CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?
Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂
😂😂👏👏👍
@leticia22 to uspesne ivf robil Petrenko🙂
A ta miestnost je vraj normal.....nic hrozneee....
Jasne ze to nemozes porovnavat so sukromnymi ....keby na Antolskej boli priestory na to tiez by to inak vyzeralo.
Ale pre mna bola dolezita odbornost lekarov kt.je na inej urovni ako v niektorych nemenovanych centrach.
Dievcata ake mate skusenosti na antolskej? Chceli by sme vyskusat inu kliniku. Chodim do Brna a 3x nic. Mame 40 rokov a chceme ist uz na posledne. Viete poradit?
Baby co ste chodili na antolsku do CAR ,ked ste otehotneli tak potom ste chodili na kontroly az do porodu tam? Videla som tam pokrocile tehulky. Dnes ma vsak dr.Petrenko vypoklonkoval ze kedze som tehotna mam sa hlasit uz u svojho dr.neviem ci to normalny postup alebo sa ma Len chcel zbavit😒 .Prislo mi to cost cudne
@katus69 ahoj, neviem ti konkrétne odpovedať na tvoju otázku, lebo ja tam chodím no tehu ešte nie som. Ale môžem sa ta opýtať akou metodou si tam otehotnela a či si bola s ich postupom spokojna? Lebo mna to ešte len čaká. Dakujem. A áno ja som tam videla baby aj v ôsmom mesiaci a nie jednu 😉
@leticia22 ja som sa dostala na prave odporucanie prim.petrenka ktory pracuje v aj inom sukr.centre. Po neuspesnom tehotenstve mi kazal prist k nim tak som tam sla. Najprv muz siel na spermiogram, ktory nevysiel prave najlepsie, a muz zacal brat na zlepsenie situacie lieky (take sumienky). Druhy uz vysiel ok. Mne naordinovali tabletky (zial neviem nazov) Brala som ich tri mesiace (10ks,, 2krat denne od 5.dna ovulacie) no a posledny sa zadarilo. Potom malo nasledovat iui, ale ani som to radsej nestudovala co ma ma cakat 🙂 K tomu chvala panu nedoslo
Takze nic velke, akurat u mna podporili tvorbu vajicok a u muza zas aktivitu malych 🙂
Ďakujem.Hadam všetko dobre dopadne
Ahojte na Antolskej sú aký gyn?
caute, pridate nejake nove skusenosti s univerzitnym centrom na antolskej??? ako to tam vyzera aktualne?

@katkaklac áno prvé, len teraz ma čaká najprv operácia tam. tá laparka.