icon

CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?

nemko
22. sep 2010

Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂

leticia22
8. nov 2016

@katkaklac áno prvé, len teraz ma čaká najprv operácia tam. tá laparka.

katkaklac
8. nov 2016

@leticia22 aj mne ju tam robili...neboj to je rychle....tak drzim palce..a to ti tam navrhli,ze ju urobia???

leticia22
9. nov 2016

@katkaklac ako myslíš čo teraz? laparku?

leticia22
9. nov 2016

@katkaklac laparku mi tam doktorka povedala, že mi ju urobia. a koľko si tam po nej ležala? aj ti pustili návštevy po operacií či nie? a bolelo? 🙂 😀

katkaklac
9. nov 2016

@leticia22 ano laparku som myslela. Ja som sa jej sice bala ale nakoniec vsetko prebehlo rychlo a dobre.

katkaklac
9. nov 2016

@leticia22 dva dni som lezala...a nebolelo vobec. Po narkoze mi bolo len trosku zle ale bolesti ziadne. Po operacii som lezala a na druhy den som sla domov.

leticia22
10. nov 2016

@katkaklac no tak super a prečo si sa tak čudovala či mi to navrhli tam že mi ju urobia? nechcú to robiť či čo? ....a inak pomohla ti tá laparka?

katkaklac
10. nov 2016

@leticia22 necudovala som sa,to vobec..praveze je fajn,ze tam ti ju navrhli.
Mozno aj pomohla,neviem /nakolko bolo vsetko v poriadku/. Po troch mesiacoch som otehotnela ale zial ,slo o mmt.
A potom sme sli na IVF a to vyslo.

leticia22
10. nov 2016

@katkaklac aha a tiež si chodila na Antolsku do toho CAR a tam ti robili IVF? ďakujem si ma potešila kus 🙂

katkaklac
10. nov 2016

@leticia22 najprv som chodila do Gynfivu..no bola som na stastie len 2x na IUI ale to tam bolo strasne,ten pristup.Citila som sa ako "handra"☹( s prepacenim...
A presla somna Antolsku a tam vyslo prve IVF🙂. Neboj tam su odbornici ini...

leticia22
10. nov 2016

@katkaklac ďakujem si zlatá, a kedy si tam ty chodila? ja tam idem najprv na IUI mi povedali že to skúsia a keď nič tak IVF. tak uvidím čo a ako 🙂

katkaklac
10. nov 2016

@leticia22 januar 2015 sme zacali IVF riesit.-)). Ano IUI je tusim podmienka pred IVF,tak drzim palce!!! Budes spokojna uvidis...aj sestricky su zlate,ustretove...kludne sa pytaj ak budes cokolvek potrebovat,ak budem vediet poradim🙂)

leticia22
10. nov 2016

@katkaklac Ďakujem si zlatá 🙂

ckatka
10. nov 2016

@leticia22 no my zatial nic,...uz 2 pokusy za nami :/ ale ona uz je prec, neviem ci na materskej dokonca nie je

leticia22
19. dec 2016

@ckatka ahoj. Dva IVF máš neúspešné za sebou na antolskej? To ma mrzí ☹ ja idem po novom roku ale rovno na tú metodu ICSI, máme zlý spg. A koho tam máš teraz doktora?

ckatka
19. dec 2016

@leticia22 Marsika... este mame 2 v mrazaku, tak skusime po novom roku,...a potom asi kasleme na to, nemam ani energiu nai prachy a po poslednej punkcii som mala velke problemy

leticia22
19. dec 2016

@katkaklac a kto ti tam urobil to úspešne IVF? Inak ešte sa chcem opýtať, ako je to tam s tou odberovou miestnosťou na spg pre chlappv? Fakt katastrofa ako tu niekto pisal už o tom? Dakujeeeem

leticia22
19. dec 2016

@ckatka ach jaj tak tie problemy, to vue nalomit psychiku človeka ☹ no držím samozrejme palceky 😘 prosím ta tak aj ty mi vieš povedať ako je to s tou odberovou miestnosťou pre chlappv že? Fakt katastrofa???

ckatka
19. dec 2016

@leticia22 neviem tam som nebola :D a manzel diskretne mlci ...
tak ale nech si chlapi nemyslia ze je to wellnes,...pre nas tiez nie je

leticia22
19. dec 2016

😂😂👏👏👍

katkaklac
19. dec 2016

@leticia22 to uspesne ivf robil Petrenko🙂
A ta miestnost je vraj normal.....nic hrozneee....
Jasne ze to nemozes porovnavat so sukromnymi ....keby na Antolskej boli priestory na to tiez by to inak vyzeralo.
Ale pre mna bola dolezita odbornost lekarov kt.je na inej urovni ako v niektorych nemenovanych centrach.

rada2002
16. jan 2017

Dievcata ake mate skusenosti na antolskej? Chceli by sme vyskusat inu kliniku. Chodim do Brna a 3x nic. Mame 40 rokov a chceme ist uz na posledne. Viete poradit?

katus69
26. jan 2017

Baby co ste chodili na antolsku do CAR ,ked ste otehotneli tak potom ste chodili na kontroly az do porodu tam? Videla som tam pokrocile tehulky. Dnes ma vsak dr.Petrenko vypoklonkoval ze kedze som tehotna mam sa hlasit uz u svojho dr.neviem ci to normalny postup alebo sa ma Len chcel zbavit😒 .Prislo mi to cost cudne

leticia22
26. jan 2017

@katus69 ahoj, neviem ti konkrétne odpovedať na tvoju otázku, lebo ja tam chodím no tehu ešte nie som. Ale môžem sa ta opýtať akou metodou si tam otehotnela a či si bola s ich postupom spokojna? Lebo mna to ešte len čaká. Dakujem. A áno ja som tam videla baby aj v ôsmom mesiaci a nie jednu 😉

katus69
27. jan 2017

@leticia22 ja som sa dostala na prave odporucanie prim.petrenka ktory pracuje v aj inom sukr.centre. Po neuspesnom tehotenstve mi kazal prist k nim tak som tam sla. Najprv muz siel na spermiogram, ktory nevysiel prave najlepsie, a muz zacal brat na zlepsenie situacie lieky (take sumienky). Druhy uz vysiel ok. Mne naordinovali tabletky (zial neviem nazov) Brala som ich tri mesiace (10ks,, 2krat denne od 5.dna ovulacie) no a posledny sa zadarilo. Potom malo nasledovat iui, ale ani som to radsej nestudovala co ma ma cakat 🙂 K tomu chvala panu nedoslo
Takze nic velke, akurat u mna podporili tvorbu vajicok a u muza zas aktivitu malych 🙂

leticia22
28. jan 2017

@katus69 super tak blahoželám že to išlo prirodzene, bez zakrokov 😉

katus69
28. jan 2017

Ďakujem.Hadam všetko dobre dopadne

kominar
20. feb 2017

Ahojte na Antolskej sú aký gyn?

vrds
23. okt 2017

caute, pridate nejake nove skusenosti s univerzitnym centrom na antolskej??? ako to tam vyzera aktualne?

leticia22
Autor odpoveď zmazal