CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?
Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂
zabkalucy@ ja chodim do Reprofit brno, maju velmi pozitivne referencie, ja som zatial nepochodila najlepsie, mala som zle nacasovany den OPU a neriesim ciou vinou, a idem to este raz skusit tam a ak nie tak urcite na Antolsku,
milacik10@ Gyn fiv je pre mna uplne tabu, nieco co obchadzam oblukom, mam odtial velmi nefativne skusenosti, nikdy viac, precitakj si temu, kde sa odporucaju Aky Car je naj
@yeliel ahoj 🙂 🙂 no kam si zmizla??? Vypisali sme ziadost s tym ze 10.1. zhruba zacnem so stimulkou. V decembri mi chce nasadit antikoncepciu nakolko odkedy mam po IVF tak mam dost nepredvidatelnu mrchu. O protokole sme sa este nebavili, ale od januara maju robit PICSI a to je pre mna dost podstatne. A ty ako, nieco nove?
@milacik10 mozem sa opytat preco mas s Durechovou zlu skusenost? Ja k nej idem teraz na druhe IVF a zda sa mi byt fakt dost mila, ochotna a mam z nej pocit ze sa snazi riesit a nie rovno "oplodnovat"...no ale mozno sa mylim. Ako pisala Rikuska 21, GF aj ja obchdayam velkzm oblukom. Absolvovala som tam IVF a KEt a nikdz viac tam nevkrocim...
@kikus77 presne aj ja mam taku skusenost s Durechovou, netlacila ma ihned do IVF vsetko mi vysvetlila, snazila sa prist na problem preco nie som tehotna, robila mi vsetky mozne vysetrenia a nasadila Duphaston, ktory teraz uzivam druhy cyklus.Dnes som 26DC s Duphastonom mam koncit robila som si test ako mi Durechova povedala a mam // aj ke stale neverim, ze su prave a neverim 🙂 ale na Durechovu nedam dopustit a aj ked nam nevyslo 2 IVF ona je jedina komu pojdem na to tretie, ak by to nevyslo prirodzene.
a ja ti tomu testu neverim, uz si hovorim, ze asi som ho zle spravila, ze asi bol moc premoceny a ze je falosny 🙂)) ja neviem, uz sa mi asi 2 krat stalo ze som mala // a M som dostala takze mam obavy, ale ved uvidime.
ahojte baby ako tak citam o tomto novom care na antolskej celkom ma to zaujalo, az na to ze mam tiez poistovnu doveru :( ale kym sa ja rozhybem bude aj ten februar 2011 🙂
@yeliel u nas je tiez vsetko po starom, dnes by mali posielat ziadost na poistovnu. Mam otazku, ako si sa dostala-dopracovala, vydupala 😉 si imunologiu? Mali ste nejaky specialny dovod? My totizto imunologiu nemame spravenu a taktiez ani hematologiu , neviem ani na co to je v podstate dobre, ale nerada by som mala znovu negativny vysledok tak neviem ci to ziadat alebo zase "slepo" verit doktorom 😒
ja viem, ze tam je len sestricka, ale ja tam stale nieco volam a zistujem 😀 😀 imuno mi chyba aby sme mali vsetko kompletne
@nemko a nevies mi poradit ? my nemame spravenu imunologiu a hematologiu, zvazujem aj DNA spermii. Treba si to nejako vybehat cez svojho gynekologa, alebo to ziadat v Care ked nam to nenavrhli? Jedno neuspesne IVF uz mame za sebou a dnes sme podali ziadost na druhe takze by som si nerada zopakovala negarivny vysledok.
Nevies o com presne su tieto vysetrenie?
Inak aj ja tam stale volam, uz si pripadam ako mongol lebo vzdy ma nieco zabudnem 😠
@kikus77 ja som si davala hemato robit na vlastnu ziadost , vybavila som si hematologiu, objednala som sa prisla som tam s listockom od obvodneho a hematolog.som povedala vsetko co ma trapi.vysetrili mi krv potom ma este poslali na speci vysetrenie do antolskej kde mi robili mutacie a ine vysetrenia, vsetko mam ok.ja mam vsetko ok okrem jedneho nepriechodneho vajcovodu a aj tak sa nedari, do vcera poz testy dnes negativny no nemam na seba samu ani slov ☹
@nemko to ma mrzi, ze ciarky zmizli ☹ ☹ ☹
Takze ked chcem hematologiu staci ist za obvodakom? Nemusim jej udat nejaky dovod- mam fakt otrasnu obvodacku 😝 . Toto vysetrenie nemusi podstupit aj chlap? Sorry, ze Ta bombardujem, ale chcem mat vsetko porobene pokial sa to zase vsetko spusti 😉
neviem ja mam obvodaka a je super 😀 chlapovi to nerobili 🙂 v poho ked viem odpoviem a pomozem, v pondelok idem do car som sa teraz objednala

babenky, my riesime ,,umele oplodnenie,, uz vyse troch rokov, vkuse nas len vlacia po dalsich vysetreniach a som z toho uz na nervy. s durechovou nemam dobru skusenost, zial.. boli sme uz aj v brne a tam je super pristup, asi to skusime tam.ale najlepsia kamoska otehotnela vdaka petrenkovi, i ked vtedy robil este v brne,ale tu v ba absolvovala 3 neuspesne umele oplodnenia a v brne to klaplo hned. chcem sa ale opytat, co je to to SOFT CYKLY??? a ma niekto z vas skusenost s Gyn Fiv-om na Zahradnickej?