CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?
Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂
zabkalucy@ ja chodim do Reprofit brno, maju velmi pozitivne referencie, ja som zatial nepochodila najlepsie, mala som zle nacasovany den OPU a neriesim ciou vinou, a idem to este raz skusit tam a ak nie tak urcite na Antolsku,
milacik10@ Gyn fiv je pre mna uplne tabu, nieco co obchadzam oblukom, mam odtial velmi nefativne skusenosti, nikdy viac, precitakj si temu, kde sa odporucaju Aky Car je naj
nemko, myslim si ze test neklame
@yeliel ahoj 🙂 🙂 no kam si zmizla??? Vypisali sme ziadost s tym ze 10.1. zhruba zacnem so stimulkou. V decembri mi chce nasadit antikoncepciu nakolko odkedy mam po IVF tak mam dost nepredvidatelnu mrchu. O protokole sme sa este nebavili, ale od januara maju robit PICSI a to je pre mna dost podstatne. A ty ako, nieco nove?
@milacik10 mozem sa opytat preco mas s Durechovou zlu skusenost? Ja k nej idem teraz na druhe IVF a zda sa mi byt fakt dost mila, ochotna a mam z nej pocit ze sa snazi riesit a nie rovno "oplodnovat"...no ale mozno sa mylim. Ako pisala Rikuska 21, GF aj ja obchdayam velkzm oblukom. Absolvovala som tam IVF a KEt a nikdz viac tam nevkrocim...
@kikus77 presne aj ja mam taku skusenost s Durechovou, netlacila ma ihned do IVF vsetko mi vysvetlila, snazila sa prist na problem preco nie som tehotna, robila mi vsetky mozne vysetrenia a nasadila Duphaston, ktory teraz uzivam druhy cyklus.Dnes som 26DC s Duphastonom mam koncit robila som si test ako mi Durechova povedala a mam // aj ke stale neverim, ze su prave a neverim 🙂 ale na Durechovu nedam dopustit a aj ked nam nevyslo 2 IVF ona je jedina komu pojdem na to tretie, ak by to nevyslo prirodzene.
a ja ti tomu testu neverim, uz si hovorim, ze asi som ho zle spravila, ze asi bol moc premoceny a ze je falosny 🙂)) ja neviem, uz sa mi asi 2 krat stalo ze som mala // a M som dostala takze mam obavy, ale ved uvidime.
ahojte baby ako tak citam o tomto novom care na antolskej celkom ma to zaujalo, az na to ze mam tiez poistovnu doveru :( ale kym sa ja rozhybem bude aj ten februar 2011 🙂
milacik10: v GF maju hrozny pristup to mozem len potvrdit
@yeliel u nas je tiez vsetko po starom, dnes by mali posielat ziadost na poistovnu. Mam otazku, ako si sa dostala-dopracovala, vydupala 😉 si imunologiu? Mali ste nejaky specialny dovod? My totizto imunologiu nemame spravenu a taktiez ani hematologiu , neviem ani na co to je v podstate dobre, ale nerada by som mala znovu negativny vysledok tak neviem ci to ziadat alebo zase "slepo" verit doktorom 😒
baby neviete ci tam robia aj imuno? nechcem kvoli tomu volat Durechovej 😀
ja viem, ze tam je len sestricka, ale ja tam stale nieco volam a zistujem 😀 😀 imuno mi chyba aby sme mali vsetko kompletne
@nemko a nevies mi poradit ? my nemame spravenu imunologiu a hematologiu, zvazujem aj DNA spermii. Treba si to nejako vybehat cez svojho gynekologa, alebo to ziadat v Care ked nam to nenavrhli? Jedno neuspesne IVF uz mame za sebou a dnes sme podali ziadost na druhe takze by som si nerada zopakovala negarivny vysledok.
Nevies o com presne su tieto vysetrenie?
Inak aj ja tam stale volam, uz si pripadam ako mongol lebo vzdy ma nieco zabudnem 😠
@kikus77 ja som si davala hemato robit na vlastnu ziadost , vybavila som si hematologiu, objednala som sa prisla som tam s listockom od obvodneho a hematolog.som povedala vsetko co ma trapi.vysetrili mi krv potom ma este poslali na speci vysetrenie do antolskej kde mi robili mutacie a ine vysetrenia, vsetko mam ok.ja mam vsetko ok okrem jedneho nepriechodneho vajcovodu a aj tak sa nedari, do vcera poz testy dnes negativny no nemam na seba samu ani slov ☹
@nemko to ma mrzi, ze ciarky zmizli ☹ ☹ ☹
Takze ked chcem hematologiu staci ist za obvodakom? Nemusim jej udat nejaky dovod- mam fakt otrasnu obvodacku 😝 . Toto vysetrenie nemusi podstupit aj chlap? Sorry, ze Ta bombardujem, ale chcem mat vsetko porobene pokial sa to zase vsetko spusti 😉
neviem ja mam obvodaka a je super 😀 chlapovi to nerobili 🙂 v poho ked viem odpoviem a pomozem, v pondelok idem do car som sa teraz objednala

babenky, my riesime ,,umele oplodnenie,, uz vyse troch rokov, vkuse nas len vlacia po dalsich vysetreniach a som z toho uz na nervy. s durechovou nemam dobru skusenost, zial.. boli sme uz aj v brne a tam je super pristup, asi to skusime tam.ale najlepsia kamoska otehotnela vdaka petrenkovi, i ked vtedy robil este v brne,ale tu v ba absolvovala 3 neuspesne umele oplodnenia a v brne to klaplo hned. chcem sa ale opytat, co je to to SOFT CYKLY??? a ma niekto z vas skusenost s Gyn Fiv-om na Zahradnickej?