icon

CAR - po akom čase od prvej konzultácie ste sa dopracovali ku bábätku?

stehli
4. okt 2018

Dobrý deň, ahojte!

Rada by som sa spýtala aké všetky ste spolu so svojim chlapom absolvovali a ako dlho trval cely proces az ku bábätku?
Zatiaľ toto... mam veľa otázok... chystáme sa do CAR 😉

Ďakujem!

Strana
z2
zuzkas81
9. okt 2018

@alasea mimochodom co Vas stalo IVF v Brne? Len tak pre zaujimavost, my sme v Bratislave v GYN FIV za 1 IVF (v ramci coho bolo 1x ET a 1x KET) zaplatili cca 1800 EUR vratane liekov.

lelluska
9. okt 2018

@ceklis ahoj, mas pravdu, len ja som čerstvý ET nemala, mala som podozrenie na ohss takze prvý vklad bol KET. Sliznica bola Ok, takze v tom muselo byt niečo iné prečo to nevyšlo. No a teraz mam ísť na další len s pridaním estrogénu a to sa mi nezdá, pretože ak je sliznica vporiadku možno si len zbytočne vyčerpaná další pokus.

alasea
9. okt 2018

@zuzkas81 platili sme 3200€ celkovo aj s mrazenim a 1700€ nam vratila poistovna.

zuzkas81
9. okt 2018

@alasea tak je to cenovo zhruba to iste, kedze vy ste mali len jeden vklad a my dva. som bola zvedava, lebo sak ak budeme chciet druhe, tak mozno tiez opat skoncime v CAR a bude na zvazenie ci ist do Brna alebo ostat v BA. Viem ze ten pristup je tam fakt lepsi, co som pocula. Zaujimalo by ma ci aj maju vysledky lepsie ako bratislavske CAR, lebo pre mna osobne je to najpodstatnejsie a to co ci tam bude kolo toho nejaky specialny servis mi je jedno. Ale k takej info sa tazko dopracovat. Ty si na zaklade coho sla do Brna?

alasea
10. okt 2018

@zuzkas81 ano, zhruba to iste to vychadza. Boli tam k nam velmi mili, ale ci mozno hovorit o nejakom specialnom servise, neviem. Ale nemam skusenost z ineho centra, takze ja som bola spokojna ale porovnat to neviem. Ja som ich vybrala na zaklade toho, ze maju jednu z najlepsich embryologii nielen v Cr ale v Europe. A to bolo pre mna rozhodujuce. Inak kliniky maju na strankach vysledky a uspesnost, takze vies si to pozriet.

evca8285
12. nov 2018

@stehli my sme boli na konzultácii niekedy v októbri... Urobili nám odbery a rôzne vyšetrenia... Ak by sme nečakali na výsledky genetiky tak sme mohli ísť na vklad už v decembri ale keďže sme chceli mať istotu tak v januári sme šli na vklad a vyšiel hneď 1. Pokus... Do 3 mesiacov som bola trhu od prvej konzultácie 😉

stehli
autor
12. nov 2018

@evca8285 jej no skvele! Ja som momentálne vo fáze stimulacie😉

evca8285
18. nov 2018

@stehli tak držím veľmi palce aby všetko dobre dopadlo 😉

Strana
z2