Chodíte do Heliosu v Martine?
Ahojte žienky. Je tu niekto, kto aktualne chodi do Heliosu v Martine? Alebo tam bol prednedavnom? 🙂
@slniecko1975 ahoooj.. a preco to predavas? My ideme teraz v stredu na konzultaciu. Ak by nam to potom bolo treba tak to vezmem od teba 🙂
Ahojte baby. Ostali mi po IVF lieky = DIPHERELINE a LUVERIS, keby ste niektora potrebovala 😊 prajem vsetkym vela stastia a drzim palceky ❤️
baby, v heliose sa dá klasicky platiť aj kartou? nemusím si brať peniaze, či? ďakujem
Ahojte, aj ja chodím do Heliosu MT, tak keby ste chceli niečo vedieť , kľudne píšte 🙂 ja som už po odbere vajíčok a tiež som viac menej chodila k dr. Culbovej, bola podľa mňa príjemnejšia ako dr. Starovecka, ale inak sú podľa mňa odborníci všetci
lekári 😊
Ahojte my tiež chodíme do Heliosu.Od pondelka stimulujem,mám krátky protokol,v piatok bola prvá kontrola od začiatku stimulácie.Mohli sme si vybrať dr.Krajkovica alebo dr.Cuľbovú.Nevedela som podľa čoho mám vyberať,tak nejak sme sa rozhodli pre dr. Krajkoviča.Vraj som sa dobre rozbehla🙂 všetko vypadá dobre a ďalšia kontrola v utorok a predpokladaný odber v nedeľu😲 Dievačatá vyberali ste si metodu a postupy sami alebo ste zvolili metody,ktoré vám doporučili lekári ,myslím icsi,picsi,atď.,lebo mne to príde,že všetko nad rámec poistenia doporučujú 😉 Držím všetkým silnooooooo pršteky ,aby nám to vyšlo 😍
@busybumblebee Ahoj,koľko luverisu ti zostalo?dík
@erika2914 ahoj mam 4 krabicky 😊
Baby mam kratky protokol v heliose, 5. Den stimulacie som, povedali mi ze mam 4 folikuly.a zvysili mi davky liekov.. psychicky som na tom neni celkom fajn.. ako ste to zvladalj? A neviete na kolky den budem mat asi odber?
Ahoj aj ja som mala krátky protokol v Heliose,pôvodne odber predpokladali 14 deň od začiatku stimulácie,ale dobre som zareagovala tak bol už11 deň😊
@semisa hlavne kľud,nestresuj tu je dôležitá kvalita a nie kvantita vajíčok 😏Ja som tiež stresáčka a psychicky som tiež na tom nebola najlepšie,ale snažila som sa myslieť pozitívne.A musím ti povedať všetko bolo úplne v pohode,dokonca aj narkoza,tej som sa najviac bála a úpla pohodička 👍Neboj všetko bude v poriadku,držím prsty ✊☺
@roni1977 dakujem za povzbudive slova .. o vsak hadam to dam.. inac mozem sa ta ooytat akurat som si dala injekcie a mne vzdy nieco ostane v tej injekcii a kvapka dve v ampulke ... tebe sa to nestavalo? Neviem ci v tej injekcii radsej nenecham ten vzduch, lebo ja ho vzdy vytlacam az pokial mi na ihle kvapka nevybehne.
Nemáš začo🤗Dáš to určite👍Tak aj mne sa hlavne pri diphereline zle naberala ta tekutina do striekačky občas mi tam kvapka zostala,ale snažila som to vytiahnut celé a vzduch som vytláčala ,poklep si po tej striekačke a potom začni vytláčať pokiaľ neuvidíš kvapku.A potom keď pichneš vytlač nadoraz,nemalo by tam nič zostať,teda nepostrehla som,že by my niečo zostávalo☺
@roni1977 dnes som volala do heliosu a vravela mi ze mi ze tam nic nema zostat .. ale ja ked to cele nadoraz vystriknem, vytiahnem striekacku a znova akokeby nasajem vzduch a zatlacim este z toho vystrekne.. zajtra tam idem na kontrolu tak sa ich opytam ci mi to este raz neukazu... asi som na to lava
@weja07 Ahoj, prepáč že Ti takto píšem mohla by si aj mne napísať súkromnú správu ako to prebiehalo v Martine
My sme už objednaní 14. Októbra a dali nám nejakú Pani doktorku
@smejulinko ahoj samozrejme máš správu 😘
@bubko2019 ahoj, chcela by som sa opýtať prečo ste sa rozhodli ísť do Martina či ste mali nejaké zdravotné dôvody, môžeš mi aj napísať súkromnú postu. My sme objednaní 14.10 tak sa chcem informovať čo a ako to prebieha

@kvietocek1989 no takto. My sme boli pred 3 rokmi na IUI 2 krát neúspešne,potom sme nechali plynúť či náhodou sa nezadari prirodzene, no nič. Dokopy sme išli -ideme 5 rokov naplno a stale nic, tak po kontrolnom ultrazvuku,mojich výsledkov a mužovom spermiograme nám odporucili IVF. Tento rok sme tam boli 2 krát na odbere krvy, ultrazvuk, sono, spermiogramom a podľa výsledkov je jediná možnosť pre nás IVF. Vypísali sme žiadosť do poisťovne a do 2 týždňov sme mali schválenu. Ak chces podrobnejšie info, môžme si napísať súkromnú správu 😊