Chystáte sa na KET v septembri 2024?
Ahojte baby, sú tu nejaké, čo sa chystajú na KET v septembri?
@emmitko aj ja vám držím palce nech všetko dobre dopadne
Mne vkladali B2, nemáte s tým niekto skúsenosť? Myslíte, že je tam šanca? @babushkaem je to možné 🙂 bola som na ket v júni, ale nepodarilo sa nám to.
@emmitko jasne ze je, ja mam akurat zacinajuce dve ciarky z toho🙏✊ Drzim palce
@katarina1812 písala som ti správu 🙂
@baruska884 nic mi neprislo🤷♀️
@januska1905 ja som ti ale nepísala ani.🙂 To som písala katarine1812
@baruska884 jaj🤣🤣😂😂😂
Tak som si ráno zrobila test. Blbá. Jasné, že tam nič nebolo. Som 7dpt. Je skoro asi, že? A bol to test s menšou citlivosťou, tie duchy asi máte na tých s vyššou, či? Zbytočne sa utešujem?
@adaline77 ja som 8dpt a tiez nemam ziadne priznaky. Ale tak isto som nemala ani pri prvom tehu. No stress. A myslim si ze najlepsie je urobit test dva-styri dni po ocakavanej menstruaci. Mna to nelaka , mozno trosku ale ked aj tak je podstatna krv tak to nie je moc smerodatne . Nadej je stale 🙂 niektorym ukaze az 10dpt
@kikus1910 nie, žiaľ nemáme ani jedno, prirodzenou cestou mat nemôžme a ivf je zatiaľ neúspešné 🙃 šancu otehotnieť mame vysokú, no žiaľ nám vyšli teraz iba 2 embrya, jedno sa uchytilo mimo maternice, toto druhé bolo už vo vývine troska pozadu, takže nemohlo ísť už ani na genetiku, takže už vidím, že to bude strach celý čas, ak sa to náhodou aj podarí 😃 ...je mi až vtipné keď sa človek pozrie spätne, že XY rokov berie antikoncepciu aby neotehotnel a keď otehotnieť chce, môže niekoľko rokov opäť XY rokov sa snažiť (nie, antikoncepcia v minulosti nie je dôvod našej neplodnosti)
@adaline77 v zivote je vela paradoxov. Ja som zistila v 22 rokoch, ze cakam synceka, plakala som fakt tyzdne, nikdy som nepremyslala nad potratom, ale myslela som si, ze moj zivot (haha hlavne pracovny, karierny), ktory sa este nezacal, konci. To som este mala pred sebou rok VS. Vsetko sme s manzelom zvladli. Teraz tri roky doslova bojujeme o surodenca a v zivote by sme nepovedali, ze sa nam toto bude diat. Hovorim mu, ze ideme z extremu do extremu. Taky je zivot. Treba bojovat, ja som sama zazrak po 9 rocnom snazeni rodicov, mamina mi je velkou oporou kedze sama si tym presla v casoch ked vsetci naokolo rodili v 20tke a ona mala 32 ako prvorodicka.
@katarina1812 veru, už sa len naučiť žiť s tým, že každého život je vlastne iný...len častokrát tlači aj samotné okolie, aby tvoj život bol rovnaký ako ich, lebo sa tvoj vymyká nejakému spoločenskému normálu...99% mojich kamaratiek ma deti, jedno, dve, čiže neustále aj počúvať, prečo ty nemáš, či deti nechceš, je celkom na nervy 😃 v podstate aj všetky debaty sa už s nimi točia primárne okolo detí, čo im samozrejme ani nezazlievam, bo je to ich aktuálny život...dokonca mi jeden známy povedal, že nemať dieťa je spoločensky nezodpovedné 😆😆 z rodiny taktiež obaja pociťujeme neustály tlak...nakoľko je pre mňa úplne nepríjemné sa baviť o ivf alebo našom snažení s kýmkoľvek z nášho okolia a rodiny, chyba mi asi aj ta podpora 🙃 od manžela samozrejme je...kým sme nezačali s ivf, ani som netušila, koľko ľudí reálne rieši podobné problémy a ze žiadna to nemá úplne jednoduché...držím palce, nech to dobojujeme do úspešného konca
@adaline77 pekne napisane, drzim palce aj ja vam 🙂 a vsetkym co sme tu
@katarina1812 tak my sme chceli len 1 najprv aj to dom bola vdacna ze vobec mozem mat dieta a v takomto nastaveni budem pokracovat aj dalej pokial sa nepodari, netreba sa stym zbytocne deptat, uz 1 dieta je zazrak pre kazdu zenu ktora sa dlho snazila ❤️
@adaline77 vela parov to riesi, ja som stretla dievca v centre pred 2 rokmi co bolo rocnik 2000 … a mam celkom fajn gynekologa a chodi po roznych konfernciach a vravel ze statistiky ukazuju ze v roku 2030 kazdy druhy par neplodny, ktomu to speje…
My sme sa snazili rok a nic, nakoniec len cysta a operacia a odporucenie ze cim skor ivf, u mna jedina “vada” nepriechodne vajcovody. A tiez je mi neprijemne sa o tom bavit, a to aj medzi rodinou. viem ze to riesi xy parov ale proste zdravotna stranka kazdeho cloveka by mala byt co najviac osobna a hlavne ked sa to tyka takejto veci
@babushkaem ahoj no ako bola si dnes na krv ?
@nikuska5322 hej... čakám na výsledky, že čo... ale hovorila som im, že som bola na hcg a že bude asi nižšie...tak uvidíme. dám vedieť
@babushkaem dobre tak daj vedieť ako čo
@nikuska5322 tak tehotná, dnes už 336 hcg, ze nie je to vela, ale uz mali aj baby s 200 a porodili... takze o dva tyzdne kontrola
@babushkaem a ktorý den si?
@jankaa26 14dpt
@babushkaem ja neviem co je horsie. Ci mensie číslo alebo take mega jak som mala ja. Ale ked ti stupa hcg tak super podla mna.
@babushkaem gratulujeeeem 😍
@jankaa26 tak mne hovorila, že ideál by bol aspon 500, ale že sa mohlo neskôr uhniezdit, ze podstatne je, aby to stupalo..

@jankaa26 tak dobre som si pamatala _D