Chystáte sa na KET v septembri 2024?
Ahojte baby, sú tu nejaké, čo sa chystajú na KET v septembri?
@kacenuska20 a mala si 5 dňové?
@nikuska5322 Ďakujem 🙂 ty kedy ideš na srdiečko?
@kacenuska20 ja az 1.10. Takze este chvilku 😂 rozmyslam ci robit alebo nerobit test, samozrejme som zvedava ale viac sa bojim asi😁 takze to necham tak radsej
@babushkaem ja idem zajtra do centra na sono tak sa modlim aby bolo všetko v poriadku
@kikus1910 tak to mas este tiez cas... Ja som akasi netrpezliva,asi prvy raz ..ale tak co no,uvidime ako to bude...
@babushkaem ano 5dnove
Ahojte chodil z vas niekto na KET v prirodzenom cykle?dochádzali ste každe dva tri dni do centra?
@baruska884 ahoj, ja sa snažím momentálne v prirodzenom cykle trafiť ovu a dochádzajú mi nervy. Minulý mesiac prešvihnute (2 kontroly) a tento opat (jedna kontrola 11 dc a už videl žlté teliesko) tak zase o mesiac - som sklamaná.
@nikuska5322 drzime palce a daj vediet.
@nikuska5322 držíme palce a chceme foto toho mrňousa :D
@baruska884 ahoj ja som bola na 12.den cyklu na kontrole a povedali mi ze sa im zda ze ovulacia prebehla uz ze dominantny folikul je vidno a nevie ci to uz nie je aj zlte teliesko. Urobili mi testy z krvy a nakoniec to bolo v poriadku co sa tyka po hormonalnej stranke, tak som o 4 dni mala vklad 🙂 len dufam ze sa trafili 😂 prislo mi to take divne. Mne sa zda ze pri 1.vklade som chodila hned od zaciatku menstruacie a nasledne kazdy 3-4.den. Ja mam dost kratky cyklus okolo 26dni
@katarina1812 a kam chodis do centra?
@kikus1910 Nitra
Tak teda bolo všetko v poriadku bolo vidno už zltkovy vak a aj embryo maličké 🙂 akcia srdiečka ešte nebola ale povedala že je už naznačená kontrola o týždeň fotku nemám 😃
@nikuska5322 super, aj to nam staci :D gratulujem 🙂
Ahojte baby pridávam sa k vám včera 23.9 som už bola na 3 ket tak dúfam ze tento krát. Sa budem tešiť tu svami
@d0m1n1ka4793 drzime palce 🙂
@babushkaem ďakujem pekne dúfam bude aj ďalej všetko ok 🙂
@d0m1n1ka4793 drzim palce 🙂
Dievčatá už aj ja mám po vklade a čakám 😊 chcem sa opýtať, že embryjká akej kvality vám vkladali? 😊
@d0m1n1ka4793 ja som tiež bola včera na ket 😊 držím moc palce 😊🍀
@jankaa26 ja som bola v tom, že 5 už je hatchujúca blastocysta
@emmitko ja som mala expandovanú blastu 4AA
@emmitko nestreli sme a už niekde? nebola si už predtým na KETE?
@babushkaem to zalezi podla toho ci ide z obalu alebo nie. Nasej sa len stensoval obal.
@jankaa26 jaj, lebo ja som citala, ze 4 su expandovane, 5 su hatchujuce a 6 vyhatchovane, tak viem nieeco nove.
@babushkaem ale pozerala som papiere, asi to malo byt 4AB. Tak mas asi pravdu. Zle som si pamatala. Pardooon

@babushkaem foto nemam, no do nedele este daleko ..tak mozem dufat ... Aj 15% je nieco 🥹