Chystáte sa na KET v septembri 2024?
Ahojte baby, sú tu nejaké, čo sa chystajú na KET v septembri?
@simidv super, drzim palce 🙂
Ja tiez fajn, uz mam kolajnice a tiez streda krv🙏
Ja som mala dneska kontrolu srdiečko bije všetko zatiaľ v poriadku 🙏🙂
@nikuska5322 joj, to je super sprava, gratulujem 🙂
@babushkaem ďakujem a ty ako ? 🙂
@nikuska5322 ja som mala na 16dpt hcg 783, takze zatial ok, 10.10. Idem na ultrazvuk, to uz budem v 7tt tak tam bude asi verdikt, ze ci je vsetko ok, alebo nie. Strasne toto cakanie
@babushkaem tak ale hcg pekne stúpa hore to je dobre určite bude všetko v poriadku neboj sa … no to áno toto čakanie je hrozne mne sa tiež zdal ten týždeň alo večnosť ja sa mám hlásiť už u svojej gyn
Dievcata ako sa vam dari?
@jankaa26 ja stale cakam, zajtra ultrazvuk, testy stale silne, myslite na mna :/
@babushkaem aj ja mam zajtra ultrazvuk a infuziu. Drzim palce, nech je to vsetko ako ma byt🍀🙏🤰
@jankaa26 ja som bola včera už u svojej gyn zatiaľ všetko ok dala mi ďalšiu poradňu o 4 týždne tak dúfam že bude aj naďalej všetko ok
Baby, prave mi oznamili, cakam dvojicky🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️ Som v soku🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙏
@januska1905 perfektne, to je parada 🙂 ja by som tiez bola v soku ale tesila by som sa 🙂
@januska1905 a ja som teraz zacala krvacat a este som ani na ďaone nebola
@babushkaem ja uz som bola s krvacanim aj v nemocnici. Všetko je ok zatiaľ.
@babushkaem neboj,dobre to bude, drzim palce silnoo🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@januska1905 parada a ktory tyzden si?
Dakujem baby, tak akcia srdiecka bola, mam aj 2cm hematom, mam mat kludovy rezim, doteraz bolo vsetko upllne ok. Nechapem. A mame 4,5mm
@babushkaem no vidis, supeer🙏🥰
@jankaa26 koncim 6tt, o tyzden kontrola znova
Ahojte. Ja mám až 17. Prvý ultrazvuk. Tak verím, že je všetko v poriadku. Hrozne mi býva zle. 🤔
@januska1905 fiiha. Gratulujem. Vkladali ti 2 embrya?
@simidv ale de, vkladali sme jedno, preto som v soku🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️🤣🙏 este som to nerozchodila😃😃😃 sa mi to tam akosi namnozilo😂
@januska1905 ja som minule videla take video ako sa to deje. Tam sa v case, ked sa zacalo liahnut embryo, v tej starej skrupine ostali bunky z neho a z toho vzniklo dalsie embryo. Mozno to najdem este kdesi
@babushkaem no posli ak najdes🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️
@januska1905 mas instagram?
https://www.instagram.com/reel/C8zL-ZHuSWM/?igs...
@babushkaem ahaaa, tak ak to dobre chapem, stalo sa to ked sa predieralo von uz.. Ja firt tomu neverim😃😃😃🙏🙏🙏 akoze v rodine mala babka dvojvajecne dvojky a sesterka ma jednovajecne. A teraz ja...🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️😂🤦🏻♀️
Wow. Tak to teda musí byť šok. Budú vaše prvé alebo už máte deti? Inak aké si mala hcg? Lebo vraj pri dvojkách je vysoke. Bolo?
@simidv mame doma dvojrocneho syna. A hcg 14.den bolo 2064. Vobec ma nenapadlo ze kvoli dvojkam, nezda sa mi to vysoke. Aj ked pri synovi som mala vyse 900 14.den...Este to spracovavam🙈🙈🙈🙈🙈🥸

My zatiaľ fajn. Testy sú pozitívne. V stredu idem na krv. 🙂