Chystáte sa na KET v septembri 2024?
Ahojte baby, sú tu nejaké, čo sa chystajú na KET v septembri?
@babushkaem mne dala knižku dr len včera a tiež vlastne už mám vysádzať progestenale … ja si dávam len tie základne trisomy testy … keď som bola aj na skríningu tak tá dr všetky tie merania dávala do nejakého systému a ten tiež vedel vyhodnot a vylúčiť vrodené vady a vyšlo mi všetko dobre
@nikuska5322 no to ma este len čaká, tak som zvedava. Ja mam termin 31.5., teraz som 11+6
@babushkaem jasne uvidis ako co povie dr ale určite bude všetko v poriadku myslím ze tie druhé trisomy testy tie kompletne sú aj drahšie a Skorej odporúčajú ženám vi vyššom veku … mne vychádza termín 24.5. 😃12+3 by som mala byt dneska
čaute baby, ako sa máte? čo nové? Mne akúrat volala gynekoločicka, že trisomy som mala všetko negatívne, tak som happy jak dva grepy. A 7.1. idem ku Grochalovi
@babushkaem ahoj, ja idem 10 decembra na poradňu k mojej gyn a 10.1. Idem na skrining do BB tak uvidíme ako čo som zvedavá či mi už moja dr povie pohlavie bábätka teraz či bude vidno či nie
@babushkaem ahoj. My od začiatku " dačo" najskôr hematóm, ten zmizol ale krvácanie prichádzalo stále, tak povedali, že mi praskajú cievky, neskôr zas, že mám nízko placentu, poležala som aj v nemocnici, kľudový režim...takže úprimne, ja sa už teším na jún 😊 v piatok idem ku Grochalovi, tak som zvedavá, čo bude. Nechce sa nám ukázať
@babushkaem ahojky ale celkom fajn budeme mat chlapca a už cítim aj pohyby a ty ako ?
@nikuska5322 hej, ja sa tiez uz budím na každé otočenie v posteli 🤣 a vsetko nakúpené?
@babushkaem ja už ten koniec túžobne očakávam. Cítim sa ako teta Marge, keď ju Harry nafúkol 🤣 ale tešíme sa, starší sa teší na bračeka, nachystal už odsávačku soplíkov ( to je základ, nemať sopľavého brata😁) a vytriedil mu nejaké hračky.
@babushkaem ja zase mávam v noci návaly tepla a kŕče v nohách sem tam ale to teplo fuu 😂 ja som teraz nemusela veľa nakupovať lebo postielka kocik a tieto veci ostali po dcére a oblečenie som tiež dostala od švagrinej ona má dvoch chlapcov takze teraz nemusím veľa nakupovať 😂 a ty ?

@nikuska5322 no, to idem budúci štvrtok, kniku mam už týždeň, to som bola na sone aj som videla to vrtidlo jedno :D a tie trisomy si ktoré dávaš? ja som najprv chcela tie základné, ale neviem, či nedám tie komplete, nech mám dušu na mieste...