Chystáte sa na KET v septembri 2024?
Ahojte baby, sú tu nejaké, čo sa chystajú na KET v septembri?
@babushkaem mne dala knižku dr len včera a tiež vlastne už mám vysádzať progestenale … ja si dávam len tie základne trisomy testy … keď som bola aj na skríningu tak tá dr všetky tie merania dávala do nejakého systému a ten tiež vedel vyhodnot a vylúčiť vrodené vady a vyšlo mi všetko dobre
@babushkaem a kedy ti vychádza termín pôrodu ?
@nikuska5322 no to ma este len čaká, tak som zvedava. Ja mam termin 31.5., teraz som 11+6
@babushkaem jasne uvidis ako co povie dr ale určite bude všetko v poriadku myslím ze tie druhé trisomy testy tie kompletne sú aj drahšie a Skorej odporúčajú ženám vi vyššom veku … mne vychádza termín 24.5. 😃12+3 by som mala byt dneska
čaute baby, ako sa máte? čo nové? Mne akúrat volala gynekoločicka, že trisomy som mala všetko negatívne, tak som happy jak dva grepy. A 7.1. idem ku Grochalovi
@babushkaem ahoj, ja idem 10 decembra na poradňu k mojej gyn a 10.1. Idem na skrining do BB tak uvidíme ako čo som zvedavá či mi už moja dr povie pohlavie bábätka teraz či bude vidno či nie
Caute baby, ako sa mate? Vsetko ok?
@babushkaem ahoj. My od začiatku " dačo" najskôr hematóm, ten zmizol ale krvácanie prichádzalo stále, tak povedali, že mi praskajú cievky, neskôr zas, že mám nízko placentu, poležala som aj v nemocnici, kľudový režim...takže úprimne, ja sa už teším na jún 😊 v piatok idem ku Grochalovi, tak som zvedavá, čo bude. Nechce sa nám ukázať
@babushkaem ahojky ale celkom fajn budeme mat chlapca a už cítim aj pohyby a ty ako ?
Čaute baby, ako? už sa blížime pomaly ku koncu :D
@babushkaem ťažko nevladzem nič už ale dá sa to no 😃
@nikuska5322 hej, ja sa tiez uz budím na každé otočenie v posteli 🤣 a vsetko nakúpené?
@babushkaem ja už ten koniec túžobne očakávam. Cítim sa ako teta Marge, keď ju Harry nafúkol 🤣 ale tešíme sa, starší sa teší na bračeka, nachystal už odsávačku soplíkov ( to je základ, nemať sopľavého brata😁) a vytriedil mu nejaké hračky.
@babushkaem ja zase mávam v noci návaly tepla a kŕče v nohách sem tam ale to teplo fuu 😂 ja som teraz nemusela veľa nakupovať lebo postielka kocik a tieto veci ostali po dcére a oblečenie som tiež dostala od švagrinej ona má dvoch chlapcov takze teraz nemusím veľa nakupovať 😂 a ty ?
caute baby, ako sa mate? uz sa blizime k cielovej rovinke :D
@babushkaem aby to uz bolo 🙏

@nikuska5322 no, to idem budúci štvrtok, kniku mam už týždeň, to som bola na sone aj som videla to vrtidlo jedno :D a tie trisomy si ktoré dávaš? ja som najprv chcela tie základné, ale neviem, či nedám tie komplete, nech mám dušu na mieste...