Chystáte sa na KET v septembri 2024?
Ahojte baby, sú tu nejaké, čo sa chystajú na KET v septembri?
@jankaa26 a aký máš test akú značku ? … neboj sa uvidis aká bude krv 🙂
@nikuska5322 teraz som mala pepino
@jankaa26 lebo na tie hovoria že niesu dobre testy tieto pepino ja som si pokupila v dmke top test
@nikuska5322 ja dufam ze si nepojdem kupit druhe. Ale som v takom otrasnom stave, ani som necakala, ze ma to takto zoberie.
@jankaa26 klud veď o všetko rozhoduje krv
@nikuska5322 no len samozrejme som si tu pokukala milion testov. A taketo boli skor biochemické. Ale ďakujem za podporu 🙂
@jankaa26 neboj sa aj ja mám stres ako čo bude
@nikuska5322 no to ja mam slabsiu
@jankaa26 ja som trochu dostala strach že či neni slabšia než včera ale sa mi zdajú rovnaké asi
@nikuska5322 podla mna nie je.
@jankaa26 čo slabšia ?
@nikuska5322 ano, ze nie je slabšia
@jankaa26 no dúfam že nie ze bude to v poriadku všetko do toho utorka je to este dlho cela večnosť
@nikuska5322 som sisi ale spravila som si poobede.
@jankaa26 a veď to je dobrá ciarka podľa mna neni slabá
@jankaa26 kolky si deň po ket ?
@nikuska5322 dnes 9
@jankaa26 no veď tak to je dobrá čiarka podľa mna na 9 deň
@jankaa26 a keby si si to robila ráno tak by bol silnejší podľa mna
@nikuska5322 inak vies co, niektore baby vecer silnejsie ako rano, mozno je tak aj janka na tom, lebo toto je krasna ciarka
@babushkaem no tak môže byt aj tak ktovie ja mám Skorej ráno tuhšie asi … ale dneska som dostala haluz že ten môj je dneska slabší dako ale dúfam že sa mi zo len vidi … na zajtra mám pripravený digitálny clearblue 🤪
@nikuska5322 no ka neviem ako na tom som, lebo zatial po troch rokoch snahy a druhom oplodneni som videla pozitivnu ciarku na tt iba raz v zivote aj to bolo z ovitrellu 🤣🤣🤣 tak hadam to budem moct aj ja niekedy zistit
@babushkaem teraz si mala kolky ket ? … ja mám doma už 2 ročne dievčatko s tretieho vkladu a teraz chceme súrodenca tak dúfam že to bude všetko dobre 🙏
@nikuska5322 ket som mala prvy. V marci som mal stimulaciu a hned et ale ten nevysiel. Tak som si v lete obehala lekarov, teraz som isla do vkladu plne vyzbrojena, tak uvidime.
@babushkaem no pekne teda tak ti držím palce aby to vyšlo 😊 aj berieš dáke vitamíny ?
@nikuska5322 jasne, z liekov beriem medrol, picham clexan a prolutex, dva krat si vkladam progestenalle, beriem aj estrofem a co sa vitaminov tyka, tak vitD, kyselinu listovu, zinok+selen, omega3, magnezium, vitE, draslik, vapnik, hadam to je aj vsetko 🤣
@babushkaem ano tak to plati u mna
@babushkaem no tak ty toho máš dosť 😃😃 ach Jaj dúfam teda že ti tento vklad vyjde 😊 ja si dávam femibion tam je všetko už

@nikuska5322 no ciarka taka ista 😞