Chystáte sa na KET v septembri 2024?
Ahojte baby, sú tu nejaké, čo sa chystajú na KET v septembri?
@luci2499 ja som zabudla, ze sme takto narovnako, kedy testujes?
@babushkaem zatiaľ som nastavená vydrzat aspon 10 dni 🙈
@strateny_blazonko myslim si ze je to individualne ale vacsinou 18-20 dc sa to robieva
@luci2499 tak nastavená som aj ja, lebo tentoraz z toho sklamaná asi nebudem tak ako na prvýkrát, ale prsty ma svrbia, nebudem klamať..
@nikuska5322 super, gratulujem 🙂
@babushkaem ďakujem no dúfam že to bude dobre na krv idem až v utorok zdá sa mi to ako večnosť
@nikuska5322 hej ja som dnes 1dpt, a už teraz si sklbem vlasy:D
@babushkaem úplne tá chápem mala som to tak isto 😃 potom som si na 4 deň spravila test a hovorila som si aká sok sprostá naco tak skoro ale predstav si že bolo vidieť mini ducha tak som oči plestila
@nikuska5322 aj si nejak citila uhniezdenie alebo nieco?
Kocky, aj beriete dake vitaminy pred a po ket? Ja idem v stredu🙏
@januska1905 ja musim lebo mam xy roznych liekov a na ne treba brat kadejake doplnky
@babushkaem vieš čo ani neviem ako podbrusko má pobolieva od ketu stále ale že by som dáke výrazne pichnutie alebo niečo tak nie
@januska1905 ja si dávam femibion 1
@babushkaem no to teda aj mňa 🙈 hlavne sa strasne sledujem..stale sa niecim musim zamestnavat
@luci2499 hej, to aj ja, predtym po vklade ma pobolievalo brucho, ale teraz vobec nic, och keby som aspon nieco vedela, toto je otras :D
@babushkaem no ja som zas opačne, pri prvom nic a teraz ma trochu brucho bolí 😂 a potom si len čítam vsetky prispevky a som cela zmatena 🙄🤣
@luci2499 ved práve, to ani nejdem riesit, lebo su baby, co aj uhniezdenie citia, maju krce, ale nasla som aj take, co necitili vobec nic, tak hadam to nie je stratene.. toto je len druhy vklad, som si tak povedala, ze aj keby mam ist na sto vkladov, maternicu mam, spermie tiez mame, raz sa to musi podarit, aj keby mali traktory padat :D
@nikuska5322 ja som bola tiež 5. septembra. Test dnes vecer takto.
@jankaa26 super, tebe toez mozme gratulovat 🙂 joj nech je tento mesiac uspesny. ❤️
@jankaa26 no tak super je to na dobrej ceste 🙂 ja som mala dneska na 10 deň od ket takýto test
@nikuska5322 no ja praveze stresujem. Pozerala som kopu fotiek a na 8 den mali uz silnejsiu ciarku. Ale vas je uplne krasny. 🙂
@jankaa26 ale si si ho robila vecer, rano by si nala podla mna silnejsi 🙂
@babushkaem skúsim zajtra rano a koncim s testovanim. V pondelok rano krv.
@jankaa26 skús spraviť ráno a uvidis nude silnejší 🙂 ja idem na krv až v utorok mám pocit že to trva večne
@gombarovav a dneska ti robili sono?
@nikuska5322 Ne as 25.9

Tak ja to mám už za sebou (KET) 😬 už ostava len dúfať ☺️