Chystáte sa na KET v septembri 2024?
Ahojte baby, sú tu nejaké, čo sa chystajú na KET v septembri?
Babule, tak ja som dnes po vklade, posielajte tehu bacilky🍀🙃 A gratulujem tehulam, 😍🙏🥳
@jankaa26 gratulujeeem 😊😊 tiez krasna hodnota ,snad vas baby budem nasledovat 😊
@januska1905 tak to mame cakanie spolu .. ja som bola na vklad v nedelu, drzim nam palce ✊
@jankaa26 super Janka, aj tebe gratulujem 🙂
@januska1905 držíme palceeeeeee 🙂
@jankaa26 neboj sa dobre bude ja keď som bola tehu tiež som mala covid ja idem o týždeň na sono ďalšie
@babushkaem ďakujem
Ahojte. Pridám sa. Dnes KET 😊 ❤
@simidv aj ja dnes, cakame spolu🍀✊
@babushkaem a kedy ides na krv a na ktory den?
@jankaa26 az 25.9., na 14dpt. Teraz som 7dpt, a uz si vlasy sklbem 🥹
@babushkaem uplne chapem. Hrozne obdobie a najhorsie v ten den cakat na vysledky.
@babushkaem mne sa zda ze silneju 🍀
@luci2499 ty si uz testovala?
@kacenuska20 hádam máš pravdu, mne sa to vôbec nezdá :(
@babushkaem ono by sa mali porovnavat obden tusim,ako aj hcg rastie obden .. tak ked si porovnas 5,7 alebo 6,8 tak je to jasne 🙂✊
@babushkaem ja som mala velmi slabe testy aj v takyto den. Rano som hladala ciarky, poobede inac som mala silnejsie testy.
@babushkaem uvidis zajtra, modre nic moc ale mama obden silnie, hlavu hore, mozno pomalsie stupa hcg, najmudrejsia bude aj tak krv. Veeelmi drzim palce🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀❤️
@jankaa26 inak ano, daktore baby maju vecer silnejsie ciarky ako rano✊🙏
@simidv ahoj, ake mas pocity den po? Ja uplne ze nic. Este aj brucho ma prestalo boliet, pred vkladom bolelo, z liekov💁🏻♀️😶
ďakujem baby, tak mi nič iné neostáva, len čakať..
@babushkaem a tak ja mam tiez stavy, najprv slabe testy. Potom na 11 den hcg 500 takze super,na 13 den 2000. Takze stresujem ze je nieco zle. Tym chcem povedat, ze stale asi bude nieco, co si najdeme, ze sa nam akoze nezda.
@jankaa26 hej, pisala som si o tom s babami, co som s nimi vola na kete v marci a su aj tehotne, ze teraz zas stresy, ci stale srdiecko bije atd... ono asi najistejsi je porod :D
@jankaa26 lebo zas led kuknem tie modre, tak oproti 6 dnu je tam tiez progres, len ci to staci.
@babushkaem to su dr.max?
@jankaa26 hej
@babushkaem tie a pepino mi úplne najhoršie ukazovali. Najlepšie asi za mna su tieto:
@jankaa26 hej, co som mala mamatest aspon nieco tak dr max nic, beloba, fuj
@januska1905 ahoj. Nič špeciálne necítim. Brucho ma pobolieva ale to može byť z liekov. Ja pichám Prolutex,z toho ma bolí celé brucho. Ale ja verím, že tam tá blastocysta už zakladá svoj domček a pekne si tam bude rásť. Jedna taká mi tu leží vedľa mňa, z prvého ET. Včera keď mi vkladali, úplne v rovnakom šťádiu ako pred 3 rokmi syna. A uchytil sa. A toto je tiež bojovník. Alebo bojovníčka. Vraj chce bračeka 😄

@nikuska5322 nie, na 3.10. som objednana. Plus som zistila, ze mam covid. Toto je neuveriteľné...