Chystáte sa na KET v septembri 2024?
Ahojte baby, sú tu nejaké, čo sa chystajú na KET v septembri?
@babushkaem netestuj už. Vyzerá to super. Silnejú. Skúš ešte o 2 - 3 dni. To už nebude treba čiarku hľadať. 😉
@simidv ja neviem, nonstop na to myslim. Ze co a ako. Je to otrasne tie dva tyzden. Dalsi vklad nebudem testovat, lebo mi to vobec nerobi dobre a len stresujem. Nejdem si ani kupovat dalsie testy, mozno miniem tie co mam, mozno pockam do krvi.
Ahojte 🙂 pridavam sa do septembroveho klubu, 18.9. som bola na druhy KET. Prvykrat bol v juli, kedy som mala od osmeho dna pozitivny test, ale na osmy som zacala velmi silno krvacat 2 dni...po 12 dnoch hcg bolo v krvi, ale malo, aj sa o 3 tri ztrojnasobilo ale zial z toho bolo len mimomaternicove tehotenstvo sprevadzane dost silnymi bolestami. Toto je nase posledne embryo z tohto cyklu, takze mam dost strach 🙂 prajem Vam vsetkym vela stastia, nech je september ten stastny mesiac.
@adaline77 ahoj, drzim palce, a ako sa dnes citis? Ja som tiez bola vcera 🍀🍀🍀
@januska1905 od včera večera cítim také pichanie vpravo v podbrušku, rovnako ako aj pri prvom. Tak sa len bojím, aby to neprešlo zas do väčších bolesti s krvácaním...inak zatiaľ nič 🙃 len zúfalstvo z čakania 😅...super, som rada, že je tu niekto terminovo rovnako 😊 ako sa cítiš? Je to prvýkrát?
@adaline77 ja 4alebo 5 vklad, ale mam uz 2rocneho z ket. A nicitim od vkladu nic, ale ze vobec nic. Pred vkladom ma brucho bolelo z liekov, teraz nic😶
Inak ja som pri prvom zrobila test až deň po pozitívnej krvi. Nech mám istotu čiarky😁 neviem, či budem taká pevná aj tentokrát.
@adaline77 no ako dnes? Ako sa citis? Ja len mierne bolesti podbruska, aj to len ked sa na to sustredim. Inak nist😶
@januska1905 uplne rovnako :D citim pichanie v podrbrusku ale primarne ked sedim alebo lezim ...a od prolutexu uz mam dost citlive brucho na dotyk, na co si budem musiet asi zvyknut, ak sa to podari 🙂 to bude asi najmensia dan za to vsetko
@januska1905 ved nevesam, lebo tehotna som, ze to je ak je viac ako 25, len teda, mozno to bude niochemicke, vsetko ukaze cas
Mne nieje najlepšie. Únava taká, že spím hneď ako sa dostanem do polohy ležmo😆 je mi celkovo tak "zvláštne" len netuším, či mám všetky nežiadúce účinky liekov alebo to sú nejaké znaky už.. O tej nedočkavosti ani nehovorím. Ale chcem vydržať aspon do 10 dňa.
@simidv ja tiez neviem ci to vsetko nieje len tym amelgenom co uzivam ...prsa mi idu vybuchnut, strasne ich mam citlive,aj bradavky...hlava ma pobolieva.. tiez vsetko take zvlastne, navaly tepla a zimy...
Ahojte dievcata 🙂 pripajam sa k vam septembrovkam 🙂 ako som citala vela vas uz ma +test. Moc Gratulujem 🙂 a tym ktore cakaju ako ja drzim palce 🍀 dufam ze o par dni test ukaze dve // kazdej 😜
Ahojte, keďže nám náš posledný vklad nevyšiel a už ďalších snehuliakov nemáme, zvýšili sa mi dve balenia prolutexu, tri balenia amelgenu a tri balenia estrofemu, ak by to niekomu pomohlo 🙂
Držím prsty všetkým, nech vám to dobre dopadne 🫶
@babushkaem kedy máš krv ? Vyzerá to že silnie čiarka tak by malo aj hcg stúpať nie ?
@babushkaem tak teda dúfam že ti hcg stúpa a bude všetko v poriadku 🙂 ja idem zajtra na sono do centra
@babushkaem drzim silno palce, vyzera ze narastlo 🍀 ... Ja som 8 den po ET, sem tam uz aj spinim.... Tak si myslim ze nic,,,a ked spravim test je buď biely, ze ja tam vidim mierny odtien,ale je to skor kanalik...
@nikuska5322 tak stúpať asi stúpa, len či to stačí... lebo som cez víkend prelustrovala internety a rôzne štúdie, šanca na úspešne tehotenstvo bola nejakých 15%... tak uvidime, ci budem vynimka alebo co..
@kacenuska20 foto nemiáš?

@babushkaem inak aj za mna top test najlepsi mala som dr max testy a tam tiež take slabé čiarky a spravila som top test a pekná čiarka a bolo vidno aj rozdiel