Chystáte sa na KET v septembri 2024?
Ahojte baby, sú tu nejaké, čo sa chystajú na KET v septembri?
@babushkaem netestuj už. Vyzerá to super. Silnejú. Skúš ešte o 2 - 3 dni. To už nebude treba čiarku hľadať. 😉
@simidv ja neviem, nonstop na to myslim. Ze co a ako. Je to otrasne tie dva tyzden. Dalsi vklad nebudem testovat, lebo mi to vobec nerobi dobre a len stresujem. Nejdem si ani kupovat dalsie testy, mozno miniem tie co mam, mozno pockam do krvi.
Ahojte 🙂 pridavam sa do septembroveho klubu, 18.9. som bola na druhy KET. Prvykrat bol v juli, kedy som mala od osmeho dna pozitivny test, ale na osmy som zacala velmi silno krvacat 2 dni...po 12 dnoch hcg bolo v krvi, ale malo, aj sa o 3 tri ztrojnasobilo ale zial z toho bolo len mimomaternicove tehotenstvo sprevadzane dost silnymi bolestami. Toto je nase posledne embryo z tohto cyklu, takze mam dost strach 🙂 prajem Vam vsetkym vela stastia, nech je september ten stastny mesiac.
@adaline77 ahoj, drzim palce, a ako sa dnes citis? Ja som tiez bola vcera 🍀🍀🍀
@januska1905 od včera večera cítim také pichanie vpravo v podbrušku, rovnako ako aj pri prvom. Tak sa len bojím, aby to neprešlo zas do väčších bolesti s krvácaním...inak zatiaľ nič 🙃 len zúfalstvo z čakania 😅...super, som rada, že je tu niekto terminovo rovnako 😊 ako sa cítiš? Je to prvýkrát?
@adaline77 ja 4alebo 5 vklad, ale mam uz 2rocneho z ket. A nicitim od vkladu nic, ale ze vobec nic. Pred vkladom ma brucho bolelo z liekov, teraz nic😶
Inak ja som pri prvom zrobila test až deň po pozitívnej krvi. Nech mám istotu čiarky😁 neviem, či budem taká pevná aj tentokrát.
@adaline77 no ako dnes? Ako sa citis? Ja len mierne bolesti podbruska, aj to len ked sa na to sustredim. Inak nist😶
@januska1905 uplne rovnako :D citim pichanie v podrbrusku ale primarne ked sedim alebo lezim ...a od prolutexu uz mam dost citlive brucho na dotyk, na co si budem musiet asi zvyknut, ak sa to podari 🙂 to bude asi najmensia dan za to vsetko
no baby, dnes na 9dpt som mala hcg len 29, takže ništ z toho nebude
@babushkaem aj ti k tomu nieco viac povedali? Mrzi ma to😭
@januska1905 ze sa uvdi, ci sa bude zdvojnasobovat
@babushkaem no tak este nevesaj hlavu🍀🍀🍀🍀🍀
@babushkaem drzime palce nech sa zdvojnasobi
@januska1905 ved nevesam, lebo tehotna som, ze to je ak je viac ako 25, len teda, mozno to bude niochemicke, vsetko ukaze cas
Ahojte. Ako sa cítite? 🙂
@simidv ahooj, celkom aj nedockavo 😁este tyzden... A ty ako? 🙂
Mne nieje najlepšie. Únava taká, že spím hneď ako sa dostanem do polohy ležmo😆 je mi celkovo tak "zvláštne" len netuším, či mám všetky nežiadúce účinky liekov alebo to sú nejaké znaky už.. O tej nedočkavosti ani nehovorím. Ale chcem vydržať aspon do 10 dňa.
@simidv ja tiez neviem ci to vsetko nieje len tym amelgenom co uzivam ...prsa mi idu vybuchnut, strasne ich mam citlive,aj bradavky...hlava ma pobolieva.. tiez vsetko take zvlastne, navaly tepla a zimy...
Ahojte dievcata 🙂 pripajam sa k vam septembrovkam 🙂 ako som citala vela vas uz ma +test. Moc Gratulujem 🙂 a tym ktore cakaju ako ja drzim palce 🍀 dufam ze o par dni test ukaze dve // kazdej 😜
@kikus1910 vitaj medzi nami 🙂 teba kedy caka vysledok ? 🙂
Ahojte, keďže nám náš posledný vklad nevyšiel a už ďalších snehuliakov nemáme, zvýšili sa mi dve balenia prolutexu, tri balenia amelgenu a tri balenia estrofemu, ak by to niekomu pomohlo 🙂
Držím prsty všetkým, nech vám to dobre dopadne 🫶
@babushkaem kedy máš krv ? Vyzerá to že silnie čiarka tak by malo aj hcg stúpať nie ?
@nikuska5322 až v stredu idem
@babushkaem tak teda dúfam že ti hcg stúpa a bude všetko v poriadku 🙂 ja idem zajtra na sono do centra
@babushkaem drzim silno palce, vyzera ze narastlo 🍀 ... Ja som 8 den po ET, sem tam uz aj spinim.... Tak si myslim ze nic,,,a ked spravim test je buď biely, ze ja tam vidim mierny odtien,ale je to skor kanalik...
@nikuska5322 tak stúpať asi stúpa, len či to stačí... lebo som cez víkend prelustrovala internety a rôzne štúdie, šanca na úspešne tehotenstvo bola nejakých 15%... tak uvidime, ci budem vynimka alebo co..
@kacenuska20 foto nemiáš?
@babushkaem tak teda uvidis v stredu ako čo držím ti palce 🙂

@babushkaem inak aj za mna top test najlepsi mala som dr max testy a tam tiež take slabé čiarky a spravila som top test a pekná čiarka a bolo vidno aj rozdiel