icon

Čo si myslíte o darovaní vajíčok?

marikaema
25. apr 2014

Kocky je tu niekto kto uz bol darovat vajicka? Popripade co si otom myslite? Dakujem za kazdu odpoved🙂

Strana
z2
nika2212
16. máj 2014

@hlaura Takto mne povedali ak by si ma par vybral a doviedol do centra že mna chcu tak odomna dostanu vajíčka a tiež mam finančnu odmenu.Tak neviem kto tebe vravel ze nie.

hlaura
16. máj 2014

@nika2212 ďakujem za info... hmm a aké to bolo pre teba po fyzickej stránke? nemala si nepríjemné pocity od tých liekov a tak? ja tiež uvažujem nad tým, rada by som pomohla ale trošku sa bojím toho uspania 😔

seat967
16. máj 2014

mam kamaratku ktora to urobila. ano darovala vajicka koli peniazkom. je slobodna mamina ktorej jej byvali neplatil alimenti. oslovili ju ( nejdem pisat odkial) ci by nechcela. podmienky splnila mala uz dieta bola zdrava tak aspon si pomohla financne a tiez pomohla zenam ktore nemohli otehotniet tak mne sa nezda natom nic zle. ja by som to asi nedokazala ale nikoho zato neodsudzujem 🙂

nika2212
16. máj 2014

@hlaura No z liekov si nemala niake vedlajšie učinky su velmi drahe a kvalitne všetko plati par ktory priima vajička.Jedine čo bolo že si mala nalady ako pred pms teda precitlivena na vsetko atd ved poznas ake sme pred našimi dnami.No uspanie som vobec neriešila nakolko som bola aj predtym uspata koli inym veciem tak som sa nebala nič necitiš nic nevnimaš.Po zakroku ta vezme niekto domov nemožeš ist sama a dva-tri dni maš slabšie bolesti tam dolu ale daju ti lieky a budu ta kontrovat aj 14dni po zakroku ako ti je.A tyžden nemožeš mat sex nakolko je možnost že porodíš 3-4-5čata....🙂))

ciglianova
4. júl 2015

@marikaema ahoj ako si sa nakoniec rozhodla bola si darovať?
@sofinkalv a tebe sa ako darí ja som bola na onko.kontrole všetko ok.presne pred 10-rokmi mi diagnostikovali a minulí týždeň začala moja darkyňa stimulaciu,možno už tento mesiac pojdeme na vklad 😀 po 10 rokoch začína nová etapa môjho života

marikaema
autor
7. júl 2015

@ciglianova ahoj tak nakoniec som nebola. Ale rozmyslam znova otom 🙂

babysweet
20. nov 2019

@marikaema da sa darovat aj v zahranici a cely ‘mesacny vylet’ je hradeny🙂

sandrasofia
9. jún 2020

@babysweet ako to myslíš?

Strana
z2