Darované vajíčka: V čom je iné dieťa?
Ahojte prosím Vás nie som stotožnená s darcovskymi vajíčkami. Viete mi povedať v čom presne bude to dieťa iné ako keby som mala vlastne vajíčka? Ďakujem
Prípadne máte skúsenosť? Pociťujete nejako, že to nie je ''100% vaše '' dieťa?
@xbibix ďakujem, že si napísala svoju skúsenosť 🙂 súhlasím s tebou že na Slovensku sú ľudia dosť zakerni a zlí a toho sa práve najviac bojím. A asi ak by sme žili na Slovensku niekde na dedine, tak by som to nikomu nehovorila. S manželom našťastie žijeme v ČR a naši kamaráti a známi sú v 99% veľmi milí a chcú aby sme boli šťastní. Takže ak by sme do DV išli tu by o tom nikto skoro nevedel. Rozmýšľala som aj nad tou voľbou nehovoriť to vôbec, ale chcem byť k tomu bábätku úprimná a rodine a najbližším to povedať, ale s tým že si neprajem aby to roznasali po susedach. Navyše manžel nemá rád tajnosti a zavrhol túto možnosť, chce to malickemu povedať a ak bude niekto na nás pre to zlý tak sa snimi prestaneme bavit 😅
Asi potrebujem čas sa vyrovnať s tou stratou, že moja genetika nebude sprostredkovana mojím deťom. Že nikdy to nebude 100% mňa a manžela, že nikdy v deťoch neuvidím starých rodičov. Čo je vlastne strašne vtipné lebo vela veci by som nechcela prenášať na svoje dieťa, ale teraz mi aj tie veci nejako chýbajú 😅. Ale súhlasím stebou, že deti okopiruju ľudí zo svojho najbližšieho okolia. A máš pravdu vyrobila si si ho a pre ten božkavajuci poklad si proste jeho super mamina ty 🥰
Na koľký pokus s DV vám vyšiel drobec? A plánujete ešte aj súrodenca? Dúfam že nevadí že sa pýtam 🙂 Ja sa aj bojím že to nakoniec nepôjde ani s DV 😔 a zase odídem urevana s CAR. Navyše teraz po tej prvej neúspešnej stimulácii mi je tak hrozne zle.
@andreatytler na Slovensku to nie je ideálne, ale stále tu žijú aj veľmi milí a dobrosrdeční ľudia 🙂 Asi je len naozaj potreba si vyfiltorvat skupinu ľudí, ktorá ti vyhovuje a ostatných neriesit inak sa z toho človek zblázni.
Vtipné je, že o mojom probléme a ivf vedia len dve kamarátky a jedna z nich je tá o ktorej som písala vyššie 😅 ale mám ju rada, každá sme nejaká 🙂
Uži si pekné leto s tvojím drobcom 😉
Baby tak spatne sa vám chcem ešte poďakovať že ste mi odpisovali na moje otázky 🙂 Možno som nakoniec zbytočne sa stresovala. Skúsili sme ešte jednu stimuláciu ale nie s vysokými dávkami ale naopak mala som soft. Pred týždňom mi odobrali dve vajíčka a vyzerá to tak, že jedno bude dobré a zdravé hádam 😊 a skúsime ešte jednu ďalšiu stimulku 💪. Nepíšem to aby som sa chválila, skôr pre niekoho v podobnej situácii aby vedel že niekedy sa oplatí bojovať za svoje vajíčka 😉 dúfam že máte s drobcami pekné leto 🙂
Ja mám staršiu dcéru "vlastnú" a mladšieho syna mám z darovaného vajíčka a vôbec nemám pocit, že by bol menej môj. Od prvého momentu je to moje kuriatko. Neľutujem, že som do toho šla.
Ja mám staršiu dcéru "vlastnú" a mladšieho syna mám z darovaného vajíčka a vôbec nemám pocit, že by bol menej môj. Od prvého momentu je to moje kuriatko. Neľutujem, že som do toho šla.
@drobec105 to je skvele. Ty ako jedina mozes objektivne povedat ze v tom nie je ziadny rozdiel.

@xbibix Zo srdca gratulujem k babätku ❤️ a ďakujem za názor 🥰