icon

Dávali ste si pri IVF oplodniť všetky vajíčka?

vaneskamat
4. feb 2026

Ahojte, chcela by som sa spýtať či ste si pri ivf dávali oplodniť všetky vajíčka, ktoré sa vám vytvorili a ak áno tak koľko ste ich mali? Ďakujem

parvinka0001
4. feb 2026

Ano dávali sme vsetke

Prvé ivf 28 vajíčok po oplodnení ostalo 2 moruly
Druhé ivf 23 vajíčok po oplodnení ostali 9 expandovanych blastocyst.

marinecka95
4. feb 2026

Áno, dávali sme všetky.
V prvom IVF 17 odobratých - 11 zrelých a mrazili sme 5 embryii
V druhom IVF 19 odobratých - 15 zrelých a na výsledok počtu embryii ešte čakáme

vaneskamat
autor
4. feb 2026
@marinecka95

Áno, dávali sme všetky.
V prvom IVF 17 odobratých - 11 zrelých a mrazili sme 5 embryii
V druhom IVF 19 odobratých - 15 zrelých a na výsledok počtu embryii ešte čakáme

@marinecka95 môžem sa spýtať kam ste chodili do centra ?

babushkaem
4. feb 2026

toez vsetky, odobratych, vhodny na oplodnenie bolo 6, do konca to dotiahli 4 blastocysty

anonym_b28592
4. feb 2026

Áno, z 10 vajíčok sa podarili 2 embryá.

drnda007
4. feb 2026

Áno, odobraných 14, zrelých 13, zamrazených 9embryi. 2 detičky mi akurat spia pred telkou. Co vklad to úspešné tehotenstvo. Reprofit Brno ✌️❤️

annalubuska
6. feb 2026
@drnda007

Áno, odobraných 14, zrelých 13, zamrazených 9embryi. 2 detičky mi akurat spia pred telkou. Co vklad to úspešné tehotenstvo. Reprofit Brno ✌️❤️

@drnda007 čo urobíte so zvyšnými siedmimi?

parvinka0001
6. feb 2026
@annalubuska

@annalubuska my sme sa zbavili

drnda007
6. feb 2026
@annalubuska

@annalubuska este ich necham uložené nejaky cas, tipujem tak do mojej 40tky. Keby sa u nas pomery zmenili a mohli by sme si dovoliť ďalšie dieta/deti... a ked nie, tak si ich vyžiadame a v malej urnicke uložíme do rodinného hrobu (sme veriaci).

vaneskamat
autor
7. feb 2026

baby a chcela by som sa spýtať po úspešnom vklade ste chodili na prvé kontroly do centra alebo ku svojej gynekologičke? A v práci ste boli na PN alebo ste chodili do prace normálne ?

33tehulka33
17. feb 2026
@drnda007

@annalubuska este ich necham uložené nejaky cas, tipujem tak do mojej 40tky. Keby sa u nas pomery zmenili a mohli by sme si dovoliť ďalšie dieta/deti... a ked nie, tak si ich vyžiadame a v malej urnicke uložíme do rodinného hrobu (sme veriaci).

@drnda007 to sa da ?

parvinka0001
18. feb 2026
@vaneskamat

baby a chcela by som sa spýtať po úspešnom vklade ste chodili na prvé kontroly do centra alebo ku svojej gynekologičke? A v práci ste boli na PN alebo ste chodili do prace normálne ?

@vaneskamat ja som bola on keďže mi bolo hneď zle

Na kontrolu som šla ku dr svojej keďže hneď som lezela v nemocnici inak ešte by som šla do centra ale cestu už by som nedala .

parvinka0001
18. feb 2026
@drnda007

@drnda007 podľa mňa toto ti nedovolia

annalubuska
18. feb 2026
@parvinka0001

@drnda007 podľa mňa toto ti nedovolia

@parvinka0001 dovolia. Práveže tu vzniká veľký morálny problém, keď len na Slovensku existujú tisíce až desatisíce zamrazených embryí - čo s nimi, keď sú to (budúci) ľudia. Viem že jedna z možností je aj pochovanie.

anonym_06b395
18. feb 2026

@vaneskamat u mňa - 25 odobratých vajíčok, z toho 24 zrelých, oplodnilo sa 17, do blastocysty to dotiahli 3. Mám bábätko hneď z prvého KET. Na kontroly som chodila do CAR, vlastne už len na odber krvi a potvrdenie akcie srdiečka. Potom už ďalšie kontroly u obvodného gynekológa. Do práce som chodila, paragrafy som si bravala. My sme chodili do Reprofitu Martin.

parvinka0001
18. feb 2026
@annalubuska

@parvinka0001 dovolia. Práveže tu vzniká veľký morálny problém, keď len na Slovensku existujú tisíce až desatisíce zamrazených embryí - čo s nimi, keď sú to (budúci) ľudia. Viem že jedna z možností je aj pochovanie.

@annalubuska tak si prečítaj na nete že práveže sa nepochovavaju na cintoríne. To si chceš ich dať na záhradu ?

parvinka0001
18. feb 2026
@annalubuska

@annalubuska jedine po potrate si môžeš pochovať .

drnda007
18. feb 2026
@33tehulka33

@drnda007 to sa da ?

@33tehulka33 myslim ze ano, vsetko je o dohode

vaneskamat
autor
18. feb 2026

no už mám aj po čerstvom vklade. Oplodnili mi 12 vajíčok do konca to dotiahli 3. Už musíme iba čakať 🙂

drnda007
18. feb 2026
@parvinka0001

@annalubuska jedine po potrate si môžeš pochovať .

@parvinka0001 v princípe, ked si platím urnove miesto, tak ich je všetkých prt do toho co je za tabuľkou, alebo v urne uložené....

parvinka0001
18. feb 2026
@drnda007

@parvinka0001 v princípe, ked si platím urnove miesto, tak ich je všetkých prt do toho co je za tabuľkou, alebo v urne uložené....

@drnda007 v princípe áno ale či ti to centrum aj da. To ozaj si myslíš že ich dajú oni do urny ???

drnda007
23. feb 2026
@parvinka0001

@drnda007 v princípe áno ale či ti to centrum aj da. To ozaj si myslíš že ich dajú oni do urny ???

@parvinka0001 mame to odkomunikovane. Takze hej