Deň pred punkciou
Ahojte , rano o 6:30 mam v GF punkciu.Mate nejake uzitocne rady ? 😊 ja sa bojim...
@tobiaskababo ja by som im zavolala...nech ti povedia co robit a ci je to " bezne"
@lilyianka ahoj uz nezvraciam iba ma boli spodok niekedy viac niekedy menej..tak pustila som si zo v cera nahravku lebo by som to zabudla😂 mala som 8vajicok a dnes mi povedali - ostali 5 kt sa oplodnili prirodzene.. 6dali na icsi a 2na ivf ale ze bohuzial jedno sa nedalo napichnut tak dali vsetky na prir.oplodnenie. nechapem vobec ale vobec
@tobiaskababo tiez tomu nerozumiem...ako ze sa nedali napichnut? Ved ked ti 6 dali na icsi a 1 sa nedalo napichnut tak ok..ale ani jedno zo 6???
Proste si mala na zaciatku 8 a teda 5 sa ich oplodnilo prirodzene...potom si pozri kolko budes platit...ci aj za to icsi aj napriek tomu ze ich nenapichli
@lilyianka povedala mi konecnu sumu 650e ... skoda ze sa mi neda ti poslat nahraty hovor by si mi poradila co tym myslela...
@tobiaskababo ked pojdes na ET tak sa na to spytaj...a nech je tam aj muz...a pocuva aj on...predsa len dvoje usi 😉
Alebo si tam zavolaj a spytaj sa este raz...ved si za to platis 👍
@lilyianka vraj sa 5oplodnilo prirodzene.Platim za icsi predl.kultivaciu a K system...som s toho magorka 😇 moze byt pri mne na ET? Da sa to?
@tobiaskababo co je to K system? Bude s tebou len ked ta budu informovat o tom v akom stadiu je embryo kt.ti budu vkladat...na ET ides potom sama...muz odchadza na chodbu a caka ta...
Vyzlecies sa na izbe, pojdes na ET, trva to chvilku, potom si cca polhodinku polezis na izbe, oblecies a odchadzate
@lilyianka K system je to kde sa mi vyvijaju embrya .Embryoscope je o 250e drahsi
@tobiaskababo no zase som o nieco mudrejsia 👍😊
Vklad by si mala mat kedy? V pondelok?
@lilyianka ano ak prezije jedno s tych 5 embryi 🙏 tesim sa velmi ...v pondelok vklad a v piatok mam mat ms ...som zvedava
@tobiaskababo ale jasne, ze prezije....uvidis, ze este aj mrazit budete 😉
@lilyianka bozee boli ma vsetko po vcerajsku hrozne pichanie v bruchu ...este ten progesteron 3x do toho a estrimax citim sa ako ztp ani z postele vstat 😈
@tobiaskababo ja som tiez prve 2 dni bola na tom tak...vsetko ma bolelo a chodila som skrcena, aby ma to tak nebolelo...vstala som len ked som potrebovala ist na wc..
@lilyianka to ma upokojilo 😂 tak ja po tych 2-3l vody chodim stale...aj ty si miestami kricala od bolesti?
@tobiaskababo nekricala...ja tak bolest neprezivam
Pi viac....aspon 4l denne...mne bolo povedane, ze sa tam rataju aj polievky...takze som vtedy ich vela jedla a naozaj stale cosi pila...
Som rada ze vas tu mam 👩 vsetky 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Tam ma len napinalo ale ako som sadla do auta dve hod cestovania to ma zabilo....uz 9x som vracala a je to furt horsie ja uz nvm co mam robit