Diphereline 3,75 mg injekcia - skúsenosti
@zuzzi18 no v máji máme vklad až, že vraj aby mi nejak spojili cyklis s darkyňou a preto si mám jednorázovo pichnúť Diphereline. Keď mi príde menštruácia povedia, ktorý deň presne si mám pichnúť Diphereline. Takže bezproblémov sa dá pripraviť, namiešat injekcia? Akurát včera som čítala príbalový leták a trocha som sa zľakla, že kto mi to pichne. Manžel vraví , že mi to pichne ☺️ tiež mi pichal clexan.
@ddudu aha jasne, tak tebe ladia cyklus s darkynou, uz rozumiem 🙂 vies co tusim sa to miesalo spolu, citali sme si navod, bolo to tam celkom dobre vysvetlene..museli sme spojit tekutu cas s praskom a bolo toho hlavne hrozne vela ale zvladli sme to a to ja sa bojim hrozne pritom injekcii...no ked ste pichali clexane tak zvladnete hravo aj toto 🙂
@zuzzi18 tak si ma ukľudnila, že nemusím vybavovať sestričku kto by mi to pichol, ďakujem ☺️ to miešanie, príprava sa mi zdala byť náročná ☺️a píšeš že teraz sa vám podaril vklad a mala si aj diphereline super blahoželám🙏😇 neviem sa už dočkať tiež aby sme už mali vklad. Teraz mám aj dosť hustý plán liečby.
dnes mi manžel aplikoval injekciu Diphereline 😆 zvládli sme to 🙏❤️ a postupujeme ďalej v pláne

@ddudu ja som pichala pred týmto vkladom. Prvý krát sme to takto nasadili a vklad vyšiel. Pichala som na 21. deň predošlého cyklu a do 9 dní som dostala menzes a začala som sa pripravovať.