icon

Diphereline 3,75 mg injekcia - skúsenosti

ddudu
22. mar 2022
zuzzi18
22. mar 2022

@ddudu ja som pichala pred týmto vkladom. Prvý krát sme to takto nasadili a vklad vyšiel. Pichala som na 21. deň predošlého cyklu a do 9 dní som dostala menzes a začala som sa pripravovať.

ddudu
autor
22. mar 2022

@zuzzi18 aj mne to teraz prepisali, že si to mám pichnúť po príchode menštruácie. Akurát čakám kedy mi príde menštruácia. A pichala si si to sama doma?

zuzzi18
22. mar 2022

@ddudu az po menzese? a potom co? pojdete na vklad ci nejak dlhodobejsie sa ides liecit Dipherelinom? On sa kvoli roznym veciam asi predpisuje. My sme ho nasadili preto, lebo mam endometriozu. Pichol mi ho manzel rovnako ako pichame Fraxik, Prolutex..

ddudu
autor
22. mar 2022

@zuzzi18 no v máji máme vklad až, že vraj aby mi nejak spojili cyklis s darkyňou a preto si mám jednorázovo pichnúť Diphereline. Keď mi príde menštruácia povedia, ktorý deň presne si mám pichnúť Diphereline. Takže bezproblémov sa dá pripraviť, namiešat injekcia? Akurát včera som čítala príbalový leták a trocha som sa zľakla, že kto mi to pichne. Manžel vraví , že mi to pichne ☺️ tiež mi pichal clexan.

zuzzi18
22. mar 2022

@ddudu aha jasne, tak tebe ladia cyklus s darkynou, uz rozumiem 🙂 vies co tusim sa to miesalo spolu, citali sme si navod, bolo to tam celkom dobre vysvetlene..museli sme spojit tekutu cas s praskom a bolo toho hlavne hrozne vela ale zvladli sme to a to ja sa bojim hrozne pritom injekcii...no ked ste pichali clexane tak zvladnete hravo aj toto 🙂

zuzzi18
22. mar 2022

@ddudu trosku som sa prvu noc potom spotila ale ziadne ine vedlajsie ucinky som z toho nemala..to len ked sa dlhodobo picha diphereline tak su nejake vedlajsie ucinky ale jedna injekcia je ok, nic hrozne ani potom nenastane 🙂

ddudu
autor
22. mar 2022

@zuzzi18 tak si ma ukľudnila, že nemusím vybavovať sestričku kto by mi to pichol, ďakujem ☺️ to miešanie, príprava sa mi zdala byť náročná ☺️a píšeš že teraz sa vám podaril vklad a mala si aj diphereline super blahoželám🙏😇 neviem sa už dočkať tiež aby sme už mali vklad. Teraz mám aj dosť hustý plán liečby.

zuzzi18
22. mar 2022

@ddudu ano vysiel ale myslim ze hlavne kvoli ERA testu, vyslo mi to posunute okno a vklad sme spravili prvy krat na 16DC a hned to vyslo. Snad aj vydrzime, este som len 12DPT, takze dlhociznaaaa cesta pred nami.

ddudu
autor
22. mar 2022

@zuzzi18 aj mi sme absolvovali Era testy v podstate všetky tri Endometrio testy. Nám to okno vyšlo asi tak ako sme to aj dávali doteraz 123+-3h a a mám užívať vaginálne laktobacily. Tak sme sa aspoň pohli ďalej o niečo viac. Akurát čakáme ešte na výsledky z karyotypu.

zuzzi18
22. mar 2022

@ddudu urcite ano, aj ste vylucili, ze v posunutom okne nebudete mat problem, takze vzdy to ma zmysel podla mna spravit. Drzim Vam palce!

ddudu
autor
13. apr 2022

dnes mi manžel aplikoval injekciu Diphereline 😆 zvládli sme to 🙏❤️ a postupujeme ďalej v pláne

zuzzi18
13. apr 2022

@ddudu super, držím palce 🙂

astrid_
26. júl 2022

@zuzzi18

@ddudu
Dievčatá ako ste to pichli? do brucha ci do nohy? v centre mi nic nepovedali

ddudu
autor
26. júl 2022

@astrid_ ahoj, mne to pichol manžel a do zadka, nám to tak povedali v centre ☺️😉

astrid_
26. júl 2022

@ddudu och a mne nič nepovedali 😒 len ze si pichne te. ja som dnes sama doma a celé pichanie dopadlo katastrofálne, ani som to poriadne nevidela kde picham... Predtým som pichala 0,1 a tie šli do brucha, ani by ma nenapadlo ze toto bude iné

butterfly333
Autor odpoveď zmazal