Diskusia o KET v októbri 2024: Príprava a skúsenosti
Ahojte, pripravuje sa niekto na vklad v Októbri? Mohli by sme pokecať, zdielať pocity, skúsenosti a tak 🙂 ďakujem.
@alenka1609 ďakujem. A ty kedy? Doktor hovoril,že je krajšie embryo ako minulý Et tak sa teším
@katarina1812 aj ja pravdepodobne budúci týždeň, mám nativ tak uvidíme kedy presne , každopádne budeme v kontakte... potom napíš keď pôjdeš 🍀✊🏻🙏🏻
@timka655 to mi je ľúto
. Ja som v auguste cez ET bola na PN ale teraz chcem vyskúšať chodiť do práce aby čas rýchlejšie ušiel
@zuzka2662021 ja som pri prvom KET fungovala úplne normálne a vyšiel 🙂 ale teda rob ako to cítiš 🙂 držím palce 🍀
@zuzka2662021 ahoj 🙂 úprimne ani sama neviem 🙂 verím, že to vyšlo a ty máš aké pocity?
@lienocka9793 aj ja verím, že to vyšlo. Chcem vydržať bez testu počkám až na krv. Trosku ma boli podbrusko také ako ovulacne bolestí
Ahojte žienky pripájam sa k Vám tiež som mala KET 7.10. som doma vecinou času este oddychujem sem tam mam akoby kŕče v lavom vaječníku a podbrudku prejde to a nic a este casto chodim na wc ale to asi koli vode ..ako Vám to ide? Ako sa citite? 😍
Baby a prsia vás bolia? Lebo mňa vôbec. Ma riadený cyklus. Uzivate estrofen v rovnakom čase? Lebo keď chodím do práce tak užívam okolo 8 rano a keď som doma tak cca 9:30. Mysite,že je ok?
@pastelka292929 aj mňa pichne a potom prejde. Tak som zvedavá ci je yo dobré znamenie. Aké car navstevujes?
@zuzka2662021 mna tiez prsia vobec nebolia🤷 tak hovoria približne v tom istom case ale tak hadam by to nemal bit velky problem ..noo neviem ci to skor nebude s progesteronu lebo take pocity ze idem dostat som mala den pred transferom.. ja chodim do martina
Ahojte dievčatá, ja som dnes bola na PRP…v piatok ma čaká vklad…to už bude môj štvrtý, dúfam, že posledný.🍀😊
@pastelka292929 aj ja do Martina. Moze byť z progresteonu. Pred vkladom som mala len také pichnutie bolesti
@alenka1609 @zuzka2662021 ďakujem ☺️ aj ja vám držím palce ✊🏻🍀
Držím palce žienky každej! ☺️
@alenka1609 tak KET budúci týždeň vo štvrtok vychádza, ozvi sa aj ty kedy mas naplánovaný 🙂
@zuzka2662021 anoo 😁 tak sme sa nasli 😁 ako sa mas ? Kedy ides na infuzku?
@pastelka292929 v pondelok na infuzku. No mam pobolievanie ako na menzes a na labo ma taha ale tam mam cystu to môže byť tym a keď robím niečo tam mi je tak na zvracanie. A ty?
@zuzka2662021 sakra aj ja som mala ist v pondelok ale nemohla som tak idem v utorok skodaa 😓no ja som mala take sem tam jednom v druhom vajecniku ale od pobedia ma uz pobolievaju krize aj v predu ako pred ... A mala som biely vytok neviem co to ma ako znamenat .. mne vychadza ms na pondelok tak som zvedava a tebe?
@zuzka2662021 tak sa moc nenamahaj to je asi aj tymi liekmi mne bolo na vracanie v ten prvy ked a to som lezala
@pastelka292929 tak sa nevidíme. Škoda.daj vedieť ako si dopadla na krvi. Budeš testovať ? Ja nie. Biely vytok mize byt aj s čipiek. Mňa včera ako na ovu bolesti a dnes také bolesti spolu aj stým zvracanim ako na ms. Ja som dostala až po vysadení progrestronu. Ale inak v stredu by mala prísť
@zuzka2662021 noo to idem az 21veho na krv 🙄 ked som naposledy tak ma ale brutalne bolelo brucho krize az som si paralen dala a musela som cakat na tu krv tak som to vysadila hned v noci som dostala .. ja nevieem nechcem uz skor testovat ale neviem ci to vydrzim este jeden test mi ostal 🤣 a to ti byva tak na vracanie pred ms?
@pastelka292929 hej keď sa.mi rozbieha tak mi býva na zvracanie. Aj ja mam jeden test ale nepoužijem ho. 21. Idem aj ja na krv

@zuzka2662021 jej super držím palce aj všetko čo sa dá 🍀✊🏻🙏🏻