Diskusia o KET v októbri 2024: Príprava a skúsenosti
Ahojte, pripravuje sa niekto na vklad v Októbri? Mohli by sme pokecať, zdielať pocity, skúsenosti a tak 🙂 ďakujem.
@zuzka2662021 tak sa vidime na krvy 😁 vies co ja neviem najskôr som mala ze hej potom zas nie mam take zmiešane pocity.. ale vsak si hovorim na to co vsetko davame do seba by to aj mohlo vijst 😁 aj moj mal 1tku tak dufam ze zabojovali obaja 😁
@pastelka292929 dúfajme. Mne dnes už brucho neboli len tak sem tam
@katarina1812 Ja idem v utorok na sono a tam mi povedia kedy pôjdem, to budem v 12 dni cyklu,tak uvidím, tebe ktorý vychádza na ket? Lebo neviem kedy robia v ktorý deň a asi záleží aj na tom či je riadený alebo nativ
Ahojte už mám po KET, už len dúfať a pozitívne myslieť 🍀☺️
@alenka1609 ja som mala riadený 19 DC, keď som sa pýtala povedali, že sa chodí 19-21 DC, pri natíve neviem to je asi individuálne.
@simeoon super, drzim place 🙂 @alenka1609 na vklad idem 20 DC v native
@zuzka2662021 aj ja mam take ze chvilu a potom nic raz jeden vajecnik raz druhy krize no neviem 😐
@pastelka292929 tak si držme palce
@simeoon držím palce
Ahojte, pripajam sa, ja som mala Ket v stredu 9.10. Zatiaľ nič necítim, a testy si zatiaľ nerobím. Držím všetkým palce🙏
@katarina1812 hmm to je dosť aspoň sa mi to zdá 🤷🏻♀️ neviem nie som odborník ale však určite vedia čo robia, takže ak by som mala ísť 20dc tak to vychádza až na 23.10. 😊 baby ja sa nemôžem normálne dočkať už nech to je 🤰🏻❤️🥰
A držím najďalej palce 😊🙏🏻✊🏻🍀 všetkým ❤️
Čaute babulky. No o ako pokračujete? Mne včera bolelo na lavo a dnes od ráno ma stále podbrusko boli takymi ms bolesťami. Je to dobre alebo zle?
@zuzka2662021 skoda ze ti neviem povedat:( kedze ide o moj uplne prvy vklad, zatial sa mi len zdalo ze ma pichalo napravo v podbrusku. Zajtra si uz chcem spravit skusobne test, Ty si mala Ket skor🙏
@zuzka2662021
@ona234 ahojte baby no ja mam tiez pocity ms a ma tak picha raz vo vajecniku raz dole tak neviem 🤷ale mam nafuknute brucho a trochu prsia ale nebolia .. mna napadlo ze tiez si zajtra urobim ale kaslem na to lebo ak bude negativny tazko sa mi budu pichat tie inekcie mohli by tu krv bravat aspon na 10ty den 🙏tak daj vediet rano 🙏🙏🙏✊✊✊ak si budes robit 😁
@pastelka292929 dam vediet🙂 budem si robit asi az poobede, ked budem sama doma🙂 drzime si palce navzajom, daj aj ty vediet. jedna baba v skupine IVF, ktora je 5DPT, uz mala slabu druhu ciarku na teste dnes🙏🙏
@ona234 ahoj ano 7.10
@pastelka292929 ani kja nejdem robot. Bojim sa sklamania. Tak to mame podibne tie priznaky. A prsia nič. Len pichanie v bruchu raz tam raz tam a dnes keď som umyvala dlážku tak mi bolo zle a napinalo ma.
@ona234 ano vecinou to od toho 5-6 niaky duch ale ked zacnes raz testovat tak budes stale 😁 ja som pred tymto mala dva krat KET a stale som chodila kupovat testy🤦 a este do inej lekarne lebo by si pomyslela 🤣 tak preto chcem este vydrzat 🤦 inac som citala ze pobede ti nemusi ukazat slabu ciarku takto skoro.. tak aj keby neukazal tak to vobec nevadi skus na druhy den rano✊✊✊✊✊
@pastelka292929 inak ake injekcie pichas? Lebo ja som to najskor vnimala ze injekcie v ramci novej stimulacie ale teraz chapem ze momentalne pichas injekcie. V takom pripade chapem uplne ze NO test🙏
@zuzka2662021 tak to ano a este ma aj stehna bolia ako aj pred ms 😓 aj jaa ale skor som taka ze neverim tomu ak by to bol opak tak sa zblaznim 😁
@ona234 rano prolutex a vecer clexan predtym som si nepichala nic iba gonassi pred vkladom
Ahojte, nám vklad nevyšiel a zvýšili sa mi dve balenia prolutexu a tri balenia estrofemu, ak by to niekomu pomohlo 🙂
Držím vám všetkým prsty 👍
@timka655 práve sedím v čakárni a čakám na KET v Brne ✊🏼❤️🙏🏼
Ahojte maminy ktoré máte v pláne Ket o týždeň ?spýtam sa mám tu aj nejakú soriaznenj dušu ktorá sa lieči na TK vyšší a prechádza na Dopegyt?
@ona234 aj si robila test?
@evinku tak sme v tom spolu..mne zatiaľ absolútne nezaberá že 3x1 denne zvýšila mi na 3x2 denne tak uvidím..akože som z toho taká že keď sa iny liek v tehotenstve nemôže smutná lebo predtým čo som mala liek som bola ok..možno ale dopygyt potrebuje aj viac času ako týžden neviem sama tebe zaberá v poriadku?ja som mala dnes kontrolu poslednú a už mám aj termín na pondelok..
Ako sa vám darí? Ja som prvý deň po KET.
Snažím sa oddychovať. Toto je už tretí vklad, ale prvé dva sme mali v NR v gyncare. Tam sa mi to nepáčilo. Dúfam, že tento v Brne bude úspešný, je to dosť psychicky náročné. Už sa s týmito vecami trápime 5 rokov… musíme myslieť pozitívne 🙏🏼❤️ cez víkend chcem skúsiť spraviť test tak zo zaujímavosti tak uvidíme
@bianka2024 super držím palce určite zostať pozitívne naladená je super ✊🏻✊🏻❤️ ja som dneska bola na sone sliznica 12 , folikul 20 , tak uvidíme kedy bude vklad, čakám výsledky z krvi 🥰

@pastelka292929 a máš pocit ze to vyšlo? Ja od vtedy ako ho vložili tak si myslím ze to vyšlo. Ešte aj doktor hovoril ze krajšie embryo, et bol kvalita 2 a ket kvalita 1. A bolo 6 dnove a aj to bolo vidieť pekne na tom ultrazvuku také väčšie, a pekne vyšlo z tej pipety.