Diskusia o KET v októbri 2024: Príprava a skúsenosti
Ahojte, pripravuje sa niekto na vklad v Októbri? Mohli by sme pokecať, zdielať pocity, skúsenosti a tak 🙂 ďakujem.
Ahojte ..tak ani u mňa sa zázrak nekoná ..keď nepočítam deň vkladu tak som 6dpt a na teste ani náznak čiarky 🥺
@mons007 až 10-12ty deň je taký optimálny tak ty ešte nestresuj 😉
@alenka1609 ahoj. Ako pokracujes? Kolko dni si po vklade?
@zuzka2662021 ahoj som šiesty deň a žiaľ nič nové ani príznaky,testy biele takže asi nič 😞 a ako pokračuješ ty?
@alenka1609 6 deň máš ešte zacasu ešte aa to moze ukazat. Ja idem 5.11 na sono tak snáď ti bude vsetko ôk. Kríze a podbrusko hlavne ľavá strana má boli
@zuzka2662021 dúfam že máš pravdu a bude to pozitívne 🙏🏻 kiež by 🥰, to po koľkých dňoch ideš na sono?
@alenka1609 po 2 tyzdnoch
@zuzka2662021 držím palce ✊🏻
@bobo2433 a hcg injekciu si nemala predtým pichnutu? Inak super aspoň niekto ja nič 😓
@alenka1609 ďakujem
@bobo2433 wau super už nech sa to len pekne udrží a tmavne ✊🏻
Ahojte ženy? Ako sa vám darí? Ja som dnes 18.DPT. Doktorka mi robila pred 3 dňami sono, už je tam vačok vytvorený na bábätko. Testy pozitívne takže čakám už len 20.11. na sono kde už bude vidieť to čo tam ma byt vidieť 😍 dnes som mala také slabulinké tmavohnede spinenie ale iba dvakrát keď som bola na wc, potom už nič. Spinili ste aj vy ale spinite?
@bianka2024 Drzim Vám palce 🙂
Ja som nespinila vôbec.. I keď sa mi vytvoril hematom, veľmi ma to vystresovalo, no po týždni zmizol... Pred týždňom som bola na Sono a bolo vidieť akciu srdiečka, no strach je ešte horší ako na začiatku🤦🏼♀️, keď som len testovala
Ako sa cítite? Nejaké bolesti alebo niečo? Ci len to špinenie?
@adelleli bolesti som mávala také jemne ako keby menštruačné. Ale prešlo to, občas zacitim brucho, ani neviem či to nazvať bolesťou alebo čo to je. Bojim sa aj dýchať zhlboka 🤣🤦🏻♀️ samozrejme to nemyslím doslovne 😁 spomenie prešlo a dúfam že sa nevráti lebo ma to zbytočne stresuje 🤦🏻♀️
@bianka2024 ahojte, ja som 15 dpt. Sono až 14.11. Spinila som jemnucko iba 5. a 6 deň po KET. Po vklade som mala take menštruačné bolesti ale odvtedy nič - ako keby sa nič nedialo. Tak uvidim
@timka655 tak ja vám dávam iba vedieť že to nevyšlo...ale ideme ďalej, všetkým ostatným držím silno palce ✊🏻🍀
@alenka1609 mrzí ma to… drž sa a veľa síl 💪🏼❤️🥺
@bianka2024 ďakujem 🙏🏻❤️
@alenka1609 drž sa, určite to nabudúce vyjde 🙏
@alenka1609 mrzí ma to. Aste mae mrazacikov? Ci idete dalsi ivf?
@katarina1812 ďakujem ste všetky zlaté 🙏🏻❤️, vraj štatisticky to vychádza na tretí,ale to sa uvidí
@zuzka2662021 žiaľ už nie, musíme ísť do ďalšieho ivf a teda rozhodli sme sa ísť do Brna ❤️
@alenka1609 tak držím palce. A kedy sa do toho pustate až od nového roku?
@zuzka2662021 nie chcela by som hneď lenže až 13.11. máme konzultáciu, nemajú voľné do vtedy, takže tento mesiac nič a dúfam že mi to dajú v decembri, síce neviem či budú robiť aj na sviatky alebo ako fungujú, uvidím všetko je vo hviezdach ale dúfam že začnem stimulovať v decembri
@bianka2024 a v ktorom teda týždni si?
Ak smiem tykať 😁
No také tie bolesti aj ja mam, a hneď chcem letieť na pohotovosť, či je všetko okey

@alenka1609 áno áno to robili