Diskusia o KET v októbri 2024: Príprava a skúsenosti
Ahojte, pripravuje sa niekto na vklad v Októbri? Mohli by sme pokecať, zdielať pocity, skúsenosti a tak 🙂 ďakujem.
@adelleli no 6 dňové mi vkladali 14.10. Takže 4.tyzden cca. Keď dobre uvažujem 😁 už chvalabohu prestali aj bolesti aj špinenie. Myslím si, že to splnenie bolo spôsobené tým sonom čo mi v stredu robila gynekologička …
@bianka2024 jej tak to je super 🥰, silno držím palce,som presvedčená že to určite vyšlo, verím v to 🙏🏻, daj mi potom vedieť ako sa cítiš a koľko dňové ste si dávali? A mala si aj nejaké problémy,lebo ja mám 40 a nízke amh 0,3...🤷🏻♀️ Keď som aj stimulovala tak len dve vajka som mala, a tie sa aj vkadali ale žiaľ výsledok už vieš. A ste v reprofite?
@alenka1609 áno áno chodíme do reprofitu. Ja mám ReproImuno problém na všetko čo vyjde z môjho manžela 🤣 takže som na Medrole a manzel ma trocha slabšie spermie. Mala som už predtým pre mimomaternicove takže už nemám ani jeden vajcovod, takže môžem iba takto otehotneniet. Vkladali mi 6 dňové embrio. Ja mám 33, ale chvalabohu embrii mame dosť. Ale verím že mi ich nebude treba 🙏🏼😍
@bianka2024 wau super, aspoň že takto to máte, určite vám to výjde, naďalej držím palce, potom daj vedieť keď budeš testovať ako sa čiarka rysuje 😉
@alenka1609 to ja už mám dávno za sebou 🤣 pošlem ti do správy lebo mi to sem akosi nejde nahrať 🤷🏻♀️
Tak dievčatá ja som nedopadla dobre. V utorok na sone iba gestavacny vak bez plodu zodpovedajuci 5tt a ja by som mala byt už 7tt. Takže som vysadila lieky a čakáme kým sa mi spustí krvacanie.
@zuzka2662021 to ma veľmi mrzi. Ja idem tiež budúci týždeň (7.) na sono a presne tohto sa obavam.
@zuzka2662021 ach to mi je luto😢😢 drzkaj sa🙏🙏
@katarina1812 drzin palce aby ti to dobre dopadlo
@zuzka2662021 vďaka 🙏
@zuzka2662021 je mi z toho smutno 😞tak dobre to šlo 🙄verím že Ťa na konci tohoto naozaj bude čakať bábätko, niektoré detičky sú skrátka ozaj vytúžené..
Bože ženy, je tu už niekto s pozitívnym sonom? Ja idem až nabuduci týždeň a bojim sa jak čert kríža aby tam bolo aj babo… 🥺🤦🏻♀️ toto čakanie je fakt na zabitie
@bianka2024
Ja mam pozitívne Sono, akciu srdiečka.. A napriek tomu stále veľké obavy, 🤦🏼♀️
@fiha66 ďakujem
@adelleli jaj to som veľmi rada moc moc gratulujem 😍😍😍 kamošky čo mám okolo mi hovoria, že budem stresovať určite až do pôrodu, proste stres pred každou jednou kontrolou… 😁🤦🏻♀️
@fiha66 ahoj, aj som zabudla odpísať
Dnes som 11+4 končím 3 mesiac.. Vytúžené bábätko, dlhá cesta.. Tak dosť veľké obavy sú
Zatiaľ vyzerá všetko v poriadku, dúfam, že to tak ostane aj naďalej
Akurát v tom najnevhodnejsom období mi robí problémy aj dcéra v pubertalnom veku🤦🏼♀️ tak sa ňou niekedy nechám vytočiť, že mám potok až kŕče v podbrusku, tak to už mám úplne strach potom...
@bianka2024 presne tak,u mňa to je úplne pred každou kontrolou a takmer aj každý deň.. Ty si ako dopadla? Sono si už mala nie?
@adelleli hej hej už som bola dvakrát na sono. Teraz idem 10.12. tak sa teším ale každy deň aj trošička bojim 😊 ale to je asi normálne po tom všetkom čím sme si všetky prešli 🥺❤️ teraz som tuším 8+5. Ale ja už som presvedčená že bude všetko v poriadku. Mala som aj nejaké špinenie tak hneď stres tak som utekala k lekárovi ale že to bola len nejaká cievka čo asi praskla že nič sa nedeje, že spinenie je normálne niekedy…
Každá z nás sa občas rozčúli, hlavne si to nevyčítaj a nerob si zbytočne ešte aj výčitky 🙏🏼 ❤️ a gratulujem 😍
@bianka2024 ja tiež stresujem kôli spineniu ale to skôr mam pocit,že je po amelgane ktorý vkladám že potom v Tom čo vytečie niekedy ráno mám pár vlasocnic hnedých.Celkovo moje spinenie sú iba tie vlasocnice hnedé nemáte to niektora? nepotrebujem vložku nič ,sem tam kde sa utriem..
@fiha66 hej tak isto to mávam aj ja to je nič. Ale dvakrát som mala aj také ružové a to povedali že bola nejaká cievka čo praskla
@bianka2024 ozaj tie vlasocnice?šak nikde o Tom sa nedá docitat čo to je ale nemá nič iné len toto..už to ani neriesim lebo ozaj už by som sa zbláznila..ja idem budúci pondelok na kontrolu..to by som mala byť už 8+2
@bianka2024 určite, mierny stres je na mieste
Aj ja blahoželám ❤️ nech to len dotiahneme do úspešného konca
Inak dievčence ste na PN?
@adelleli nie som na PN, robim v kancli takze lepsie v robote ako doma, lebo doma by som stale nieco chcela robit a upratovat 🙂 bola som doma len tyzden po vklade.
@fiha66 akoze kludne to povedz na kontrole, mne skontrolovali ci nemam hematom a kedze nemam tak povedali ze vsetko je ok, ze niektore zeny ,,trocha spinia,, aj cele tehotenstvo…
@bianka2024 ved toto, doma žena by len upratovala 😁
To poznám, práve som dokončila kúpeľňu.. Veľa energie 🤦🏼♀️ keďže po práci som taká unavená, že ľahnem a spim...
Ja idem od 2.12 na PN to uz budem síce 4 mesiac.. Ale ide zima, ďaleko cestujem.. Robim v škole medzi vyše 600 deťmi.. Tak pre istotu.. I keď doktorka ma chcela vypísať už skôr a zatiaľ som to natahovala...
Tiež som mala hematom.. A vtedy som tiež do prace chodila i keď som sa bála, že praskne, Dr mi napísala, že riziko potratu, že mám ostať doma.. Ale do prace som i tak šla. A nakoniec idem od 4teho mesiaca, uvidím ci na mesiac - dva, či do pôrodu
@adelleli a ty ides kvoli tomu hematomu na PN? Ci kvoli comu? Ja hematom chvalabohu nemam, tak hadam budem moct chodit do roboty aj nadalej…
@bianka2024 nie, už sa práveže vstrebal.. Kvôli bezpečnosti 🤷🏼♀️
Učím v rómskej škole a mám aj žiakov a ťažkým mentálnym postihnutím, tak pre istotu

@alenka1609 to iste som spravila aj ja. Povedala som, že posledná možnosť čo vyskúšam už len Brno, ak by to nevyšlo v Brne tak už to ani riešiť nebudem. Teraz mame po prvom vklade v Brne a verím, že to dobre dopadne. Takže držím v Brne palce 👍🏼 sú tam skvelí ❤️