Diskutujte o skúsenostiach s KET a ET v júni a júli
Ahojte ... Tak pre tie ktoré sa nedočkali apríl/máj podobne ako ja ... Vidíme sa v ďalších mesiacoch tu 😘
@enuska62856 fiiiiha 😀😀😀😀uvidis rano , ja som strasne zvedava
@petkocka zajtra nebudem testovat nechám pauzu .... Zase v piatok urobím report 😁😁
@enuska62856 okeeeeej tak som zvedava na piatok 😀
@petkocka tak v podstate je jedno či testujes či nie ... Výsledok aj tak neovplyvnime ... A aj keď ta čiarka tam je všetko sa môže zmeniť ... Čiže radovať sa predčasne ako to bolo u mňa minulý mesiac je úplne zbytočne ... Teraz to beriem tak športovo ... Že ok čiarka je ale či aj vydrží
.. ?
@enuska62856 hej presne , ale ja som minuly mesiac tiez zažila smútok ze som mala pekny test a nic z toho nakoniec … a bol to pre mna strasny vnútorný stres . Takze uz to nechcem zažiť . A este si lietam v oblakoch ze mozno som tehotna , a mam dobru naladu 😃a sme v Chorvátsku na dovolenke tak si to tu užívam s dobrou náladou
@enuska62856 krása🙂🙂už nech len ďalej pekne test silnie 🙂
@enuska62856 krasne testy ♥️♥️♥️u nas sa zázrak nekoná , moj test je negatívny .
@petkocka .. to vážne ? To mi je ľúto .. 😢tak ja tiež stále nemám nič vyhráte ... Minulý mesiac som mala silnejšie testy ako tento mesiac takže uvidíme v utorok na krvi ...
@enuska62856 Ano vazne , muz chcel rano spravit test tak sme spravili a je uplne negatívny . Ja som s tym v pohode . Mame malu takmer 2 ročnú dcéru, a moje srdce je naplnené . Mame este jedno embryo .tuzba po druhom tam je samozrejme , ale som realista a vďačím za malu zdravú princeznú ♥️uvidime co cas prinesie . A tebe budem moc drzat palce ♥️♥️♥️
@petkocka ja mám tiež už 8 ročnú dcéru ... A najhoršie je že túžba nie je len u mňa ale aj u nej mať súrodenca ...takže robíme pre to všetko ... Naše je toto posledné .. tak verím že to dobre dopadne sa to tvoje posledné bude tiež úspešne ... Veď ako sa hovorí najlepšie nakoniec 😉
@enuska62856 presne tak ♥️♥️♥️verim ze kazdemu kto tuzi sa to splní ♥️♥️♥️♥️daj vediet ako ste dopadli 🍀
Ahojte baby ak sa k vám môžem pridať pretože ani nemám s kým o tom pokecať a teda ani nechcem keďže som bola tehotná a skončilo to potratom tak už do predu nikomu nechcem nič vravieť.
V pondelok 17teho som bola na vklad KET a dnes som si na obed urobila test a je tam slabý duch. Proste som nevydržala. Je to taký 5ty deň po vklade keď počítam aj samotný deň vkladu tak 6ty deň.
11tejo som si pichla gonasi už prešlo 12 dní od vtedy... myslíte že by ten gonasi ukazoval falošný výsledok?
@1212katka1212 nie, nemyslim. Ja som mala tiez na 6 den ducha a krasne silnel.. Drzim palce, skus zajtra, vravi sa kazdy druhy den ale mne stacilo, ze kazdy dalsi den nebol slabsi ako predchadzajuci 😉
@brera87 áno skúsim zajtra 🙂 ďakujem za odpoveď
@brera87 tak robila som si aj dnes ráno a druhá čiarka je rovnako slabá keď nie slabšia 😔 už ma prepada zúfalstvo..ach..asi som nemala tak skoro testovať
@enuska62856 urcite silnejsi 🍀🤞
@enuska62856 Jejda jasneee ze tmavneee😍😍😍tesim sa velmi ♥️
@1212katka1212 To je takto v zaciatku normal, horsie by bolo na 9 ci 10 den. Mohla si byt viac naliata vodou napr. Baby niekedy vravia, ze poobede mavaju silnejsi nez rano, neviem cim to moze byt, ja som robila kazdy den rano hned po zobudeni a zo zaciatku to tiez islo s tym tmavnutim velmi pomaly a rozdiel nastaval az v dalsich dnoch. Zachovaj este klud ✊
Ahojte, chcem sa Vás opýtať, na ktorý deň cyklu ste mali KET? Ďakujem 🙂
@skrecok321 nativ 18 den vacsinou , teraz prvy krat riadený a vklad bol 20dc
@petkocka ďakujeme za odpoveď 🙂 ja mám v piatok kontrolu na 14 deň cyklu, tak som zvedavá, kedy a či vôbec bude vklad, nakoľko mám už 3 deň bolesti podbruška
AHojte, tak sa pridávam k Vám 🙂 som dnes 6DPT, fest ma žerú mrle urobiť si test, ale asi je to ešte zbytočné. Čo je horšie je to môj druhý KET, riadený, a mám rovnaké pocity, že sa so mnou nič nedeje. Všetkým moc držím palce 🍀❤
@enuska62856 a tebe tíško gratulujem, testyvyzerajú mega 😍
@brera87 áno, pravda, neviem čím to je ale poobede sú testy oveľa viac silnejšie. Už mám ♥️ na pokoji lebo ozaj je tá čiarka silnejšia ako včera
@1212katka1212 Tak vidis! Parada ♥️ Tesim sa s tebou.

@skrecok321 bolo to tam aj minulý mesiac ale skončilo to .. tak dúfam že teraz sa budeme držať