Diskutujte o skúsenostiach s KET a ET v júni a júli
Ahojte ... Tak pre tie ktoré sa nedočkali apríl/máj podobne ako ja ... Vidíme sa v ďalších mesiacoch tu 😘
@markara ďakujem ... testy som ale mala takéto aj minulý mesiac .. na 14 deň krv nízka hodnota a ďalší test už bledol ... Zajtra idem na krv tak som zvedavá koľko bude ....samozrejme aj testovať budem ďalej ... Zajtra ráno pred krvou robím tiež .. dám opäť aktualizáciu ...
@enuska62856 silno držím palce aby bola krv super pozitívna 🙂 😍🍀
@enuska62856 vauu to je krásna čiaročka toto už vyzerá že sa do teba pekne zahryzlo na takých 9 mesiacov 🙂) moc gratulujem, aké máš pocity? 🙂 ak opíšeš celý priebeh čakania týchto 14 dní čo si pociťovala? 🙂 moc sa s tebou teším
@enuska62856 kraaaasaaaa♥️♥️♥️toto je jasne . Dnes mas kráv ? Daj vediet hodnotu ♥️myslíme na teba 🍀
@markara ... Tak začnem asi prvým Ket ... Tam som necítila vôbec nic bola som na PN celý čas od vkladu až do druhej krvi ... Testy boli krásne ... Tmavli tak som mala radosť a bola som si istá že je to tam ... Na 14 deň doktor na sone že niečo sa tam črtá poobede si voláme o krv a gratulujeme si ... Poobede hodnota hcg okolo 138 .... Nič moc ... Aj keď nič nebolo stratené a tak som si o dva urobila gestá. Už bol bledsi ... Potom krv a potvrdené že to odišlo ... Takže ako som sa radovala že to vyšlo na prvý krát .. tak z toho nič nebolo ...vitamíny klasika ako všetci + ten bromelain ako sa píše 5 dní a po alebo džús alebo ananás tak ja som zvolila ananasovy stavu ... Presne 5 dní pred pred po
Teraz druhý Ket
... Bola som doma len 3 dni v deň vkladu a ešte dva ďalšie ... Potom už práca ... Robím vychovávateľku v ŠKD... Od začiatku mám občasné bolesti v ľavom vaječníku a tlak alebo takú plnosť v podbrušku neviem to ani opísať no a testy tmavnu ..iné pocity som. Nemala cca asi 3-4 dní po vklade mi išlo mäso hore krkom ale už to prešlo .. bola to taká dvojdňovka 😂. Doktorky som sa pýtala na ten bromelain že koľko ho teda brat a povedala že kľudne aj celý život ... Takže na druhý Ket som si zadovážila tabletky a beriem ich od 5 dní pred až doteraz a chystám sa aj pokračovať ... Neviem teda ešte či to vyšlo či nie ... Ale v deň vkladu poobede má úplne vyplo.. musela som si ľahnúť a sníval sa mi sen ... Keď som si pozrela snár bol presne o tomto že s splní čo dlho chcem a podobne ... Vklad bol utorok v noci z piatka na sobotu .. som v noci manželovi takú šľahla po čele že ostal z toho prekvapený pretože ja mám slabý spánok a nikdy sa mi nič podobné nestalo ... Ďalšiu noc vyhádzane vankúše po zemi čo ja spím na troch vankúšoch
.. úplne celá som rozhádzaná .. tak uvidíme či to stojí za to 😂😂😂
Hcg 1878
@enuska62856 kraaaaasa gratulujeeem❤️❤️❤️🥂🍀
@enuska62856 toooo jeeee paraaaaaadaaaaa♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️tesim sa velmi velmi ♥️
@enuska62856 😍👏❤to je mega 🙂 tešíme sa s tebou 🙂 🙂 no a celkom zaujímavé pocity si mala :D dieťa ťa asi rozhodí celú ale určite to stojí sa to 🙂 a vklad si mala riadený či nie? 🙂
Fest si ma potešila, uplne keď človek vidí že to vychádza tak chytí novú energiu 🙂 ja som dnes 8 dpt a fest sa bojím testovať. Nič necítim, ako aj minulý mesiac, a nevyšlo to tak už asi tuším výsledok. Ešte stále keď sa neotestujem sa tak niečím ukľudím a vravím si že veď je to ešte možné že to vyšlo 🙂
@markara .. tak pri prvom to prišlo prirodzene som veru rozhádzaná nebola ... To som ani nevedela že som tehotná keby som neraaastla 😂 Ket som mala v prirodzenom cykle aj prvý aj druhý ... Ja som ani neváhala či testovať či nie ... Proste pre mňa je aj bolo to lepšie sledovať si to sama ako dostať ranu že to nevyšlo takto som už bola na oficiálny výsledok pripravená ... Teda ten prvý Ket .. šla som vysmiata na krv a sono po 14 dňoch ... A keď som šla o týždeň už som šla vysporiadana s tým bez nejakej nádeje a bolo to podľa mňa ľahšie ako byť v nádeji a zrazu že nič ...
Ahojte dievčatá pridám sa ku vám 🤗 24.6 som bola na KET. Chcem sa vás spýtať mali ste nejaké prejavy uhniezdenia? V deň vkladu má večer bolelo podbrušku, ďalšie dni všetko OK.
Tie ktorým to vyšlo Vám zo ❤️ želám aby ste to dobojovali do pôrodu ✊✊
@33ada33 držím silno palce 🙂 nech ti to čakanie ubehne, lebo pre mňa sú to nekonečné dva týždne
@enuska62856 isto aj psychika robí svoje, keď vieš žeby si mala niečo cítiť tak si hlavu už začne pracovať :D Dnes som mal apripravený ráno test ale nechcelo sa mi cikať. Šla som v noci a neuvedomila som si že mám držať do rána :D Zajtra idem na to a budem sa s realitou nejako pasovať :/
@33ada33 ja som nemala žiadne príznaky uhniezdenie ... Aj som sa snažila zachytiť niečo ale márne .. sledovala som sa riadne ... Lebo napríklad pri prvom Ket má fest pichlo niekde pri vaječníku a nakoniec aj tak z toho nič nebolo a teraz som necítila nič a vyzerá že je všetko ok ...
@markara .. ja som bola túto noc tiež hore nie kvôli cikaniu ale srny nám preskočili plot tak sme ich vyháňali a potom že idem na záchod ... Vo dverách som sa otočila späť že čo ti šibe veď ráno testujes 😁😁 tak som si šla ľahnúť a ráno som šla na to .. test je krásny silnú ako naposledy ..takže som spokojná ... Zajtra som zvedavá na teba držím palce ... Ja zase testnem v sobotu a v pondelok si chcem clearblue s týždňami a v utorok idem na kontrolu krv a sono zase ..
@enuska62856 to je skvelé 🙂 teším sa s tebou 🙂 🙂 srnky? vy tiež asi bývate niekde pri hore hej? 😀 sa ti postarali o zábavu 🙂
no ja dnes ráno belota. Aj som to cítila tak. Lebo ja som dosť senzitívna, vždy pred menštruáciou cítim prsia, ovuláciu cítím. A teraz nič, prsia opadli a test mi to potvrdil... Asi dnes idem vysadiť prolutex (je fest drahý a zbytočne ho budem do seba dávať). A aj estroferm si znížim na 3x2, teraz mi predpísali 4x2. A asi mi toto nejak nesedí. Dúfam, že budúci mesiac bude všetko ok a skúsili by sme ešte v prirodzenom ísť na vklad. 😔
@markara áno áno pri lese ... Chodia k nám pravidelne ... Fuu bielo ? Ani náznak ducha ? Kolky si deň ?
@enuska62856 10DPT, ani trošku.☹ Verím, že to v native pôjde
@markara tak to mi je ľúto .. 😢
@enuska62856 aj mne ale otrasiem sa a idem ďalej.... vravám i , že ten hore vie čo robí. Ivf riešime od roku 2022 po dvoch cykloch som nemala ani jedno embryo a teraz v treťom som mala 7 🙂 takže verím, že to je na dobrej ceste. Počítala som už so siedmymi deťmi, ale aj 5 nám bude stačiť 🙂
Vám sa ako darí? 🙂
@markara .. ja som tiež počítala s ďalšími dvomi ale nakoniec teda aspoň to jedno kedze na ďalšie ivf som sa už nechystala z možných rizik ... Nám sa darí myslím že fajn teda aspoň podľa testov clearblue dnes robený .. ... A k doktorovi idem zajtra čiže budem vedieť viac ...
@enuska62856 .. vacok je na správnom mieste .. akurát mi povedal že tam mám všetko čo sa dá mať ... Nie v dobrom slova zmysle .. tak E sa mám šetrite a udržať to .. ešte keby som vedela ako .. mám tam myomy a ešte niečo ale ozaj že si nepamätám čo .. neviete mi dať nejaké napovedy čo by som tam ešte mohla mať ? Bol to nejaký dlhý názov
@enuska62856 ahoj , nemas nahodou hematóm ?
@petkocka ahoj ... nie hematóm to nie je ... Povedal nejaké cudzie slovo preto som si ho nezapamatala ... A ani Google nepomáha ...
@enuska62856 nenapadá ma nič, skúsim dačo pohľadať, a dajakú správu ti nenapísal? A keby si mu skúsila zavolať, veď sa jedná o vaše zdravie.
Len ma jedna vec zarráža, že ten myom neriešili v CAR pred vkladom 😠
@markara nie pred vkladom bol jeden a povedal že to nebráni ničomu .. teraz ich je viac neviem presne koľko hovorím len v mn.cisle čiže dva isto
@enuska62856 no ja mam zas z dvoch centier info (Helios a RF), že stimulovať v pohode s myomom môžem vklad určite nie... V rf mi myom našli a v prvom rade chceli riešiť ten, dr mi ani nedal na výber proste, povedal, že to môžu byť komplikácie.
nič také som nenašla, len o tom hematome píšu, skús asi isto zavolať
šetri sa a oddychuj, a mysli pozitívne. Zvládnete to! 🙂
@markara ďakujem ... Myslím len na to najlepšie.... Chodím do heliosu a neriešil to ...tak uvidíme a myslíme pozitívne 😉 o týždeň povedal že čakáme na ❤️ tak sa teším 😄
@enuska62856 mne ho pri stimulke zbadali a povedali, že to je v pohode, ale budeme ho musieť riešiť pred vkladom. Ku vkladu ani neprišlo. Išla som ku svojej gyn o pár mesiacov a ta nič nevidela a potom o ďalších par mesiacov to rf chcel riešiť hned. Držím silno palce. Bude dobre uvidíš 🙂
@enuska62856 do ktorého heliosu chodíš ? Mňa čaká druhý KET vo štvrtok, prvý som mala v máji ale neúspešný.

Tak ja dnes po kontrole naplánovaný KET na 3.7. 🙂 som zvedavá .. mama testy už objednané 😂