Diskutujte o skúsenostiach s KET a ET v júni a júli
Ahojte ... Tak pre tie ktoré sa nedočkali apríl/máj podobne ako ja ... Vidíme sa v ďalších mesiacoch tu 😘
@rencaduda uvidím, ďalšie dni, keďže je to test pepino
@skrecok321 predsa je to veľmi skoro , ale je tak verím že zajtra na poriadnom teste bude viditeľnejšia a bude pekne tmavnut 🍀❤️
No tak ja dnes 9 dpt a hcg 119,4 🍀
@nikadominikanika super správy 🙂 gratulujem 🥰❤️ správne si pamätám ty si šla prvý vklad s estrofermom a druhý si mala prirodzený cyklus?
Nech sa vám dari a pekne rastiete
@skrecok321 Obden rastie hcg tak keď spravíš zajtra aj rovnakým testom tak ti to povie viac 😊 moc držím palce 🙏
@markara ešte v pondelok odber, či to rastie ako má
1. som mala ET po odbere s esteofemom a progestenalle a teraz KET - ovitrelle a následne prolutex a amelgen 🙂
@skrecok321 No vám sa tu darí baby v júli super🥰🍀
@skrecok321 krása ❤️ ja teda rano otestujem tiež už si ma namotala 😂
@rencaduda pekná druhá čiarka, nech len pekne tmavne 🙂
@skrecok321 kedy ideš na krv ?
@rencaduda v piatok mám krv aj sono
@skrecok321 keď porovnám 8 a 10 deň je tam určite rozdiel a čiarka je tmavšia. Skús testovať každý druhý deň a približne v rovnakom čase. U mňa sa napr osvedčilo testovať poobede, čiarka bola lepšia ako ráno
Nič není stratené !!! Tie bolesti ako na MS nemusia byť vôbec zle znamenie. Len sa teraz neopustaj a ver malej fazulke, že to bude bojovník rovnako ako jeho mama ✊✊🙏🙏 pekný deň ahoj 😎
@33ada33 spravim test zajtra uvidím....
@skrecok321 ahoj no ako to dopadlo? Verím že potešis krásnou foto s dvoma koľajnickami 😉👍
@33ada33 už len počkať na krv
@skrecok321 super teším sa ❤️❤️ krásne čiarky ..tak sa daj úplne do pohody 😉
Ja som už v 6tt ale začala som krvácať, dr povedal že musíme len počkať lebo na sone videl len prázdny gestacny vak.
@33ada33 ďakujem ♥️ a držím prsty ♥️♥️♥️
@rencaduda joj to ma mrzí
@skrecok321 no ako ? Poteš ma aspoň ty 🙏❤️
@rencaduda na 14 dpt hodnota 1445 a na sone doktorka nevidela nič a to sa dalo aj čakať tak skoro, len povedala, že sliznica má 22 mm
Ahojte baby ako sa vám darí? 😊😊
@ashleyka ahoj .. no ja 5tt a včera som začala krvácať, tak som bežala na kliniku ..krvacanie prestalo, ležím a ležím, a dúfam že to bude v poriadku .. v stredu by už mal byť 6tt tak uvidime
Vám sa ako darí baby?

@skrecok321 vidim tam správne ducha 😍 tak držím palce ❤️