Diskutujte o skúsenostiach s KET a ET v júni a júli
Ahojte ... Tak pre tie ktoré sa nedočkali apríl/máj podobne ako ja ... Vidíme sa v ďalších mesiacoch tu 😘
@enuska62856 super 👍👍 všetko bude v poriadku len sa treba pozitívne naladiť 💛💛 budem držať ✊✊ ja mám krv 8.7 tak možno v "Tom" budeme spolu 🥰
Ahojte ahojte skúsim sa pripojiť aj ja mňa KET ešte len čaká tak čerpám inšpiráciu a hlavne kľud ako to všetko zvládnuť.
13.6 som mala OPU 20 vajicok 18 oplodnenych
Po predĺženej kultivacii nám ostalo 7 ktoré sme dali zmraziť vklad ET odložený z hroziaceho OHSS
Som po menštruácii v CAR mi predpísali od prvého dňa cyklu Estrofem kontrolu mam budúci pondelok 8.7 tak som zvedavá na maternicu ako to zvláda
Chcela by som sa opýtať riešila niektorá z vás pred KET bromelain ananás alebo grepovu šťavu?
A ďalšia vec 14DC mam naplánovanú kontrolu počítala som aj keď samozrejme viem ze je to individuálne že keď pôjde všetko ako ma vklad mi vychádza na víkend ma niektorá skúsenosť aj stymto? Ďakujem za prečítanie a za každú odpoveď 🫶😊
@lenka5545 ja som ananás jedla 5 pred a po ... A bolo z toho biochemické .. teraz mám tabletky 5 dní pred a beriem ich stále .. doktorka povedala že to mi neuškodí a zatiaľ sa držíme
@lenka5545 ja beriem bromelain 5 dní pred a 5 dní po, pijem 100% ananasove štavy a aj grepové. Pri prvom ET som tiež brava esteofem a progestenalle teraz mam zmenu a pred KET picham rano prolutex a vecer amelgen vkladam. Niektoré kliniky robia aj cez vikend, neviem ako tvoja. Moja napriklad nie
A môžem sa opýtať aké tablety bromelainu beriete? 😊 chodíme do Martina do Reprofitu sama som zvedavá čo povedia v pondelok teda 😊✊️ pripadne ci to dajú pondelok alebo piatok aj keď pondelok mi už príde dosť neskoro teda🤔
@lenka5545 ahoj, držím prsty aby ti to vyšlo. Osobne si však myslím, že keďže máš riadený vklad tak ti car dá termín cez týždeň, teraz majú aj dovolenky a lekári sú teda dosť vyťažení. Tiež chodímm do RF a vklad plánovali, aby to bolo na víkend, mala som vklad aj 18 deň cyklu aj 21 deň cyklu 🙂
@lenka5545 v heliose uvažovali aj nad tým či na veľkonočný pondelok alebo utorok mi urobia vklad ... Takže boli otvorený všetkým možnostiam podľa stavu tela .... A tablety mám od gymbeam...
@markara ďakujem pekne uvidím verím tomu ze majú toho veľa.. a samozrejme sa budem riadiť ich pokynmi aj keby som mala ísť v nedeľu 😁😁 som tam veľmi spokojná nebol tam žiaden problém tak verím ze to dokopem do úspešného konca 🙂
@enuska62856 samozrejme ako povedia v CAR tak sa zariadim len som chcela vedieť skúsenosť iných ženičiek človek to už chce mat aj za sebou stimulácia mi zbehla rýchlo a teraz do KET sa to neskutočne vlečie to si ani neviem predstaviť co to bude tie 2 týždne do testu 🙂 a za tip na tablety ďakujem 👌☺️
@lenka5545 od pharmamedu mam tie z lekarne klasicke, čo baby zvyknu pridavat … tak ja už som čerstvo po vklade 🙂 už mám v sebe aj klasicky mcdonald hranolky 🤣 a ananasovu šťavu z UGA .. krv 12.7. tak uvidime 🤗
@nikadominikanika a tie hranolky som teda čítala je vhodné ich jest po vklade alebo ako? Tomu som neporozumela😁😁😁 držím vám palce ✊️✊️❤️
@lenka5545 taký mýtus podľa mna čo sa stal zvykom :D hneď po vklade do MCdonald na hranolky 😂
@lenka5545 mne po prvom vklade povedala doktorka všetky vitamínky si dávajte a. Hneď odtiaľto do mekacu na hranolky vravím jej že to pomáha ? A ona ze dá hovorí že áno .. šli sme .. samozrejme nie na odprucie ale na to odreagovanie a vlastne vždy tam chodíme keď ideme z car .. ale nepodarilo sa .. a teraz druhý krát som bola na mekacu deň predtým .. tak sme šli po vklade hneď domov a zatiaľ sa podarilo 😄😄 takže hranolkami to nebude
@nikadominikanika smiala som sa dnes keď som si to hľadala že mastný embryoglue ale verím ze je to viac menej nejaký oddych po tom všetkom a nič sa tým nepokazí tak verím ze chutilo ☺️😁😁😁
@enuska62856 a môžem sa opýtať ohladom tych vitaminov fungujete aj na kys.listovej? 🙂
Dievčatá a otázočka keď sme mali naplánovaný ET ale kvôli OHSS bol odložený berie sa to ešte v rámci procesu alebo už bude nejaký doplatok? Čítala som dva rozdielne názory tak neviem co si myslieť viem ze ma usmernia v CAR ja len aby vedel človek pripraviť no 🙂 (dúfam že niesom otravná človek o tom nemá poriadne skym pokecat a je to prvý pokus takže vopred ďakujem za ústretovosť😊)
A @enuska62856 držím vám palce nech je všetko tak ako ma ✊️✊️❤️
@lenka5545 nič sa nebude doplácať malo by byť v cene ket keďže nebol ET ... Kyselina listová , bromelain, vitamín c,b,d, zinok
Ďakujem pekne za každú radu už keď bude nutné človek to urobí pre malé urobíme hocičo ale tie peniaze radšej investujeme do niečoho druhého ☺️✊️😁😁
@markara a v 7dmich rokoch hybaj het na brigádu 🤣
@nikadominikanika jasné 😀 bude zarábať na súrodencov 😀 😀 potom už nech si to oni vydiskutujú. Ja im ukážem faktúru 😀 😀
@nikadominikanika ťažko povedať .. podľa mňa treba spraviť ďalší aby si vedela či silnejšie alebo bledne podľa toho to zistíš ... Podľa jedného testu je to ťažko zistiť .. každý má iný organizmus niekomu sa drží aj 13 dní niekomu 9 ..je to individuálne
@enuska62856 budem skusat 🙂 dakujem
Ahojte dievčatá ... Ako na Tom ste ? Nejaké novinky ? Ja mám dnešnú aktualizáciu ... ❤️ Sa ukázalo termín 27.2.. tak sa vytesujeme ... Myomy sú teda nakoniec 3 jeden na prednej strane dva na zadnej ... Nechá si ma doktor na pozorovaní do 10 tt a potom pôjdem k svojej doktorke .. dnes o iných problémoch nehovoril ako minule tak som šťastná 💞
@enuska62856 uzasne spravy ❤️tesim sa s tebou❤️
5.7 som mala KET, dnes je 4 deň po KET, najradšej by som sa testovala, ale som u rodičov na lazoch a tu testy nepredávajú 😂😂
@skrecok321 😂😂 tak nestresuj a oddychuj ... 4 je podľa mňa aj tak skoro ešte
@enuska62856 som rada, že som bez testov inak by som už testovala 😂😂😂, preto som odišla na týždeň k rodičom, aby som vypla od všetkého
Ahojte ja som 7 DPT a ráno som si chcela spraviť test ale zabudla som na to 🤦🏻♀️ tento mesiac to tak nesledujem ako pri prvom KET snažím sa to nevnimat a teda keďže som zabudla celkom sa mi to darí 🤣🤣

@rencaduda Martin