Dlhé čakanie na výsledky z genetiky
Ahojte, s mm sa pripravujeme na prve IVF a momentalne cely proces viazne na vysledkoch genetickych testov. Prve testy na genetike sme absolvovali koncom septembra, vysledky prisli az koncom novembra (zistili problem u mm, nadbytocny chromozom 47 XYY).. Zaciatkom decembra sme absolvovali dalsie podrobnejsie testy, aby zistili, v akom rozsahu je tato odchylka. Je polovica marca a este stale nemame vysledky tychto dalsich testov.
Mate skusenosti, ako dlho sa caka na vysledky genetiky a ci tato diagnoza moze znamenat, ze babo jednoducho nebude? Dakujem.
@vravkasolivajka ahoj, my sme boli priamo v BA na Kramaroch. Ta lekarka celkovo posobila neskutocne nekompetentne a nevedela zaujat ziadne stanovisko. Mam obavu, ci nam nezatajila nejake informacie. Asi si nabuduce zaplatime testy v nejakom sukromnom zariadeni.
Tak to potom neviem, a meno Mudr. možno niečo zistím o nej, mudr. v BB aj so sestričkou boli veľmi pohodové všetko vysvetlili ešte zisťovali či som naozaj pochopila... ale výsledky sme mali nakoniec dobré. Už chodíme "iba" na endokrinologiu.
je to MUDr. Eleonóra Čmelová - fakt trosku pochybujem o jej kompetencii, kedze nevie povedat, co dalej ☹
Dobrý večer, mrzí- nemrzí ma to, na doktorku sme nezistili nič nekopetentné aspoň o nej v BB nič "také" nevedia, tak len dúfam že sa k tým výsledkom dosť skoro dostanete a budete vedieť na čom ste. Prajem pevné nervy a dobrú nôcku.
Maťa
ahojte, daval si niekto vyšetrovat genetiku v Iscare BA? Kolko ste čakali na vysledky, lebo nam povedali že 8 tyždnov, čo už prešlo 2mesiace a nič stale...toto je nekonečne,...človek sa nemôže pohnut dalej...

ahoj, bubinko1506 na genetike neviem či si sa na to pýtala priamo, ale viazne to na tom že ak si bola v BB na genetike oni to zasielajú v špeciálnom aute do BL ale na to aby išlo to auto hneď nie sú peniaze. Aspoň keď som tam chodila kvôli dcérke po telefonáte nás objednali o 2 mesiace lebo nebol voľný termín a keď som si po 4 mesiacoch zisťovala ako sú na tom s výsledkami cez známu z nemocnice som sa dozvedela že to auto chodí tak cca raz za 4-6 týždňov do BL. To bolo pred pár rôčkami tak neviem či sa niečo zmenilo. Držím prsty