Domáci krvný test po KET
Ahojte.
Ja viem že testovať sa má až minimálne na 10ty deň po ket....
Ale ..
Chcem sa spýtať, skúšali ste test z domáceho krvného testu? Čo som čítala, testy z moču sú 10kové. Tieto z krvi by mali byť 5 kové.
Ktorý deň po ket ste si ho skúsili urobiť.
Neukameňujte ma🤣🤣
Som len zvedavá
Ps. Nie je to môj prvý ket...bolo ich už hoooodne veľa.takže viem že to nebude prvy,ani druhý deň... Len ma zaujíma či tretí, štvrtý či možno piaty..
Ďakujem
@mnavo túto otázku som zadala chat gpt a ten mi povedal že najspoľahlivejšie testy 10 -12 dni od transferu a potom som zadala že keď mám krv na 9 deň či sa môže testovať na deviaty že áno že to môže ukázať tak si vyber 🤣
@simca115 ukazat ti samozrejme test moze aj na 9ty den, niektorym babam uz ukazalo aj 5 den po transfere, ale ak chces mat istotu, tak testuj najskor medzi 10-12 dnom, lebo hcg sa kazdy druhy den zdvojnasobuje. U zien sa ako krticky ukazuje 10 den po transfere, ak test nic neukaze, tak sanca na tehotenstvo je minimalna.
@mnavo skus si ho spravit na 6 den po transfere, to uz niekedy zachyti aj test z mocu.
Najhorsi test na svete,ta krv sa rozpije a kazdy test sa javi ako “pozitivny”,ked chces byt mudrejsia zbehni na odber do labaku,napr unilabs
@simca115 ukazat ti samozrejme test moze aj na 9ty den, niektorym babam uz ukazalo aj 5 den po transfere, ale ak chces mat istotu, tak testuj najskor medzi 10-12 dnom, lebo hcg sa kazdy druhy den zdvojnasobuje. U zien sa ako krticky ukazuje 10 den po transfere, ak test nic neukaze, tak sanca na tehotenstvo je minimalna.
@gabrielamodrykonik len otázka či ma zmysel testovať pred krvou keď sa na krv chodí v centre 9. deň
@gabrielamodrykonik len otázka či ma zmysel testovať pred krvou keď sa na krv chodí v centre 9. deň
@simca115 tak na co si potom kupovala ten test 😂
@simca115 tak na co si potom kupovala ten test 😂
@gabrielamodrykonik ja som to zle prečítala ona sa pýta na krvný to som ani nevedela že existuje 🤣🤣🤣🤣 moja chyba

@mnavo túto otázku som zadala chat gpt a ten mi povedal že najspoľahlivejšie testy 10 -12 dni od transferu a potom som zadala že keď mám krv na 9 deň či sa môže testovať na deviaty že áno že to môže ukázať tak si vyber 🤣