icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

ada83
9. máj 2013

@evagy chcela by som 2 ale uvidime ako sa oni rozhodnu aj pri 1 et som chcela dve ale oni mi nechceli dať

evagy
autor
9. máj 2013

@ada83 ževraj je lepšie dať si 2 embryjká.. aj ja by som asi chcela dve, len neviem ako by som vynosila keby som mala dvojčiatka..

ada83
9. máj 2013

@evagy aj ja som to počula ale embriologicka ani dr nechceli mi dať dve že som mlada a zdrava a 2 mi nedaju

evagy
autor
9. máj 2013

@ada83 to je divné, tak ked si žiadala tak mala dať dve, však to je na tebe

ada83
9. máj 2013

@evagy mala ale nechcela dať tak som zvedava ako to bude teraz

evagy
autor
9. máj 2013

@ada83 mala by povoliť vložiť 2, je to väčšia istota že sa ujme aspon jedno

ada83
9. máj 2013

@evagy aj ja som toho nazoru ale uvidime ked bude v pondelok volat embriologicka tak sa jej opytam

mominko
9. máj 2013

ahojte kočky tak ja mám prvú injekciu decapeptylu za sebou 😉 a budúci týždeň puregon, dúfam, že mrcha nebude meškať... a inak aj ja by som chcela dve 😝

ada83
10. máj 2013

@evagy ahoj ako dopadla kontrola?

ada83
10. máj 2013

@mominko neboj nebude meškať pride na čas

evagy
autor
10. máj 2013

@ada83 dobre dopadla, dostala som ešte recepty na nedelu, ešte pichám menopur, orgalutran a o 22hod večer puregon.. na odber idem 14.5. na 7.15, tak sa možno stretneme, ty o kolkej ideš ??

evagy
autor
10. máj 2013

@mominko super držím palce aby ti povolili vložiť 2 embryjká

ada83
10. máj 2013

@evagy v pondelok mi povedia ale počitam cca 11

evagy
autor
10. máj 2013

@ada83 tak to mi už budeme hádam na odchode... možno sa stretneme 🙂

evagy
autor
10. máj 2013

@ada83 nevieš prosím ťa, či sa môže použivať počas stimulácie rosalgin na intímnu hygienu?

ada83
10. máj 2013

@evagy asi budeš na odchode možno na chodbe sa stretneme
asi možeš neviem podla mna by to nemala mat nejaký vplyv na to

evagy
autor
10. máj 2013

@ada83 ja si tiež myslím že nie ale teraz som taká opatrná na všetko.. možno si len kúsok vsuniem tu pumpičku..
no ja si tiež myslím že na chodbe na seba narazíme.. moja držím ti palce, aby ti to vyšlo a ešte nevieš či budú dve?

ada83
10. máj 2013

@evagy neviem ci budu dve opytam sa ked budu volat aj ja tebe drzim aby boli kval vajicka

evagy
autor
11. máj 2013

@ada83 dakujem uvidím čo bude, už to nechávam na osud.. chceli sme ked tak darované vajko ale s mužom sme sa rozhodli ak to nevyjde nepôjdeme pre darované.. budeme bezdetní ked tak.. lebo finančne by nás to už zrujnovalo 😒

ada83
11. máj 2013

@evagy uvidiš mne povedala sesterka že si mám podať iadosť na adopciu a že otehotniem aj sama jej kamoška tak urobila a za 2 mesiace ostala tehotná

evagy
autor
11. máj 2013

@ada83 ja by som adoptovať nechcela, ani by mi nedali dieťa, mám dve diagnozy a muž už má skoro 50 rokov..
ked tak ešte to darované vajko, ale to sa mi už nechce dávať peniaze za to a kto vie ako to tiež dopadne.. ja spontánne neviem či by som otehotnela, ked sme nemali žiadne embryo a u mna ta genetika zohráva ulohu, nevedela by som sa postarať o postihnute dieťa, pretože sama som postihnutá.. 😒
ale ktovie možno sa to bud. týžden podari a budem tehula.. ale radšej sa pripravujem na to najhoršie..

ada83
11. máj 2013

@evagy ja iež nechcem adoptované ae ona povedala že len koly psychike neboj musime tomu veriť a podarí sa to 😉 mame pekný nesiac máj lásky čas tak nusí nám to vyjsť

evagy
autor
11. máj 2013

@ada83 no veď aj ja som to vravela, aj dr. čo bude robiť pgd.. len vieš pripravujem sa na najhoršie, a už mám plány čo ďalej.. už plánujem dovolenku ked to nevyjde..

ada83
11. máj 2013

@evagy aj my chceme ist v lete ak to nevyjde na dovolenku davate aj pgd my sme si ju nedali a ani sme neboli u genetika ale asi pred dalsim ivf by som isla ku genetikovi

evagy
autor
11. máj 2013

@ada83 ano u nás je to podstatné lebo mám 50% tnú dedičnosť, ved preto som bola a idem na ivf

evagy
autor
11. máj 2013

@ada83 kam chcete isť na dovolenku? my sme rozmýšlali bud na týžden do kúpelov alebo do chorvatska na rabac

ada83
11. máj 2013

@evagy manže chce choratsko aebo slovinsko ja by som išla niekde letecky do egypta alebo turecka tam máš počasie na 100%

evagy
autor
11. máj 2013

@ada83 ano v egypte by bolo zaručene teplo 🙂

ada83
11. máj 2013

@evagy to hej bola som tam 3 krat a pacilo sa mi tam no uvidime možno nejaké last minut lebo namiesto dovči mame ivf a to ostatné čo k tomu patrí nechceme skorej kupovať ak by som ostala tehotná asi budem na pn a na dovcu možem zabudnuť

evagy
autor
11. máj 2013

@ada83 hej presne aj my tak 😀, ja som v Egypte bola len raz, je tam nádherné more, aj služby sú fajn