icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

mominko
13. máj 2013

@evagy ja som bola presvedčená že tentokrát sa to podarí, išla som do toho s takým elánom a teraz ma to akosi opúšťa... 😒

evagy
autor
14. máj 2013

@ada83 tak už som po tom, mám 8 oocytov, kvalita sa ešte nevie.. ani zrelosť... čakám na hovor zajtra okolo 10tej a ty ako si dopadla?

evagy
autor
14. máj 2013

@mominko poznám to, aj ja som skormútená, neverim že to vyjde do šťastného konca 😒 ale v kútiku duše ešte dúfam..

mmimmka
14. máj 2013

@evagy
@ada83
@mominko ahojte babule. nahodou som sa tu dostala a velmi, velmi, velmi vam drzim prsteky 🙂 🙂 🙂 moja prva dcerka je po IVF a podarila sa nam na prvy pokus a z 1 embryjka. a druha bola necakane prekvapenie pre nas 😀 tak dufam, ze aj vy dopadnete tak ako ja 😉

ada83
14. máj 2013

@evagy ja dobre mam 2 blastocysty bola som na izbe3 ty asi vedla

ada83
14. máj 2013

@mmimmka dakujeme

evagy
autor
14. máj 2013

@mmimmka joj dakujeme za povzbudenie, to velmi potrebujeme..

evagy
autor
14. máj 2013

@ada83 ty sa máš, už len sa držkajte, a daj vedieť ako rastú drobčekovia 🙂

zuzu1108
14. máj 2013

@evagy Ahoj 🙂 . to je pekný pocet vajicok 🙂 . tak teraz nech to aspon jeden drobec dobojuje az k tebe do bruska 🙂 . Velmi ti drzim palce aj paste 🙂 .

evagy
autor
14. máj 2013

@zuzu1108 jej Ďakujem moja, si zlatá, velmi sa bojím že to nevyjde..

zuzu1108
14. máj 2013

@evagy Verim ti ze sa bojis ☹ . Ale skus myslite na vajka aby sa im dobre darilo 🙂 . Ty si urobila vsetko pre to co si mohla urobit 🙂 . Tak zajtra volas ako sa vyvijaju ze 🙂 ? urcite napis ako zajtra 🙂 .

mominko
14. máj 2013

@evagy moja len ver ja som dnes dostala mrchu o dva dni skôr, dúfam že to nevadí... ráno idem do car... dnes s mrchou taká migréna, som myslela že zomieram, hlava ma bolela neskutočne a zvracala som no katastrofa ☹

mominko
14. máj 2013

@mmimmka ahoooj tak to je skvelé 😀 dúfam, že pôjdeme v tvojich stopách, brala by som copane aj dve 😝

evagy
autor
14. máj 2013

@zuzu1108 rada by som a teraz som nejaká aj na muža vytočená, vôbec ma nepodporuje, on už vie že to nevyjde.. navyše som na neho naštvaná lebo sa vonku fláká.. zajtra doobeda by mi mali oni volať, som zvedava ako dopadneme. či nám je to dané z hora, ale pri prvom ivf vôbec nebolo dané..

evagy
autor
14. máj 2013

@mominko to by nemalo vadiť nie ked si skôr dostala. dr. ti isto nastaví správnu stimuláciu podla menzesu.. ja už také strašné bolesti nemávam pri menzese, ale u mna sa to vekom upravilo, aj ja som mala ukrutné bolesti a podobné neduhy pri tom. aj teraz po zákroku sa cítim docela fajn, minule som mala bolesti ako pri mrške.. tak čakám kedy to na mňa príde 🙂

mominko
14. máj 2013

@evagy ja mávam bolesti prvý deň ale dnes to bol extrém ☹ ale to asi tie hormóny...

evagy
autor
14. máj 2013

@mominko ano je to možné že preto, tak snáď zajtra ti bude lepšie

mominko
14. máj 2013

@evagy no ja som odišla z roboty domov, pospala som si a je to oveľa lepšie... vieš mi poradiť či na tú krv ráno musím ísť na lačno?

zuzu1108
14. máj 2013

@evagy no tak muzik nech to nehadze este do kosa a pekne ta podporuje. Este nic nemate stratene 😉 . Zajta volaju oni? A potom o dva dni opat budu volat?

evagy
autor
15. máj 2013

@zuzu1108
@mominko
@ada83 baby máme 4 embryjká, som taká šťastná, uvidíme ako sa budú vyvíjať a pôjdu na pgd.. 🙂

evagy
autor
15. máj 2013

@mominko asi nemusíš na lačno, ja som tam nikdy nebola na lačno ked bolo treba, aj muž tam bol nie na lačno, len ťažké jedlá pred tým nejedz..

zuzu1108
15. máj 2013

@evagy Juuuuj 🙂 . Super 🙂 . Len nech takto pokracuju dalej. Velmi ti drzim palce 🙂 😉 .

evagy
autor
15. máj 2013

@zuzu1108 moja dakujem aj ja tebe držím všetky palčeky. som taká nedočkavá a tak sa teším, lebo minule sme mali len 1 embryjko..

zuzu1108
15. máj 2013

@evagy Dakujem 🙂 . a teraz treba cakat u vas do piateho dna kultivacie? a potom pojdu na pgd?

evagy
autor
15. máj 2013

@zuzu1108 čakáme do piatku, odoberu bunku ak bude 6-8bunečné embryjko, a vklad ak bude všetko ok vyzerá na pondelok.. som z toho trochu nervozna ale stále dúfam, moc neverím ale dúfam.

ada83
15. máj 2013

@evagy držím silno prsty neboj bude dobre

zuzu1108
15. máj 2013

@evagy fiiha tak to rychlo 🙂 . tak to by bolo uz za chvilocku 🙂 . a ich budu mrazit? cize to bude ket? alebo ich davaju vlastne cerstve?

evagy
autor
15. máj 2013

@zuzu1108 moja neviem čo bude, uvidí sa v pondelok, u mna je to komplikované, budeme radi ak sa budú pekne delit.. je to dlhá cesta a ja sa neviem už piatka dočkať..vtedy uvidíme či sa delia a či pôjdu na predimpl. diagnostiku

evagy
autor
15. máj 2013

@ada83 vďaka, dúfame, ako sa držíš ty a kedy máš robiť tehot. test?

zuzu1108
15. máj 2013

@evagy Jasne,jasne 🙂 . Hlavne aby sa krasne delili a bojovali. Su to mali bojovnici uvidis 🙂 .