icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

evagy
autor
30. máj 2013

@ada83 adi, kedy nastupuješ do roboty?

evagy
autor
30. máj 2013

@zuzu1108 tak ako sa držíš moja? máš nejaké príznaky? ja mám len trochu citlivé prsia, alebo skôr nad prsiami mám také citlivé.. trochu bolestivé.. tak uvidíme v pondelok. 🙂

zuzu1108
30. máj 2013

@evagy ahoj mojenko 🙂 . No ja celkom dobre myslim 🙂 . Som na teba dnes myslela ze ako sa mas 🙂 .Ja mam tiez take citlivejsie prsia ale mam ich take ako naliate 🙂 . A uz si netestovala ze? Radsej sa nestresuj testovanim. A ty kedy by si mala dostat ms?

evagy
autor
30. máj 2013

@zuzu1108 jaj aj ja na teba myslím, sme na tom rovnako :D netestovala som lebo aj bez toho som vystresovaná... a nebudem už míňať peniaze, počkám na krv.. mršku som mala dostať 28,29,30 zatial nechodí ale som sa tu dočítala že nechodí keď sa užíva utrogen..

liveka
30. máj 2013

@mominko ahoj.. dnes si mala volať do Car ako sa darí embryjkám.. som zvedavá 🙂 kedy máš teda vklad??

liveka
30. máj 2013

@mominko
@evagy
@zuzu1108
@ada83 dievčatá zajtra ráno idem na krv 14 deň KETu.. držkajte mi palce.. očakávam z výsledku radostnú správu 🙂

siinda
30. máj 2013

@evagy aj ja idem na krv v pondelok, ale na ý 7-mi den som testovala a nic,,tak uz nebudem a pockam si na krv,,lebo asi jhe to fakjt skoro a cloveka to strasne rani a inak ani mne nic neni,,ale mna zavolali na krv na desiaty den,,neni to skoro?

ada83
30. máj 2013

@evagy v pondelok ale sa mi nechcééééééééééééééé 😠

ada83
30. máj 2013

@liveka držím palce aby si veľmi dobre dopadla 😉

mominko
30. máj 2013

@liveka ahoj tak všetkých tých 9 sa výborne drží je z toho 7jednotkových a 2 dvojkové fazuľky a dokonca aj i IVF sa vyklubali dve takže máme 11bojovníčkov 😉 zajtra poobede alebo v sobotu ráno vklad...jupíííí No a tebe držím palce aj na nohách!!! Daj hneď vedieť ale to je jasné 😉

mauerka
30. máj 2013

@siinda V GF je to klasicky postup - na krv sa ide za kazdych okolnosti 2x - na 10. den a na 14. den po vklade

evagy
autor
30. máj 2013

@liveka držím palce, daj vedieť potom ako si dopadla 🙂

evagy
autor
30. máj 2013

@siinda ja sa tiež už netestujem, nechám si to ako prekvapenia na 3.6. dúfam budeme mať šťastný deň obidve.. 🙂

liveka
30. máj 2013

@mominko to je super, máte veru kvalitný základ 😀.. z toho určite niečo bude.. už si rozhodnutá koľko si dáš vložiť?

evagy
autor
30. máj 2013

@mominko krásné, máš veľkú šancu mať vlastné bábo pri takom velkom počte embryjok.. isto sa ti podarí, daj vedieť potom ako pokračuješ.. 🙂

liveka
30. máj 2013

@evagy určite dám vedieť, budete sa vytešovať so mnou.. 😉

liveka
30. máj 2013

@ada83 ďakujeeem 😉

saxana15
30. máj 2013

ahojte, mozem sa k vam pridat? som 4. den po ET, mam za sebou 1 neuspesne IVF, ani KET nevysiel, pred troma mesiacmi. 6.6. mam ist na krv, tak sa neviem dockat. beriem to sportovo, bojim sa totiz dalsieho sklamania. vsetkym kockam drzim palce a verim ze nam tie dve // testiky ukazu 😉

liveka
30. máj 2013

@siinda ahoj.. rátala si aj deň vkladu?? 7 deň ešte nemusí byť viditeľný..

liveka
30. máj 2013

@saxana15 držím palčeky, mysli na to, že teraz to vyjde.. veľmi to pomáha 🙂 kam chodíš do Car?

mominko
30. máj 2013

@liveka myslím, že dve... 😉 chcem sa ťa opýtať na ET musí ísť aj manžel?

saxana15
30. máj 2013

@liveka dakujem pekne, snazim sa mysliet pozitivne a nemysliet na to, hehe, len ci sa to nejako spojit da 🙂 , chodim do KE Gyncare.

liveka
30. máj 2013

@mominko to ti presne neviem povedať.. my sme ET nemali kôli Hyperstimul. ale pri KET bol manžel pri mne.. na obrazovke sme obaja pekne videli prenos embryí do maternice.. nemusel tam síce byť ale mne pomohlo, že bol pri mne.. po tom som ešte hodinku poležala na izbe tak som bola rada, že nie sama.. 🙂 ale ak myslíš, či je pri tom potrený tak asi nieje..

mominko
30. máj 2013

@liveka no veď sa opýtam aj v care, bohužial sme sa snažili to vybaviť ale nemá ho kto zastúpiť v práci... ☹ zobrala by som si kamarátku tá to prežíva už teraz 🙂

ada83
30. máj 2013

@mominko ak máte podpísaný súhlas s vkladom tak nemusí podpisuje sa pred každým vkladom

mominko
30. máj 2013

@ada83 neviem podpisovali sme veľa toho ale presne neviem či aj toto, snáď áno... 😒

ada83
30. máj 2013

@mominko tak si zisti lebo bez toho podpisu ti nevlozia kopii by si mala mať doma pozri do papierov

azenka
30. máj 2013

@siinda mne tiež bolo povedané, že mám ist na test o 10 dní od KETu, ale vychádza to cez víkend, tak idem v pondelok, tiež sa mi to zdá skoro...

zuzu1108
30. máj 2013

@liveka ahooj 🙂 . Tak zajtra silno silno budem drzat palceky 🙂 . A inu ako radostnu spravu neocakavame 🙂 .

zuzu1108
30. máj 2013

@liveka ahooj 🙂 . Tak zajtra silno silno budem drzat palceky 🙂 . A inu ako radostnu spravu ani neocakavame 🙂 .