icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

evagy
autor
9. jún 2013

@dukokatka velmi vela sme platili, a aj som olutovala že sme do toho išli.. tak aj ja by som privítala a bola rada keby sme mali aspon jedno dieťa.. cítim takú prázdnotu.. ale predsa dieťa mať je svojim spôsobom aj zázrak.. ktovie či by sa nám len tak podarilo, ale viac by som sa bála keby bolo postihnuté. preto som vlastne dala robit to pgd.

dukokatka
9. jún 2013

ako postihnute?aj ja by som sa bala,predsa kazdy chce zdrave dieta.nic nieje viac ako zdravie.mozno mam byt spokojna aj s tym ze mame zdrave ,sikovne a krasne dieta.neviem davam si vela otazok a neviem najst na nich odpoved ako dalej.

mominko
9. jún 2013

@evagy moja nič nebolo zbytočné, keby si do toho nešla tiež si to vyčítaš...je to tak ako to malo byť a nijako to neovplyvníš...

zuzu1108
9. jún 2013

@ludi123 ja si myslim ze pregnyl uz vyprchal 😉 . Tak gratulujem k // 🙂 .

zuzu1108
9. jún 2013

@mominko ako ze je tam ruzova ciarka? Nerozumiem. Nemas na teste uz druhu ciarku, len jednu tu kontrolnu?

zuzu1108
9. jún 2013

@ludi123 ved to je pekna ciarocka 🙂 . Gratulujem po tichucky 🙂 🤐 .

zuzu1108
9. jún 2013

@mominko mojenko urob test v utorok. Ked si testovala dnes, tak by som skusila v utorok. Lebo hcg stupa kazde dva dni.

mominko
9. jún 2013

@zuzu1108 mám tam aj druhú čiarku asi takú ako ludi, len takú som mala aj predvčerom ale dnes som robila test inej značky...testnem až v stredu ráno s mama testom a zavolám do care

zuzu1108
9. jún 2013

@mominko to vobec nevadi ze mas taku ciarku 🙂 . Hlavne ze mas tu druhu 🙂 . Ak mas ako Ludi tak je to dobre 🙂 . Aj ja som mala len taku. Teda ja som testovala na posledy na10ty den a mala som taku istu ako Ludka. A potom som uz viacej netestovala. Stacilo mi ze som mala taku ciarku a isla som uz len na krv. A ta bola pozitivna. Este idem zajtra na kontrolnu krv. Tak som zevedava o kolko stuplo hcg. Malo by aspon o raz tolko.

mominko
9. jún 2013

@zuzu1108 to ideš po koľkých dňoch na druhú krvičku? koľký deň po et si bola na prvú?

zuzu1108
9. jún 2013

@mominko na druhu idem presne po tyzdni. Minuly pondelok som bola na prvej 🙂 . A ja som bola na ket a v centre mi pvedal dr. Ze mozem testovat na 12ty den. To bolo v nedelu a v pondelok som sa vybrala na krv k svojmu dr.cize to bol 13ty den bez dna transferu.

mominko
9. jún 2013

@zuzu1108 tak ti veľmi držím na zajtra palčeky a riadne im to ukáž, také HCG ešte nevideli 😉 daj potom vedieť...

zuzu1108
9. jún 2013

@mominko dakujem 🙂 . To sa kroec musi posnazit aby im ukazal 😉 . Len ja budem vediet az v utorok vysledok 😉 .

zuzu1108
9. jún 2013

@mominko @ludi123 a baby este som vam chcela poradit, ze zacnite papat Femibion 800. Mne ked potvrdili krv, tak mi sestricka od dr.dodatocne este volala ze aby som ho zacala brat. Ale ja ho beriem uz od zaciatku od vkladu 🙂 .

mominko
10. jún 2013

@zuzu1108 moja veď to by ma piclo, ešte čakať toľko na výsledky krvi... 😖 neviem čo je femibion ale ak vitamíny tak tie užívam, mne koordinátorka odporučila Ladee Vitu a tiež ju užívam od stimulky ale ak nie tak píš čo to je a na čo 😉

siinda
10. jún 2013

@mominko gratulujeem

zuzu1108
10. jún 2013

@mominko No na krv sa nechodi vacsinou skor ako na 12-13 ty den. Skoro vsetci chodia az na 14ty den. A no ja musim cakat na dalsi den na vysledky z krvicky. Tak zajtra budem vediet ako sme na tom 😉 . dnes som bola na kontrolnu krv. Femibion su tie tehotenske vitaminy. Ta 800ka sa berie aj pred otehotnenim a do prveho trimestra.
Ale kazde centrum a kazdy dok tor odporuca ine vitaminy 🙂 .

zuzu1108
10. jún 2013

@siinda Ahoj 🙂 . A vy ako sa mate 🙂 ? ako dopadla ta druha krv co ti robili na 14ty den?Aku si mala hodnotu hcg? uz si bola aj na utz?

mominko
10. jún 2013

@zuzu1108 no ja som sa dnes objednala na krv na piatok, tiež to mám 14deň... daj zajtra hneď vedieť 😉

zuzu1108
10. jún 2013

@mominko A ty ides do centra na krv? tak ty budes vediet uz v ten den vysledok 🙂 . Jasnee dam hned, ako mi sestricka zatelefonuje 🙂 .

mominko
10. jún 2013

@zuzu1108 áno do centra a poobede mi zavolajú, akurát som neodolala a ocikala ešte test a čiarka je ohodne tmavšia... 😀

zuzu1108
10. jún 2013

@mominko ty si musela na okolivykupit vsetky testy asi 😀 😀 . hlavne ze ciarka silnie 🙂

mominko
10. jún 2013

@zuzu1108 to si píš, jedna výplata len na testy 😀 ale ten dnes doniesla mamina a povedala choď cikať inak ho ja ocikám 😀 😀 😀

zuzu1108
10. jún 2013

@mominko Jeeej to je ake zlate 😀 😀 . Zlataa mamina 😀 .

siinda
10. jún 2013

@zuzu1108 no ved sestrička mi povedala že je vsetko ok a že mi nevie povedat hodnotu HCG ,,neviem prečo,,možno naschval aby som nestresovala,,možno maju take inštrukcie a sono mame až 27.6. ale citim sa super🙂)

mominko
10. jún 2013

@zuzu1108 no to je a strašne sa tešííí a to už je štvornásobná babka 😉

zuzu1108
11. jún 2013

Tak baby hodnota hcg nam stupla z pred tyzdna na 3699 🙂 . Je to maly bojovnik 🙂 .

liveka
11. jún 2013

@zuzu1108 tak to je krásne číslo.. gratulujem 🙂

zuzu1108
11. jún 2013

@liveka Dakujem 🙂 .

dukokatka
11. jún 2013

@zuzu1108 gratulujem krasne cislo.