Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013
Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?
ako postihnute?aj ja by som sa bala,predsa kazdy chce zdrave dieta.nic nieje viac ako zdravie.mozno mam byt spokojna aj s tym ze mame zdrave ,sikovne a krasne dieta.neviem davam si vela otazok a neviem najst na nich odpoved ako dalej.
@mominko to vobec nevadi ze mas taku ciarku 🙂 . Hlavne ze mas tu druhu 🙂 . Ak mas ako Ludi tak je to dobre 🙂 . Aj ja som mala len taku. Teda ja som testovala na posledy na10ty den a mala som taku istu ako Ludka. A potom som uz viacej netestovala. Stacilo mi ze som mala taku ciarku a isla som uz len na krv. A ta bola pozitivna. Este idem zajtra na kontrolnu krv. Tak som zevedava o kolko stuplo hcg. Malo by aspon o raz tolko.
@mominko No na krv sa nechodi vacsinou skor ako na 12-13 ty den. Skoro vsetci chodia az na 14ty den. A no ja musim cakat na dalsi den na vysledky z krvicky. Tak zajtra budem vediet ako sme na tom 😉 . dnes som bola na kontrolnu krv. Femibion su tie tehotenske vitaminy. Ta 800ka sa berie aj pred otehotnenim a do prveho trimestra.
Ale kazde centrum a kazdy dok tor odporuca ine vitaminy 🙂 .
Tak baby hodnota hcg nam stupla z pred tyzdna na 3699 🙂 . Je to maly bojovnik 🙂 .

@dukokatka velmi vela sme platili, a aj som olutovala že sme do toho išli.. tak aj ja by som privítala a bola rada keby sme mali aspon jedno dieťa.. cítim takú prázdnotu.. ale predsa dieťa mať je svojim spôsobom aj zázrak.. ktovie či by sa nám len tak podarilo, ale viac by som sa bála keby bolo postihnuté. preto som vlastne dala robit to pgd.