icon

Druhé mimotelové oplodnenie v máji 2013

evagy
30. mar 2013

Chystá sa niekto na ivf v mesiaci máj prípadne na 2 ivf po neuspešnom 1 ivf?

mominko
13. jún 2013

@zuzu1108 verím verím a už sa neviem dočkať 😉

dukokatka
13. jún 2013

@zuzu1108 v sobotu som mala vyber a v utorok mi vkladali 1 embriko.doktorka mi povedala ze ja som v poriadku hormonyaj vajicka a spermie su ok len tie vajcovody nemam priechodne.ked by som chcela este raz ist tak ze uz by mi dala neake hormony na pripravu pred ivf,lebo teraz som nic nebrala iba injekcie gonal a cetritide a potom ultrog.pri prvom som brala aj prednizon aj estrimax a dufaston.

ludi123
13. jún 2013

@mominko
@zuzu1108 dakujem baby! hcg je vraj dobre, vysku neviem, povedali mi ze netreba kontrolnu krv, len sono o dva tyzdne ..

zuzu1108
14. jún 2013

@dukokatka Tak ty si nemala predlzenu kultivaciu. Ale to nevadi nie vsetci si ju davaju. A mozem sa opytat ze do akeho centra chodis? ja som pred ketom nebrala ziadne lieky, len utrogestan. ja som isla v prirodzenom cykle. A vy ste mali len jedno embrijko? No prednisom je na potlacenie tvojej imunity aby telo nyodmietalo embrijko, estrimax je na rast sliznice ale ked si mala sliznicu na 14ty den na sone aspon 7mm tak ho nemusis brat. Ten sa berie len ked je problem s rastom sliznice. a duphaston sa berie na udrzanie embrijka.

dukokatka
14. jún 2013

ja chodimk dc,toporcerovej do KE.,jasom s nou spokojna.jasom asi tiez isla v prirodzenom cykle lebo som vobec nic nebrala.Iba 3 vajicka som mala z toho 1 vhodne na vklad.,sliznicu som mala dobru.Pri prvom som mala predlzenu kultivaciu lebo uz na konci cyklu som nieco brala to si pametam.Mali sme aj 5 zmrazenych kvalitvych embrii ale po rozmrazeni uz neboli dobre,uz boli slebe,tak mi ani nevkladala.

ludi123
14. jún 2013

@mominko no halo halo! dufam, ze mozeme gratulovat!!??

zuzu1108
14. jún 2013

@mominko No maminka nas natahujes tou spravickou 🙂 .

mominko
14. jún 2013

@zuzu1108 ahoj ešte mi nevolali ale zo sona potvrdené jedno bábätko a máme 3mm 🙂 a vyzerá, že je tam aj druhé ale to mi povie až o 10dní na ďalšom sone, kde budú aj srdiečka 😉 a možno podľa HCG

mominko
14. jún 2013

@ludi123 áno bábika je jedna pekne viditeľná ale možno aj druhá len sa nedala 100% potvrdiť ale HCG ešte neviem, ešte nevolali 😉

mominko
14. jún 2013

@zuzu1108 tak HCG 1709 a o 10dní na sono... 😀

mominko
14. jún 2013

@ludi123 tak HCG 1709 a o 10dní na sono... 😀

zuzu1108
14. jún 2013

@mominko Teeeeda aadherne hcg 🙂 . No ja si myslim ze to su dvojicky podla toho vysokeho hcg 🙂 .
Tak maminka gratulujem ti 🙂 . o 10 dni na sono krv ti uz nebudu brat?

mominko
14. jún 2013

@zuzu1108 nie povedala že už nemusím ísť na krv...a ďakujem

liveka
14. jún 2013

@mominko gratulujem k tehu.. no nejako sa tu rozrastáme.. to je dobre.. ja som mala dnes prvé sono.. 🙂 takže máme jedno krásne babuliatko.. 6/3 týž.. 0,58 cm a srdiečko nám bilo ako zvon.. 🙂 krásny pocit..

mominko
14. jún 2013

@liveka jeee moja tak to aj ja tebe gratulujem, mňa to čaká 27.už sa neviem dočkať 😉

mauerka
14. jún 2013

@mominko Tak som kvoli tebe sla este zapnut MK - a oplatilo sa 🙂 Silno drzim prsty a BLAHOZELAAAAM!

mominko
14. jún 2013

@mauerka jeee ty si zlatá ďakujem!!!

vika2012
17. jún 2013

@mominko vemi velmi gratulujem obcas sem zajdem ak si este na mna spominas tak si pekne uzivaj tehulkovanie papa drzkaj sa pa

mominko
18. jún 2013

@vika2012 ahoj si zlatá ďakujem 😉 a ty sa ako máš?

vika2012
18. jún 2013

@mominko ahoj teraz uz je to lepsie len menz mi uz meska viac ako tyzden ale tehotna nie som aj dok mi povedal ze to bude chvilu trvat pokial sa to dostane znova do normalu ale o IVF uz ôbec nerozmyslame tak ahoj pekne si to uzivaj

mominko
19. jún 2013

@vika2012 ďakujem aj tebe držím palce, čo má prísť príde 😉

evagy
autor
19. jún 2013

@mominko gratulujem moja, som rada že niekomu to vychádza, ja som rozmýšlala a zistila, ktovie či by som bábo vynosila pri mojich dvoch diagnozach.. teraz som si navýšila a zase zmenila lieky, začala chodiť do roboty, na skrátený úväzok, a tak sa snažím žiť ďalej, aj mi je psychicky lepšie..

zuzu1108
19. jún 2013

@evagy Ahoj Evi 🙂 . Som na teba myslela ako sa mas 🙂 ? ja som dnes bola na prvom utz ale doktor nevidel plod len vak ☹ . Ze o tyzden mam prist zase ☹ . Tak neviem co bude, uvidime o tyzden.

mominko
19. jún 2013

@evagy no ahoj moja už sa nad tým netráp čo má byť bude a o odopcii ste nerozmýšlali?

mominko
19. jún 2013

@zuzu1108 ahoj moja a to ti vychádza ktorý tt?

zuzu1108
19. jún 2013

@mominko No vychadza mi to 6+4tt. takze uz vlastne siedmy 😒 . A ty mojko kedy ides na dalsiu kontrolu?
ja neviem ja si myslim ze doktor by tam videl aspon malinku bodku vo vnutri, ale ze nic tam nebolo 😖 .

mominko
19. jún 2013

@zuzu1108 neboj moja ja idem na budúci týždeň tiež to bude vlastne siedmy...a čo ti povedal?

zuzu1108
19. jún 2013

@mominko No robil mi sono a ja som cakala ze mi ukaze uz aj srdiecko,lebo baby pisu ze mali uz aj srdiecko.
A ja mu ze ukazete mi ho? a on ze nie, lebo ze je tam len gestacny vak 😒 . a ze ma velkost 12mm. ze gravidita to je vnutromaternicova ale ze to zodpoveda 4tt. A teraz som nevedela co mam povedat. A on ze uzivajte zatila stale utrogestan, ze dobre je ze nespinim. A sestricka ze kedy jej dame kontrolu ze na buduci tyzden. Som sa tam rozplakala a tak som sa podakovala a isla som prec ☹ .

mominko
19. jún 2013

@zuzu1108 moja hlavu hore ešte uvidíš...no ja som v 4týždni mala dutinku 3mm...

zuzu1108
19. jún 2013

@mominko a ty si uz bola v 4tt na ultrazvuku? preco?