Embryotoxické cytokíny
Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?
@butterfly333 inak ja dávam kurkumu normálne .. mám aj čerstvú aj praskovu .. a dávam do všetkého čo ide .. dokonca už aj na salat 🙈
CRP mám 5 .. to je zle ???
@cilimata Crp ma byť od 0-5 takže to máme v poriadku aj ja mám 5.
@butterfly333 ja ani neviem čo to znamená 🙈
@butterfly333 ten Medrol sa berie pred jedlom či po jedle ?
@butterfly333
@cilimata crp aj ja mám 5 to máme tak niak na rovnako nie?😳 tiež chcem začať tú diétu hádam pomôže...
@cilimata ja beriem hneď ráno na lačno
Ahojte. Ake davky medrolu ste mali? Mne Bergendiova naordinovala 16mg ➡️ o 2t 12mg ➡️ o 2t už 8mg dlhodobo... Do 15tt.
Vypočítala mi to na váhu 51kg. Brat to budem až od začiatku stimulácie.
@milakrasna ahoj mne ho Bergendiová naordinovala 20,16 a 12 dlhodobo... na váhu 60kg...
@milakrasna
@lydia86
@butterfly333 ja na váhu 46 my dala 3x4mg 3tyzdne pak 2x4mg do 15t tehu .. ale brat to mám po jedle ráno aby ti nebolo zle od žalúdku
@milakrasna podobne tiež čakám na otvorenie hraníc, dúfam do mesiaca otvoria a idem na medrol a začnem stimulovať...😉 Ak sa môžem spýtať si samoplatca či aj ty máš schválenie vybavené do Brna.
@lydia86 idem cez poisťovňu. Tento týždeň by mi mali prísť papiere pre moju poisťovňu z Brna. Chcem to mať nachystané keď otvoria hranice 😊
To bude tvoje prvé IVF?
Inak otvaraju sa aj sk centra gyn-fiv.
@majinka81 to je super. Ja už som si sk vyskúšala a už nechcem 😁 radšej počkám...
Helios MT ani zatvorený nebol dokonca 🤷♀️
Ja asi tak isto počkám asi na to brno keďže aj tak mám výsledky zlé tak počkám až keď klesnú cytokyni takže sa možno do Brna dostaneme v júli.
Hej Brno je top.👍👍👍.My ideme skusit iui tak v podstate berieme to co je najblizsie.Tiez mam obavy ake mam cytokiny kedze normalna hodnota bola v decembri a odvtedy nemam liecbu.
@milakrasna tiež mám ivf už za sebou na SK a už nebudem tu u nás skúšať. Aha takže tebe ešte len príde schválenie. Lebo ja už ho mám od februára a platí do októbra tak dúfam že do vtedy sa tam v kľude dostaneme 🙏
@lydia86 koľko je platnosť toho povolenia?
@lydia86 keby som nešla do Brna na konzultaciu tak ani neviem ze si mam dat vyšetriť imunitu atď... Pretože na SK sme len vkladali a vkladali a nič z toho pretože tu to nikto neriešil ☹️ možno som mala aj dobre embrya ale nemali šancu.
@milakrasna ja ho mám od 04.02.2020 do 30.09.2020 takže viac ako pol roka platí. Inak mi jedna baba vravela že kvôli korone sa dá teraz predĺžiť do konca roka. Tak dúfam že už nebude druhá vlna koroni či dačo také 🙄
@milakrasna veď dievča zlaté toto ako keby si môj životopis napísala čo sa týka ivf...😳🤣🤣🤣 Mne tiež len vkladali a na konzultácií v Brne ma dr.poslala na imuno..atď. a tam sa aj zistilo kde je problém. Tu mi to nikto ani len nespomenul...že môžem ísť na genetiku, hematologiu,imuno...
@lydia86 presne. Ja som mala jeden KET pozitivny a v 7tt anembryomola... Vravím Dr na SK klinike, ze idem na imunologiu a on mi na to povedal, že imunitu budem mat v poriadku keď som mala hcg 5000. Takže som išla na imuno len aby som si to odfajkla✅ ze bola som a potom šok tie výsledky 🤷♀️
@butterfly333 asi máš pravdu moja tie cytokiny musia klesnúť asi potrebujú troska viac času mesiac, dva a to už fakt môžeš rovno do Brna 👍🙏
@milakrasna a stačilo možno tak málo, možno dr. na SK mohla poslať hneď pred ket na imuno a medrol to tehu mohol pekne dať do poriadku...to mi je ľúto.😔
@lydia86 hej... Ale tak co už 🤷♀️ ideme ďalej. Držím nám všetkým palce dievčatá nech to stojí za to už ✊✊
@milakrasna podobne držím palce ✊😊 a nech nám to Brno čo najskôr otvoria...😉
@butterfly333
@majinka81
@lydia86 baby tak začala som Medrol. Po raňajkách som dala prvú dávku. To na žalúdok chcem dať hodinu pred obedom a hodinu pred večerou. Je to ok?
Ako ste to brali vy ?

@cilimata tak to som nevedela túto nemám no budem musieť objednať .Teraz čakám tu kurkumu