icon

Embryotoxické cytokíny

tamiiik
25. apr 2018

Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?

butterfly333
4. máj 2020

@cilimata aj ja mám tu noplaza 3x denne

milakrasna
4. máj 2020

@butterfly333 @cilimata ja som pozerala do papierov a mam tam iba nolpaza 1-2x denne podľa potreby. Malo by sa to brat pred jedlom. Mne Dr povedala ze to je kvôli ochrane žalúdka popri medrole. Ja som to brala pred 2r keď som mala podozrenie na žalúdočné vredy 😬

cilimata
4. máj 2020

@butterfly333
@milakrasna aj ja mám nolpaza 2x denne pred jedlom. Dnes som písala aj do imunovitalu tak Medrol jednoznačne po jedle ráno. Že pred jedlom môže robiť zle na žalúdok. Inak má žalúdok boli cely deň. Tak asi z toho .. neviem snáď to prejde po čase..

butterfly333
4. máj 2020

@cilimata ja beriem hneď ráno na lačno ja nemám problém. No mám tušaka že tie cytokyni mám zvyšene zo zápalu kolena čo mám umelú chrupavku.

cilimata
5. máj 2020

@butterfly333 no ja nemám nič take.. tak ja vôbec netusim z čoho to môže byt .. a ty ešte koľko to budeš brat ? Mne povedala že 6tyzdnov pred vkladom. Tak snáď sa mi to tak podarí naplánovať v GF.

butterfly333
5. máj 2020

@cilimata no kontrolu za 8 týždňov a až potom uvidím či pôjdem na ket až keď budú výsledky dobré.

cilimata
5. máj 2020

@butterfly333 aha ..myslíš že to nemá zmysel ?? Inak ja si idem toto kúpiť ... ale ja aj kurkumu veľa jem .. tak neviem či to nebude až prehnane 🙈..

butterfly333
5. máj 2020

@cilimata ja radšej nechcem riskovať. Beriem tu serrapeptazu aj kurkumu a ďalšie vitamíny verím že to pomôže a som na tej diéte tak uvidím.

cilimata
5. máj 2020

@butterfly333 áno toto je kurkuma tiež kurkumin.
Ty ani mlieko teraz nedávas?.

lydia86
5. máj 2020

@cilimata
@butterfly333 dievčatá aj máte dajake nápady (recepty) na tú dietu. Ako kukala som si čo jesť a najesť len ma dajako inšpirácia opustila...🤦‍♀️ Chcela by som sa k vám pridať s protizápalovou diétou.

butterfly333
5. máj 2020

@cilimata mileko už rok pijem len bezlaktozove.

butterfly333
5. máj 2020

@lydia86 ja nemám žiadne recepty to len tak vymýšľam čo ma nepadne no hlavne ovocie a zelenina ryby a ovsené vločky s ovocím musím za tie dva mesiace čo pôjdem znova na kontrolný odber schudnúť 10kg

lydia86
5. máj 2020

@butterfly333 tak idem do toho aj ja. Tiež ešte chcem dať dole aspoň 5 kg...👍

butterfly333
5. máj 2020

@lydia86 dúfam za sa nám to podarí

lydia86
5. máj 2020

@butterfly333
@cilimata dúfam aj ja že sa to podarí...🙏

cilimata
5. máj 2020

@butterfly333 a prečo tu nolpazu berieš až 3x denne ? To ti tak naordinovala .. lebo mna nejak pobolieva brucho .. tak neviem či to je z toho medrolu ..

butterfly333
5. máj 2020

@cilimata áno mám tam 3x1 písané

lydia86
11. máj 2020

@cilimata
@butterfly333 dievčatá do akého kolagénu ste išli keď beriete medrol? Idem doňho aj ja tak dávam dokopy všetko čo mám brať.

butterfly333
11. máj 2020

@lydia86 ja beriem zo stránky namaximum no vždy ho zabudam brať 🤔

lydia86
11. máj 2020

@butterfly333 tak som ti ho aspoň pripomenula, hneď si aj môžeš dať. 😁

butterfly333
11. máj 2020
butterfly333
11. máj 2020

@lydia86 keď je to také hnusné ja mám ten čistý no mala som si kúpiť ochuteny

lydia86
11. máj 2020

@butterfly333 tak vravíš mám radšej ten ovocný čo je na obrázku?

butterfly333
11. máj 2020

@lydia86 moja mama ma ochuteny a ten je super asi si ho kúpim aj ja. Už som si kúpila kurkumu beriem spolu zo serepeptazu a asi kúpim ešte wobenzym ja už fakt neviem čo na tie blbé cytokyni. Ja mám asi zápal v nohe čo mi operovali priečne plochonožie mám ten 4 titanove šroby.

lydia86
11. máj 2020

@butterfly333 no tak idem objednať ten ochuteny hneď radšej dve balenia aj tak to musime na tie blbé cytokiny brať dlhodobo.🙄 Hej viem to koleno máš operované...tiez si myslím že to mám z chrbtice lebo ine vysvetlenie nemám ani ja...🤷‍♀️ ten zápal v nás normálne koluje 😡

cilimata
11. máj 2020

@lydia86
@butterfly333 tak baby ja mám mega kolagen .. fakt dobrý odporúčam .. sesternica ho berie už pól roka .. vlasy kĺby nechty pleť .. všetko sa jej zlepšilo.
Plus si isto kuk serapeptazu.
Dnes som bola v gf a povedala mi dr že má kopec báb čo otehotneli aj s vysokými cytokinmi.

cilimata
11. máj 2020

@lydia86 a kúp si d3 s K, omega, makový olej - miesto Ca (je to prirodnejsie a fakt zaberá viac ako celé Ca). Ja mám akurát mega nafuknuty žalúdok .. beriem Medrol už 2hy týždeň.

cilimata
11. máj 2020

@lydia86
@butterfly333 A kolagen sa berie ráno pred jedlom, aj Serapeptaza. Medrol po jedle (ráno) a nolpaza 2x (1hod pred jedlom - to dávam pred obedom a pred večerou)

lydia86
11. máj 2020

@cilimata serrapeptasu už beriem asi tri týždne aj omegu. Kúpim tak ešte to D3 s K, kolagen a ten makovy olej môžem hoci aký z potravín či aj v lekárni to majú?

lydia86
11. máj 2020

@cilimata inak ako ste sa dohodli v gf? Na kolko musia klesnúť cytokiny aby bol ket?