icon

Embryotoxické cytokíny

tamiiik
25. apr 2018

Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?

milakrasna
18. máj 2020

@lydia86 ja začínam brat medrol od 1. dna stimulácie. Tak mi povedal Dr z RF Brno. Budes dávať fresh ET? Ja áno. Je to kompromis,inak by sa to malo brat 6t pred ET.
@cilimata to nepoznam 😁 pre študujem to a možno skúsim 😊ty už to berieš?
My môžeme robiť Medrol sešn normálne 😂

milakrasna
18. máj 2020

@cilimata
@butterfly333
@lydia86
Baby inak dávajte si pozor na slniečko keď beriete Medrol. Môžu sa vám urobiť pigmentové skvrny 🙈

butterfly333
18. máj 2020

@cilimata no pozerala som aj iné stránky a máš pravdu je to aj na zápal. Neviem či už toho nebudem mat moc keď beriem serrapeptazu a kurkumu medrol a ďalšie vitamíny k tomu. No potrebujem znížiť tie cytokiny.

butterfly333
18. máj 2020

@milakrasna to vážne? A ja teraz v robote na slniečku sa slním.

lydia86
18. máj 2020

@milakrasna dnes som práve písala dr. do Brna že kedy začať brať medrol či môžem pred odberom. Zatiaľ dr. neodpísala. Ešte neviem či pôjdem na fresh ET či na KET keďže naposledy som mala po odbere vajíčok OHSS a nemohla som na ET. Mne sa skôr jedná o to aby som stihla do septembra stimulku a odber kvôli poisťovni. Mne naposledy keď som brala igampliu povedala v Brne že budeme embryo mrazit že nebudeme riskovať vklad, až keď cytokiny klesnúť. Tak som zvedavá čo odpíše na medrol. Inak už máš termín na odber? Ja si asi zajtra zavolám nech mi dajú termín 🤷‍♀️ neviem čo robiť 🤦‍♀️

milakrasna
18. máj 2020

@butterfly333 fakt 🙈 úplne by si sa mala vyhýbať slnku. Aj lekári to zakazujú. Tak ako pri ATB.
A ešte toto ➡️
Pri užívaní spolu s liekmi proti bolesti charakteru nesteroidných anti-reumatík (aspirín, ibuprofén, diklofenak a podobne) mnohonásobne stúpa riziko žalúdočných vredov a krvácania z nich.
Takže asi iba paralen?!

milakrasna
18. máj 2020

@lydia86 ešte nemám termin. Čakám na papiere od Petrenka, potom dávam na poisťovňu a počítam ze júl začínam ✊

lydia86
18. máj 2020

@milakrasna jaaaj a ja že už ideš 🤦‍♀️😊 kedy si mu to posielala? U mňa mu to trvalo 5 týždňov a to som už naliehavá. VŠZP schválila do týždňa. Ku komu chodíš do RF? Ja k Pospisilovej

butterfly333
18. máj 2020

@milakrasna ďakujem za info tak ja sa slním veselo. 🤭

milakrasna
18. máj 2020

@lydia86 coo 5 týždňov? Ja som tam bola v utorok osobne a boli strasne milé panie na podatelni. Majú mi volať keď to bude pôjdem si pre to. Keď sa neozvu do piatka pôjdem tam pondelok 🤫😁 nech to je čím skôr na poisťovni.
Chodím k Dr Frankovi a spokojnosť 👍

lydia86
18. máj 2020

@milakrasna tiež som tam bola osobne a podala som to v podatelni, tetuška fakt bola zlatučká aj som je číslo nechala že mi bude volať a že nech prídem po to osobne. No po 5 týždňoch vyvolávania ma stále dakde prepájali a nakoniec som sa nastvala a išla do podatelne osobne a teta sa čudovala že " vám to ešte neposlali"? Nakoniec do týždňa mi to došlo poštou, podľa mňa pán dr. nemal čas 5 týždňov 🤷‍♀️ stane sa...

milakrasna
18. máj 2020

@lydia86 Oki dobre vedieť 😁🙈 som zvedavá koľko to bude...

butterfly333
19. máj 2020

Baby z toho medrolu mám tvar gulatu také vačky pod očami čo na odvodnenie môžem niečo si kúpiť? Pijem žihľavovy čaj už 3 mesiace

cilimata
20. máj 2020

@milakrasna ale prt 🙈ja sa slnim skoro každý deň. A kamarát ten chodí aj Solarko

butterfly333
20. máj 2020

@cilimata lebo aj ja chodím na slnko a zatiaľ som v pohode

cilimata
20. máj 2020

@butterfly333 ja to iste mám vačky .. neviem či dobre sa odôvodňovať. Ja mám take tabletky z dm na odvodnenie - bylinky .. ale nedávam to. Brucho tiež celé plne vody a tie vačky

cilimata
20. máj 2020

@milakrasna
@lydia86
@butterfly333 kamarátka má termín v Brne budúci piatok. Len či prejdu cez hranice .. neviem či nepotrebuje testy c19

cilimata
20. máj 2020

@milakrasna mna strašne Páli brucho aj ho mám mega nafúknuté 😔 všetko sa mi tam ukladá

milakrasna
20. máj 2020

To s tým slnkom hovoril kamoške lekar... Ja sa radšej budem vyhýbať 🤷‍♀️
Vraj ten test na c19 v CZ kontroluju namatkovo, @cilimata daj vedieť ako pochodila kamoška.
@lydia86 @butterfly333 @cilimata
Baby vy idete do Brna niektorá?

lydia86
20. máj 2020

No s tými hranicami to je stále zaujímavé dr. písala že kľudne nech sa objednám a môžeme začať stimulovať. Že neni problém na ČR hraniciach no mne sa to nezdá pretože ak ma Česi zastavia tak budú chcieť test...🤦‍♀️
@cilimata určite daj prosím vedieť ako dopadla kamoška. Baby dnes som začala s medrolom, kurnik to fakt takéto stavi máte z neho 😳
@butterfly333

butterfly333
20. máj 2020

@lydia86 ja mám iba tu tvar ako slniečko a tie vačky pod očami 😱

milakrasna
20. máj 2020

@lydia86 už mám papier od Petrenka 😊 zajtra to idem dat na poisťovňu 👏
@butterfly333 ako to myslíš,že ako slniečko?

lydia86
20. máj 2020

@milakrasna tak super sa posnažil a poslal odost skôr 👍😊

lydia86
20. máj 2020

@butterfly333 🌞 no bána beka to budeme vyzerať po to medrole 🤦‍♀️🤪

cilimata
20. máj 2020

@butterfly333 zlatíčko tak na odvodnenie nič .. že to sa ti ukladá vo svaloch a tele ta voda .. ak dáš niečo na odvodnenie tak sa síce z toho vycikas ale ráno keď dáš Medrol máš to spat 🤷‍♀️ Teraz mi písal kamarát čo Medrol už berie pól roka.. že on skúšal všetko od čajov tabliet a pod... Skôr si dať pozor na soľ!

cilimata
20. máj 2020

@lydia86 že na každého inak .. ale keby si videla moje brucho. Ja som chuda .. a brucho mám ako keby som si dala nafukovacie koleso na brucho a to zakryla tričkom .. všetci si myslia že som tehu 😔 všetko mi ide tam .. a do vackou pod okale... inak som jak sparatko .. a za 2,5tyzdna - 1kg hore ..

cilimata
20. máj 2020

@lydia86
@milakrasna
@butterfly333 určite dám vedieť. V piatok bud týždeň ide. Dajú risk ak ich tam nezastavia. Ak zastavia otočia to dom, lebo už keď budeš v Čechách tak Slováci ta pustia. Ale potrebujete ten papier mat vypísaný. To tlačivo.

butterfly333
20. máj 2020

@cilimata oki moja soli sa vyhýbam ako sa dá.

butterfly333
20. máj 2020

@milakrasna no taku gulatu tvár mám ☺️

lydia86
20. máj 2020

@cilimata pekné svinstvo ten medrol...😡 len nech zaberie nafukovacie koliesko potom vymeníš za tehu koliesko a potom sa dáš pekne dokopy 😉🙏