icon

Embryotoxické cytokíny

tamiiik
25. apr 2018

Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?

butterfly333
12. máj 2020

@cilimata čo to je aký collagen? No môže by že sa niektorej podarí tehu aj s vysokým cytokynmi len nie u každej sa to môže podariť určite brali infúzie či nevieš?

butterfly333
12. máj 2020

@lydia86 Áno mňa bolí tá noha kde mám tie šroby no s tým už nič nespravím. 😣

cilimata
12. máj 2020

@lydia86 makový kúpiš bud v nejakom bio y ale majú ho už hodicke. Kukaj 100%

lydia86
12. máj 2020

@cilimata oki ďakujem zajtra idem kúpiť 😉

cilimata
12. máj 2020

@butterfly333 v gf povedala že sa počká na výsledky. Plus tie infuzky sú super. V Čechách s nimi majú veľmi dovru skúsenosť. Lebo ti to ide priamo do žili. Povedala že aj so zvýšenými cytokinmi otehotneli že má kopec prípadov . Predpisala mi konečne progesteron, ktorý mám potom pred vkladom dávať a nie utrogestan (ktorý mi furt dr predpisoval, ten nie je taký účinný na udržanie plodu).

cilimata
12. máj 2020

@butterfly333 je čisto na prírodnej báze. Duolife .. kukni, nerobím im žiadnu reklamu ale mám sesterku fakt živý dôkaz. Tak som šla do toho.. majú aj rôzne ako chlorofil, vitac...

butterfly333
12. máj 2020

@cilimata no ja na tie infúzie budem tiež chodiť. Len v brne dr potrebuje foto z utz maternice a výsledky z krvi na tsh a ft4 čo ani neviem čo je

cilimata
12. máj 2020

@butterfly333 tak to netuším vôbec o čo píšeš 🙈🤷‍♀️
To si neurobia oni ? Tu krv ?

cilimata
13. máj 2020

@lydia86
@butterfly333 baby ja mám inak mega sfuknute brucho jak tehotná .. vacsie brucho jak cecule ..och ... aj ma boli .. prikladám to tomu medrolu 🤷‍♀️ Neviem ..

lydia86
13. máj 2020

@cilimata no tak to môže byť z toho...😬 skús dajaký čaj možno v lekárni poradia napr. čistiaci či na odvodnenie 🤷‍♀️😬

butterfly333
13. máj 2020

@cilimata ja stále pijem zihlavovy čaj aj jablčny ocot z vodou ja zatiaľ nafúknutá niesom no mala som zo začiatku strašné vetry 🤭😆😆

cilimata
14. máj 2020

@lydia86
@butterfly333 baby ja som ako v tehotenstve .. moje brucho je fakt mega a aj mám taký ako stresovy žalúdok .. trčí mi zo všetkých nohavíc .. auuuu

milakrasna
14. máj 2020

@cilimata ahoj. Koľko už berieš ten medrol? Aj iné vedľajšie účinky máš? ☹️

butterfly333
14. máj 2020

@cilimata a kolko si dc?

cilimata
14. máj 2020

@milakrasna začínaš ? Ja ho beriem už 2 týždeň. No začínam byt miselinka panáčik. Cecky žiadne ale brucho mega veľké fakt pneumatika nafúknutá a boli má z neho brucho. Taký nepokoj a neklud mám v ňom. A stále myslím na jedlo 🙈ale dávam si pozor

cilimata
14. máj 2020

@butterfly333 a čo je dc ?

butterfly333
15. máj 2020

@cilimata dc je deň cyklu

cilimata
15. máj 2020

@butterfly333 dc prvý mám 24.5. Ale počkám na výsledky čiže pôjdem až na vklad 21.6. My vychádza další. Prečo ? Ty si na tom ako ? Chcete ísť na vyber a vklad ?

butterfly333
15. máj 2020

@cilimata no ja ešte beriem medrol a znova na kontrolný odber a uvidím aké budú výsledky či cytokiny klesnú a potom už len na krv do Brna.

cilimata
15. máj 2020

@butterfly333 a prečo si sa pýtala na ten deň cyklu ? Niečo to má s tým spoločne ? Ako Medrol a pod ??

butterfly333
15. máj 2020

@cilimata nie len ako si na tom či už si mala ovu a tak.

cilimata
15. máj 2020

@butterfly333 keď ja neviem či mám ovulu 🤷‍♀️😔 ja iba podľa mobilu ..

butterfly333
15. máj 2020

@cilimata aha ani oni testy nerobis nemeriam bt? Ja to viem.podla hlienu a bolesti.

cilimata
15. máj 2020

@butterfly333 no chcela som si kúpiť nejaké ovu testy .. ale tie čo som mala tak mi nič neukázali .. tak neviem .. a mám aj veľmi nízke LT hodnoty

cilimata
18. máj 2020

@butterfly333
@milakrasna
@lydia86 ahojte baby. Tak ako medrolujete ? Ufff ja to chcem mat už za sebou. Všetko mám v bruchu pneumatiku. Nárast 1kg 2tyzdne.
Chcem Vám iba povedať že som stretla známu, Medrol nepomohol, ale že je prírodný kortikoid - Boswellia serrata ktorá jej pomohla na znizenie cytok a je tehu (lieči zápaly, môže sa aj v tehu, upokojuje, analgetikum a znižuje bolesť).. čo myslite ? Ísť do toho ?

lydia86
18. máj 2020

@cilimata ahoj tak ja medrol este stale neberiem, písala som do Brna dr. či ho môžem začať brať keďže neviem či pred odberom vajíčok sa môže. Čakám čo odpíše a idem do toho...🤦‍♀️ Uvidíš ako zaberie medrol a podľa toho ten prírodný kortikoid...kedy ideš na krv?

butterfly333
18. máj 2020

@cilimata ja beriem serrapeptazu a kurkumu no tá boswellia nieje na zápal teda nieje to tam napísané

butterfly333
18. máj 2020
cilimata
18. máj 2020

@butterfly333 ale necitaj iba tuto stránku (tvoju obľúbenú 🤣🤣hihi) je aj na zápaly .. a dokonca aj na zápal šľachy nohy končatiny .. a pod ..

butterfly333
18. máj 2020

@cilimata no dobre pozriem aj iné stránky 😆😆😆 no ja už toho toľko beriem snáď niečo pomôže ešte som si objednala včeliamaterskakašička.