Embryotoxické cytokíny
Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?
@sparkling hcg booster sa pichá tuším hneď po KET. To som niekde tu čítala na forach. Mne ho nikdy nedali 🤷♀️
@majoranka24 to máš dobre ja som musela hneď dať si tabletku zatiaľ je dobre.
Tak baby, spustila sa normalna ms. Na teste je tienik stale. Ale nejdem sa v tom uz rypat. Asi biochemicke. Inak vcera som pozrala co netreba a dnes som strasne opuchla 🙁
@sparkling tak to ma veľmi mrzí 😔
@majoranka24 tak ja dúfam, že to bude stačiť. Ale vraj vtedy už dieťatko má samostatnú imunitu či dačo také som čítala.
@sparkling aj mňa to mrzí. Tak verim, že to vyjde v CAR. Ja sa v tomto moc nevyznám, ale doktor teda naznačil, že tento mesiac by Vám už pomohol? Ako to idete riešiť? Ešte prirodzene či nejako inak?
@butterfly333 už je ti lepšie od žalúdka?
@m_o_n_c_a_k zatiaľ je to v poriadku. Tak uvidím cez deň v práci ale pre istotu si zoberiem tabletky.
@m_o_n_c_a_k ideme iui kedze uz mam liecbu a chyba iba ista cast vysledkov z hematologie. A fraxik si vraj budem pichat tak, alebo tak
@butterfly333 tu nolpazu si straz, prejde to, uvidis.
@sparkling áno ďakujem
@sparkling a ako si opuchla. Ja teda dakedy podvádzam s jedlom, včera som mojim urobila oskvarkove pagáče a asi tri som si dala. Neodolala som. Minule som mala aj zmrzlinu, jeden deň aj 2 čokiny Merci. A nestalo sa mi nič také. Dokonca i to bruško mám také v norme, že to ozaj vyzerá len tehotenstvo v 3 mesiaci a to som v 2hom. Opuchla si v tvári? Co si popala ak sa smiem spýtať. Lebo ja si niekedy, keď sa jedlo bez soli nedá jest, aj trošku prisolim.
@butterfly333 1 plátok do kabelky, nech to máš u seba, nech nezabudneš 😉
@cilimata práveže mne nejde do hlavy, že @sparkling mala pobodne výsledky ako ja. Ja som začala brať 1 tabletku Medrolu a až deň potom som zistila, že som tehotná. Zatiaľ je to v pohode, akurát to jedno špinenie v 6tt.Uvidíme bud. týždeň, či bude bit srdiečko. Ale sparkling brala Medrol už pred otehotnenim. Čiže dlhšie ako ja. Čo mi je teda zahada. Ale mne sa zdá, že ty si mala ešte jeden cytokin navyše ako ja @sparkling. Ja sa akože na to snažím ísť logicky. Ale medicína je zrejme niekedy nad logikou. Ak chceš môžeme porovnať. Možno ten jeden cytokin to spôsobuje.
@m_o_n_c_a_k ďakujem si zlatá hneď si ho idem dať do kabelky lebo včera ma tá kyselina skoro zožrala z vnútra 😃
@m_o_n_c_a_k to by sme mohli. To je fakt logické uvažovanie. Aby sme to vedeli. Nech pošle jej a tvoje .. porovnáme ..
Ja mám vserky nahovenko takze moje asi nič .. ja musím začať 👌👌
@cilimata tak ja posielam moje, nech nemusíme listovať.
@m_o_n_c_a_k chcem sa ta spytat písala si že chodíš na intralipidy koľko stoja? To ti dajú recept do lekarne a potom u dr pichnúť otázka koľko to stojí v lekárni a koľko sa platí za podanie infúzie
@butterfly333 to aj mna zaujíma. Či si to mám dať pichat inde. Lebo c imuno to stojí tuším 40€jedna
@butterfly333 nie ja chodím normálne na infúzie do imunovitalu, tam mi to tečie 3 h. A stojí to 40 eur. Ani neviem, že sa to inak dá.
@butterfly333 ma to 250 ml, tak určite len infúziou.
@m_o_n_c_a_k áno ale vie ti to pichnúť aj napr rodinná sestrička nie ?
@m_o_n_c_a_k ale to som chcela vedieť že koľko to stojí celkovou viem že v imunovital 40e za podanie infúzie no ale v lekárni??? Lebo vraj to môže podávať aj obvodna.
@butterfly333 @cilimata aha toto veru neviem. Riešila som to zatiaľ len v imunovitale
@m_o_n_c_a_k ano ja som malayoho viacej zvyseneho ako ty. No mozno mam este lepive dosticky, to zatial neviem.... na lepive sa picha fraxik? Mozno budem musiet zacat pichat aj bezne nielen v tehu,..
@sparkling na lepivé sa nedáva anopyrin?
@m_o_n_c_a_k som sa preto pýtala na tie intralipidy lebo jedna baba ich predáva.

@m_o_n_c_a_k Aj ja ho mam brat do 14. alebo dokonca do 15.tt.