Embryotoxické cytokíny
Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?
@cilimata dám info zháňam na nete všetko o medrole .
@butterfly333 super .. už máš prvú za sebou ? Akú máš dávku ?
@cilimata ahoj moja áno dnes prvá za mnou dávke 24mg na 2 týždeň .
@butterfly333 dobre bude .. neboj ... hlavne treba verit ... ja idem na prvu injekciu dnes ..
@cilimata injekcia je v pohode pri nej som žiadne vedlajšie účinky nemala no bojím sa toho medrolu aby som nebola po nich ako slon.🐘
@butterfly333 boze moj ved toto ..
@cilimata Aj ja sa toho bojim!😕 Treba davat pozor na stravu, neprejedat sa. Zatial ziadnu specialnu pazravost necitim.😀
@cilimata Ako casto mas tie injekcie? Len 1x za tyzden? Ako sa citis?
@majoranka24 2x do tyzdna. ako úplne pohoda ... len je mega velka ta injekcia .. 🙂 len dufam ze to zaberie... ze to nebol vyhodeny cas a peniaze
@cilimata a máš tie cytokiny moc vysoké? Lebo teda mne igamplia nepomohla. No dúfam že tebe pomôže a nebudeš musieť medrol. No ja som rada že mi ho dala teraz ešte pred ivf a verím že mi to pomôže.
@butterfly333 cd3+ IFN-g mám 41,40, cd3+ IL4 0,47, cd3+ TNF a 74,26, CD4 IFNg 28,03, CD4 IL4 0,60, a CD4+ TNFa 77,50 ... asi mega vysoké ... alebo tam kde maju byt vyssie tak zas nizsie... :( 😢
@cilimata toto sú výsledky pred igampliou.
@cilimata toto sú výsledky po igamplii
@butterfly333 čoooo ved tebe sa este zhoršili??? a dr ti nepovedala cim to je???
@cilimata veď ti vravím že sa mi zhoršili po igamplii. Neviem len povedala že skrátka injekcie nezabrali tak že jedine medrol.No zápal aj vit d v poriadku.
@butterfly333 Dost vyrazne ti stupli.☹ Pisal tu niekto, ze by mu injekcie zabrali?
@cilimata Zrejme si sa dost branila tomu Medrolu, preto ti dala injekcie. Mne povedala, ze mi nepomozu. Tak som sa prilis nebranila.
@majoranka24 to neviem či tie injekcie niekomu pomohli no snáď ten medrol pomôže.
@majoranka24 to by aj mna zaujímalo ....
@lydia86 no sme na tom skoro rovnako.
@lydia86 A potom ti zabral Medrol? Naco potom tu Igampliu predpisuju??
@majoranka24 medrol mám doma ale zatiaľ ho neberiem, keďže musím dolečit bruško (žalúdok atď...) Dr.mi navrhovala dve alternativi medrol a igampliu a keďže som sa zlakla medrolu tak som ju poprosila či môžem skúsiť najskôr igampliu. Ona sama mi vravela že z medrolu sú lepšie výsledky no moja chyba 🤷♀️ skúsila som. Ty si igampliu vôbec nebrala? Hneď si išla na medrol?
@lydia86 Ano, ja som hned isla na Medrol. Pytala som sa na tu Igampliu, ale doktorka mi povedala, ze mi to nepomoze. Tak som sa s nou nedohadovala. Zmierila som sa s osudom. Chcem ist do Brna co najskor, tak aj preto som nevymyslala alternativy.
@majoranka24 a spravila si dobre že si sa nezľakla a išla na medrol. Ale určite sa dakto nájde komu aj igamplia pomohla a pomôže. Ja som v Brne už bola na prvej konzultácií a už mi aj schválenie došlo. Už len začať brať medrol a idem nato. Už vieš kam do Brna? Máš už termín lebo ja som naň čakala skoro 3 mesiace
@lydia86 mne dali termín tuším do týždňov asi im niekto vypadol.

@butterfly333 daj vedieť ako sa prejavuje 😔✊