Embryotoxické cytokíny
Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?
@butterfly333 👍 😁
@butterfly333 no konecne!!! Gratulacia 🍾 uz uscinas stimulovat?
@lydia86
@butterfly333 ja by som zozrala teraz aj kona a vola. Ziadne ze protizapalova strava. Teda snazim sa, ale ujde mi ruka a uz aj tlacim psenicny chleba s tuniakovou natierkou a vcera cokopiskoty. Dnes obed u svokrovcov, ti o nicom nevedia... od zajtra poslucham
@sparkling ďakujem od zajtra estrofem. Ja sa teda snažím to dodržiavať no pečivo keď tak raz za týždeň aj to celozrnné. Áno u nás nikto o ničom nevie.
@sparkling Ja tiez teraz nedrzim ziadnu protizapalovu dietu, zozeriem, co vidim.😔 Medrol mam znizeny na 8mg. V utorok mame vklad. Uz je asi dost neskoro na nejaku dietu.🙂
@sparkling no a ako to s tebou vyzerá si tehu je všetko v poriadku?
@sparkling a test si si nerobila?
@sparkling tak držím moooc palčeky nech všetko dobre dopadne ✊✊✊
@butterfly333 inak ty si pisala, ze ti nechceli dat infuzku v imunovitale domov? Nikto iny ako oni to nevie prespisat myslis? Alebo kto to tu pisal.... nepamatam si to.
@sparkling nie ja som to nepísala ešte som v imunovital nebola na infúzie idem teraz 7.7 na prvú ale do Brna
@sparkling
@butterfly333 baby ja si musím objednať infuzky lebo ideme na dovcu a prídeme tesne pred vkladom, myslite že mi ich dajú ? Dnes robím prvý krát ovu test. Idem na to. Držte palec ešte som na to nikdy necikala.. hihi
@butterfly333 tak dnes nič .. zajtra opäť vyskúšam
@cilimata myslím si že ti dajú termín. Cca aj sa týždeň dopredu objednáš, termín ti dajú ešte v pohode.V imunovitale teda. Minule sme boli v jeden deň len dve. A po nás už nikto a to bol piatok.
@butterfly333 ja som sa ti pýtala, či sa dajú predpísať alebo niečo, ale bohužiaľ bola tam nová sestrička a nevedela mi povedať. Ja idem najbližšie budúci Piatok, tak ak tam bude tá pracovne staršia tak sa jej spýtam. Pripadne skús napísať priamo doktorke.
@m_o_n_c_a_k oki ďakujem lebo na tu prvú infuziu idem do Brna no na tie ďalšie buď teda do imunovital ak sa nebude dať u obvodnej.
@cilimata no veru skušaj ďalej.
@m_o_n_c_a_k dnes by som prisahala, ze som ta videla na hematologii. Az na to, ze ta slecna mala trosku vacsie brusko ako realne mozes mat ty v tvojom tyzdni....
@m_o_n_c_a_k napísala som dr či mi pošle recept tak uvidím. Ani neviem čo to normálne stojí .. že koľko na tom majú ešte oni v imuno
@cilimata a aké infúzie ? Intralipidy?
@sparkling dnes som nebola na hematologiu, jedine s malou u alergologičky, tak asi oba nejaká kočka, čo sa na mňa podobá. No bruško mam tak akurát asi na začiatok 3 mes. Len ako keby som bola nafúknutá, alebo pred MS, takže ešte skoro nič.
@cilimata @butterfly333 tak daj potom vedieť ci ti predpísala, lebo aj butterfly333 to chcela radšej u obvodáčky pichať.
@m_o_n_c_a_k no jedna mi písala že sa to nedá predpísať teda nie v imunovital tak neviem no bolo by to lepšie
@butterfly333 áno intralipidy. Uvidím čo odpíše ..
@cilimata aj mne by to bolo lepšie keby sa to dá predpísať stojí to 10€ a mohla by to obvodna podávať
@butterfly333
@m_o_n_c_a_k
@sparkling
@lydia86 dostlaa som odpich totálny ...
dr : bohužiaľ infúziu intralipidov nie je možné vystaviť na recept.
Centrum zabezpečuje tieto infúzie pre ich podávanie len v našom centre. Centrum/lekár, s ktorým sa dohodnete na podaní infúzie intralipidov Vám musí tieto infúzie zabezpečiť.
A bezny imunolog/alergolog to nemoze/nevie predpisat? Podla mna ano. Len potom by bol problem s liecbou na reprodukcnej imunologii zas...

@lydia86 baby konečne hlásim dnes 1dc 👍👍👍
@sparkling