icon

Embryotoxické cytokíny

tamiiik
25. apr 2018

Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?

butterfly333
10. mar 2020

@majoranka24 aj ja by som išla skôr no uvidím čo povedia v brne.

butterfly333
11. mar 2020

@majoranka24 asi som zabudla tiež chodíš do imunovital? Aj ja asi pôjdem skôr na krv. Kedy presne pôjdeš?

majoranka24
12. mar 2020

@butterfly333 Napisala som ti sukromnu spravu, precitaj si.🙂

majoranka24
12. mar 2020

Myslite, ze je vobec rozumne ist teraz na IVF? Nebojite sa? Lebo po vklade tiez nie je dobre ochoriet. Vsetka snaha by vysla nazmar. Ale ked uz berieme Medrol, tak by bola asi skoda nechat to tak alebo nejako dlho to odkladat. Hrozna situacia toto.☹

cilimata
16. mar 2020

@butterfly333
@lydia86 baby ako Medrol ? Ja poctivo picham igampliu .. a tak sa mi zdá že som z nej pribrala .. 2kg tak neviem 🙈🙈či je to v tom ..
teraz čítam že omega sú dobre ? No nasadim aj ja teda...

butterfly333
16. mar 2020

@cilimata v pohode zatiaľ ja tiež beriem omega3 už dva týždne

lydia86
17. mar 2020

@cilimata ahoj ja som zatiaľ nezačala užívať medrol... Ja som z igamplie nepribrala tak neviem či to môže byť z toho 🤷‍♀️...

cilimata
18. mar 2020

@butterfly333 to som rada .. tak snáď žiadne vedľajšie účinky neprídu 🙏🙏

butterfly333
18. mar 2020

@cilimata dúfam že nie .

majoranka24
21. mar 2020

@cilimata Ty si tu Igampliu pichas sama doma? Takze nemas problem s tym, ze je teraz zatvoreny Imunovital? Citis nejake vedlajsie ucinky? Ja zatial s Medrolom v pohode. Vobec som nepribrala.🙂

cilimata
21. mar 2020

@majoranka24 pichá mi ju manžel 🤫ešte že sa to naučil neviem čo by som teraz robila
To som rada že žiadne vedľajšie .. uvidíme po testoch.. som zvedavá kedy začnú robiť 🤷‍♀️🙄😷

majoranka24
21. mar 2020

@cilimata Uz nemas pocit, ze z toho priberas? Kedy by si mala ist na kontrolu? Ja uz na zaciatku aprila. Verim, ze to uz bude otvorene.🙂

cilimata
22. mar 2020

@majoranka24 stále mi idu kg hore .. tak neviem .. ja cvičím (fitness) a ešte som takto nepribrala ... tak to prikladám tomu. No tiež začiatok apríla .. resp polka. Už vieš či budú otvorený? Podla mna nie 🤷‍♀️

butterfly333
22. mar 2020

@cilimata ty máš pocit že priberaš z igamplie? Ja som z nej vôbec nepribrala. No každá sme iná. Teraz som začala cvičiť ale len doma a dám nejaku diétu. Musím dať 10kg dole kým pôjdeme na ivf.

cilimata
24. mar 2020

@butterfly333 tak to bude ešte času 🤷‍♀️🙈kým to otvoria a spustia zákroky 🙏

butterfly333
24. mar 2020

@cilimata no to bude casu ja viem. No už by mohli v máji fungovať.

cilimata
25. mar 2020

@butterfly333 no ze asi až po 30/6 tak to snáď nie. Terez mi posielala erecept a dala mi tam až 8igamplii pritom som mala už mat iba 3ks .. tak môžem pichat ďalej

butterfly333
25. mar 2020

@cilimata mne dávala recept po 10ks onj8. Tiež som včera si bola vybrať v lekárni medrol čo mi dr predpísala. A tebe písali kedy budú fungovať? To 30/6 je čo? 30.jún? To ako čo do vtedy nebude imunovital fungovať?

cilimata
26. mar 2020

@butterfly333 vôbec netuším .. a nechápem prečo mi dala až 8 .. to je zas na 4 týždne a doma mám ešte 3 .. tak keď tak rátam tak možno polka mája .. žeby začali .. Janku chcem ísť na testy nech viem na čom som 🤷‍♀️

majoranka24
7. apr 2020

@cilimata Ako sa ti dari s tymi igamliami? Este z nich priberas? Ja som popri Medrole schudla 5kg. Teraz to ide tazsie, lebo mam menej pohybu. Buduci tyzden by som uz chcela ist na kontrolu, ak sa bude dat. Ty kedy pojdes?

cilimata
7. apr 2020

@majoranka24 ahojky... jj pribrala zase pól kg .. ale nevadí mi to, ja som mala veľmi malo kg.
Poviem ti že muž sa to naučil pichat úplne špicovo.. ale práva strana keď pichá super ale ľavá má trosku boli. No mám ich ešte tuším 6ks ..
ja by som tiež už najradšej šla na kontrolu .. neviem ako to je ? Či sa tam dá objednať ? Myslím že krv by mohli brat nie ???

majoranka24
7. apr 2020

@cilimata Ano, kontroly robia. Odbery kazdy den okrem piatka do 10.30. Este 6ks? To mas na ako dlho? Ja uz pojdem na kontrolu buduci tyzden. Tiez ste chceli ist na IVF do Brna?

cilimata
7. apr 2020

@majoranka24 áno chceli. Už mi odpísal aj imunov. No mám 6neviem prečo toľko .. ale pôjdem aj ja bud týždeň 👌ešte dám 3ks .. max a idem .. veď to bude 7tyzdnov čo to dám .. a mala som prísť po 4tyzdnoch.
Ozaj tam sa musí ísť nalačno nie ?

majoranka24
7. apr 2020

@cilimata Aj ja som mala ist na kontrolu na zaciatku aprila a pojdem az o 2 tyzdne neskor - v polovici aprila. Ale kedze su zatvorene hranice, az tak sa neponahlam. Co urobite, ak v blizkej dobe neotvoria hranice? Pojdete na Slovensku?

majoranka24
7. apr 2020

@cilimata Na toto netreba byt nalacno.

cilimata
7. apr 2020

@majoranka24 no asi zas gynfiv 😔🤷‍♀️

cilimata
7. apr 2020

Ale ani to neviem kedy otvoria, chcem tam bud týždeň zavolať
@cilimata ty ?

butterfly333
7. apr 2020

@cilimata aj my do gyn five v BA. Keď sa do Brna nedostaneme.

cilimata
7. apr 2020

Ale ani to neviem kedy otvoria, chcem tam bud týždeň zavolať
@majoranka24

cilimata
7. apr 2020

@butterfly333 no ja už im ale moc nedôverujem .. ale kde teraz inde .. Brno bude ešte dlho close a že vôbec zahraničných nebudú brat 🤷‍♀️