Embryotoxické cytokíny
Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?
@cilimata To mas odkial, ze zahranicnych vobec nebudu brat? Tomu neverim, ved su to pre nich velke peniaze. Mozno aj 50% klientov maju zo zahranicia. Boli by sami proti sebe. Dokonca teraz pisu, ze klienti, ktori nemozu pricestovat, mozu mat konzultacie cez skype.
@cilimata My rozmyslame nad Heliosom MT. 😕
@majoranka24 no jednej kamarátke napísali tak .. že Slovensko a zahraničie obmedzia tak neviem ...
@cilimata Mozno niektora klinika ano, ale urcite nie vsetky.
@cilimata veď to ja som sa tak tešila na brno no podľa mňa tak skoro neotvoria tak skúsime blavu čo iné
@butterfly333 jj .. som zvedavá hlavne ako dopadnem na testoch po 💉 ... ufff
@cilimata no veď to ako dopadnú testy.
@butterfly333 ja sa trochu obávam, lebo som nedostala zase menštruáciu, ak neviem či sa mi to tam naštartovalo .. a pokúšame sa aj prirodzene a nič .. mesiac a mesiac a stále nič 😔
@cilimata ja dnes 5dc ja som v januári začala chodiť na akupunkturu a vo februári ms už na 27dc aj marec aj teraz na 27dc vždy mi prišla ma 30az 31dc neviem či po tej akupunkture sa mi to takto upravilo no lf mám vždy 14.
@butterfly333 ja neviem čo to znamená dc a if?
Ja tiež chodím na akupunktúru .. tak uvidím aké budú výsledky .. ale neviem čo to je to co si pisala
@cilimata dc je deň cyklu a lf lutealna fáza to je po ovu do ms.
@butterfly333 a to ako merias ? Nechápem
@cilimata čo tu lf? Meraním bt.
@butterfly333 tak ja chcem ísť vo štvrtok do imuno na krv. Ty kedy ? Nevieš koľko trvajú výsledky ?
@cilimata ja až budúci týždeň tento týždeň som v práci a výsledky cca 10dni budú výsledky
@cilimata Bola si dnes na kontrolnych odberoch? Ja ano. Tak som zvedava...
@majoranka24 a ako? Budúci týždeň berú od rána?
@butterfly333 Normalne vramci otvaracich hodin. Odbery do 10.30.
@majoranka24 no ja som tam šla ..no zavolal mi šéf musela som do arbajtu.. tak idem v pondelok. Čo ti povedali ? Kedy budú výsledky ? Nebola si nalačno?drzme si palec nech to zabralo 🙏🙏
@cilimata Vysledky o 10 az 14 dni. Takze koncom aprila. Nebola som nalacno. Ved ani prvykrat som nebola nalacno. Ano, drzme si palce.😉
@butterfly333
@majoranka24 tak včera krv .. a čakáme 🙏som zvedavá či tie 💉mali nejakú účinnosť 🙏
@cilimata ja som bola dnes na kontrolný odber tak už len čakať na výsledky dúfam že budú už ok.
@butterfly333
@cilimata
@majoranka24 dievčatá všetkým vám držím palce 🙏 nech vám ten medrol a igamplia pomohli k úspešnému IVF a vytúženému 🤰🤱... Potom dajte info ako ste na tom 😉
@lydia86 dakujem veľmi pekne dúfam že budú už len dobré správy .🤗
@butterfly333 bude už len dobre, musí 👍...Inak ako to zvládaš s medrolom, cítiš dajaký rozdiel alebo to je v pohode?
@lydia86 úplne v pohode som nepribrala som nic zatiaľ aj sa cítim fajn.
@butterfly333 tak to je super správa, nech to tak aj ostane...👍😉
@lydia86 dakujem 😘
@lydia86 Dakujeme.😊

@majoranka24 asi gynfiv .. Ale ani to neviem kedy otvoria, chcem tam bud týždeň zavolať