Embryotoxické cytokíny
Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?
@lydia86
@majoranka24
@butterfly333 ja som pri užívaní medrolu tiež mala všetko ok. Brala som ho 4 mesiace. Počas uzivania som mala iba problém s takým vysypom na tvári a krku hlavne. Inak nič. Problém prišiel až pri vysadení 😔. Veľmi mi vypadávali vlasy a moje telo nemalo žiadnu imunitu. Som bola týždeň ok a 3 týždne permanentne prechladnuta, chorá a takto dokola polroka. Teraz už zabudnuté. Držím palce aby Vám pomohol 😘🙏🙏
@majoranka24 super, hlavne nech pomôže 👍
@lydia86 veru neskutočne! A aj ta vaša! Ja Vám tu hlavne prajem že ak sa aj máte takto trapit s otehotnenim a bude to trvať tak nech radšej teda niečo potrvá ale keď už to vyjde tak nech nikdy nemusíte zazit žiadny potrat či nevyvijajuce sa tehotenstvo a byt zase niekde na začiatku. Ja už mám neskutočný strach že to nikdy nevyjde a neviem sa s tým vyrovnať. 😔
@luckamjar a boli ste na ivf či prirodzene tehu?
@butterfly333 boli prirodzene. Teda prvé 2 tehotenstva som mala po kombinacii clostilbegyt+pregnyl lebo kvôli PCO mám anovulacne cykly a nedarilo sa nám 2 roky. Potom tretie a posledné štvrte tehotenstvo vyšlo samo. Lekár mi vravel že sa to mohlo takto zmeniť po tých prvých aj keď nedokončených tehotenstvách. Ale teda mám tak 55-70 dňové cykly a ovulovala som tak na 30-35 deň.
@luckamjar
@butterfly333
@lydia86 musíme veriť 🙏
@luckamjar
@lydia86
@butterfly333
@majoranka24 baby tak prišla mi odpoved .. 😔celé zle .. nič nepomohlo 👎💉
Odporúčajú infúzie intralipidov a Medrol
@cilimata tak rýchlo ti prišli výsledky? Kedy si bola na krv?Ty si brala igampliu tak ako ja že? Ani mne nepomohli zbytočne som ich brala a už dávno som mohla mat medrol.
@cilimata ahoj tak to je na prd, ako nechápem načo vôbec ponúkajú igampliu💉 ako ďalšiu alternatívu keď to nepomáha. Celé zle znamená že sa hodnoty zvýšili alebo ostali aké si mala ? Ako fakt som nahnevaná to tak len prachy ťahajú z nás aj tu na imuno keďže igamplia nie je lacná záležitosť 🤔😡
@cilimata Nebola si len vcera na kontrole???😳 Vobec neklesli cytokiny?☹
@lydia86 Mne tu Igampliu doktorka ani neponukala. Len mavla rukou a povedala, ze mi to nepomoze. Tak som zobrala Medrol. Uvidime...
@lydia86 aj mne minulý rok dala igampliu vôbec medrol neponúkla ani slovo o medrole aj tak mi igamplia no nepomohli výsledky sa ešte zhoršili tak beriem medrol zbytočne som ich brala a stratila rok.
@butterfly333
@majoranka24
@lydia86
@cilimata necitala som úplne celu diskusiu, kam chodíte na imuno? Lebo aj to záleží že čo Vám predpisu. Moja skúsenosť s Bergendiovou v Imunovitale je čisto Medrol, Medrol, Medrol. Keď som ho prvýkrát odmietla, tak mi horko ťažko dala teda infúzie intralipidov. Môj gyndos ma ale vtedy presviedčal že nemám do tých infuzii ísť, že je to zbytočne drahé a s Medrolom ma on lepšiu skúsenosť a je lacný. Tak som počúvala. Keď mi ale Medrol nezabral a potratila som opäť, tak som sa zase Bergendiovej pytala na alternatívu a povedala mi že všetky ostatne veci ako injekcie a infúzie sú nanič, že s nimi nemajú tak dobre výsledky ako s Medrolom a že mi to nebude dávať že to len zbytočne 🤷♀️ Podľa mna sami nevedia a celé je to hop alebo trop ako ktorá žena zareaguje.
@majoranka24 mne ho ponúkli, tiež
@butterfly333 a aj
@cilimata . Keby mi dr. neponúkla igampliu ako ďalšiu alternatívu tak o nej ani neviem a berem hneď medrol aj ja. Zbytočné vyhodené peniaze a stav sa ešte zhoršil u všetky troch predpokladam. A zbytočné sa nám natiahol čas...ďalšie čakanie a nič z toho. No nič už len dúfať baby že medrol už konečne bude o niečom inom...💪👍
@luckamjar tiež chodím do imunovital BA
@lydia86 ja dúfam že medrol pomôže no čo ak nie? Nepôjdem na ket a nebudem mat s manželom spoločné dieťa? Bože nech to zaberie 🙏🙏🙏
@majinka81 tak to je super že pomohlo snáď aj nám pomôže.
@butterfly333 hej presne si môj prípad ak sa pamätáš sme si porovnávali výsledky po igamplii ktoré sa nám zhoršili 🤷♀️🙄
@lydia86 a teraz si ako na tom už si nepamätám čo sa tu popísalo. Ja čakám na dobré výsledky z reprodukčnej imuno a potom na vklad dúfam že v júni by to mohlo už byť.

@lydia86 Ja tiez uplne v pohode s Medrolom. Ziadny problem.