Embryotoxické cytokíny
Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?
@lydia86
@butterfly333 tak to potom neviem, možno už je aj za nové metódy alebo čo 😁u mna bola naozaj vyslovene na Medrol orientovaná. Ono zase ta igamplia je za mna lepšia, aj keď Vám teda bohužiaľ nezabrala ale ak by hej tak je pre telo oveľa lepšia ako medrol.
@butterfly333 ja som tiež dostala medrol vtedy keď ty no ešte som ho nezačala brať lebo chcem až keď sa dostanem na IVF do Brna pretože už mám schválenie tak si musím ešte počkať kým otvoria hranice. Iba si ťa pamätám že sme si po igamplii porovnávali výsledky a hodnoty máme podobné pred 💉 aj po (zvýšené hodnoty) čiže nepomohli 💉
@lydia86 aha áno už si pamätám no tiež som mala ísť do Brna 5.5 no hranice neotvoria určite tak idem do ba .
@butterfly333 ani sa ti nečudujme že skúsiš v BA, tiež by som asi nečakala no nechcem aby mi schválenie prepadlo. Ak si dobre pamätám ty si už sama platíš, však? Kde do BA?
@butterfly333 Verim ze ano budem vam drzat palce👍👍👍.
@lydia86 ano budem mať 41r v lete preto uz nechceme čakať veď 2,5 roka sa snažíme viem nieje to až tak veľa no keby som mladšia. A teda som samoplatca a do gyn five v BA keďže chodím do gyn five v Nitre len oni nerobia ivf nič v Nitre len IUI robia to sme absolvovali 2x neúspešne.
@majinka81 ďakujem veľmi pekne 😘😘😘
@butterfly333 hej chápem, netreba čakať akonáhle to v BA spustila a cytokiny budú v poriadku treba ísť do toho. Držím palce ✊
@lydia86 to ano uz len vakat ma výsledky a kedy začnú fungovať snad sa do leta dočkáme
@butterfly333
@lydia86
@majinka81
@luckamjar no na krv som bola v ponelok a včera výsledky
CD3+ IFN-g 46,59 + % 17,6 - 31,7 | | | |*
CD3+ IL-4 0,44 % 1,35 - 5,31 *| | | |
CD3+ TNF-a 72,06 + % 32,2 - 53,6 | | | |*
CD4+ IFN-g 29,90 + % 10,6 - 20,9 | | | |*
CD4+ IL-4 0,60 % 1,5 - 7,7 *| | | |
CD4+ TNF-a 70,83 + % 33,3 - 55,4 | | | |*
CD4+IL-17 1,10 % 0,6 - 1,6 | |*| |
I/2020
NK bunky 14,01 % 5 -24
NK bunky 0,18 10x9/l 0,1-0,5
Ešte viac zvýšené po igamplii ako boli 😔 ja tomu nechápem.
Chcem Sa vás opýtať na Medrol. Čo k nemu brat, ktoré konkrétne ste si kúpili, probio, kalium a pod ... prosím. Musím do toho lebo ako posledná možnosť nič Sa nedá robiť . Som z toho znechutená. Mne dr navrhuje ešte aj kombináciu pred vkladom infúzie intralipidov ale že 40€ jedna a 3 hodiny u nich ležať.. bral to niekto ? Mna už porazí fakt ..😔😔 keby to aspoň pomohlo.
Plus mi zistili že mám strašne nízke biele krvinky .. no na to mi nič nedala ..
@cilimata a to tak skoro máš výsledky? Kam chodíš na imuno? To ma mrzí že igamplia nepomohla presne ako mne nepomohla a výsledky ešte horšie.
@cilimata ja som našla na nete čo pomáha na cytokiny a to beriem zazvor kurkuma špenát a omega3 to každý deň okrem kurkumi a beriem toho dosť vit d3 zinok selén horčík vápnik draslík železo cit E serepeptazu ta je na zapal
@cilimata presne to isté aj so mnou, zvýšili sa hodnoty po igamplii. ☹ Nebuď smutná nijako to dáme s Medrolom, neboj bude dobre.... Mne tie infúzie neponúkla iba Medrol. Ja som ho ešte nezačala brať no zatiaľ som si nasadila Serrapeptasa, jedna baba na MK mi vravela že jej pomohli znížiť cytokiny tak skúšam zatiaľ to...
@cilimata Ahoj vyzera ze vsetko mas zvysene,ja som mala tie emryotoxicke cytokiny okolo 54,a robili problem.Uzivala som najprv 8 tyzdnov medrol davka sa postupne znizovala,klesli nk bunky ale cytokiny iba trochu potom nasledoval prednison ten krasne znizil cytokiny-moj nazor tie su najviac problemove.
Po pol roku od zacatia licby som prirodzene otehotnela.Prednison som brala do 5 mesiaca.
Neviem preco davaju igampliu vase dr ked podla mna to nezabera.
Medrol neni bohvie co ale zase znizi urcite hodnoty a hlavne aj prednison vobec nepredpisuju to nechapem kedze ten sa moze brat a neprechadza cez placentu.
Druha vec uzivaju ho ludia s imunitnymi problemami a ti maju tieto hodnoty v norme pretoze dlhodobo ho uzivaju a tym padom znizuju nk bunky a cytokiny.
Poznam kopec ludi s reumou,artrozou a nemaju vobec problem s reprodukcnou imunologiou.
Cize baby skuste prednison.
Ak ste ho teda este neuzivali.
A velmi prevelmi vam drzim palce kazda si zasluzite mat aspon jedno babo👍👍👍.
@butterfly333 do imunovitalu. Za 3 dni mi dali výsledky .. tiež som nechápala
@cilimata čooo tak skoro to ti poslali či si bola osobne pre ne?Mne ich vždy pošle za 14dni
@lydia86 kúpim si aj ja zatiaľ serapeptazu .. lebo Medrol že môžem začať vráť až 6tyzdnov pred vkladom .. a ja netuším kedy začnú v gynfive robiť vklady .. dnes som tam volala a povedali mi že nevedia že možno od júna niečo spustia ale ani sami nevedeli ..
@butterfly333 sami mi to poslali do mailu,
Som si to zaplatila tuším 25€ mail konzultacia
@cilimata veď aj ja som platila 85e a bola som teraz v utorok. Aj ja berim serepeptaza už tretie balenie .
@butterfly333 akú máš značku serapeptazi?

@luckamjar veď toto hop alebo trop ako pokusné králiky sme už 🤦♀️