icon

Embryotransfer alebo kryoembryotransfer v decembri 2014

saxana15
28. nov 2014

Ahoj zienky.chysta sa niekto na vklad embryjka buduci mesiac? Podelime sa o pocity a skusenosti ? 🙂

kostickabonnie
11. feb 2015

@martuska00 ja si vkladám okolo obeda a potom pred spanim, lebo chodím do postele neskoro, tak sa snažím dodržiavať 12 hodinový interval.

nisa_666
12. feb 2015

Baby HCG 109,4...v pondelok zas krv a už aj sono spraví. Moc to ide pomaly. Ak do stredy nestúpne ako má, tak nemocnica

miska51
12. feb 2015

Tak, bolo to biochemicke :( Budem verit,ze KET vyjde.Všetkým Vám držím palce.

candour
12. feb 2015

@lauri to mi je luto, drzim ti palce aby coskoro ti to vyslo nanovo!!!!

nisa_666
13. feb 2015

Bola som u gyndy. Na sone nebolo este nic vidno, vystelka mala 18 mm to je super taka tehotenska 🙂 Zobrala krv, pondelok bude vysledok, hovorila, ze to mimo nebude lebo nemam vajcovody. Dala mi nadej, sice hovorila ze hcg tych 110 je fakt malo ale su aj take pripady.

lauri
13. feb 2015

@nisa_666 tak tak, pekne pozitivne mysli 🙂

mavate medzi jednotlivymi KETmi pauzu, alebo mozem ist rovno do dalsieho, co myslite?
Sice som povodne chcela laparku v tomto cykle, ale to nestihnem, lebo musim svokre na oslavu a nechcem byt po operacii.. Ket by sa dal stihnut.. co vy na to? 🙂
nechce sa mi stracat cas mesiacom s pauzou...

katkafs
13. feb 2015

@lauri ahoj tak ja by som asi radsej nestracala cas, ale ja zatial o ket neviem nic, ja som bola teraz 1.krat na et, mame este 7 mrazacikov, ja som si dala len 1 emb., lebo som sa bala, totiz dr.povedal ze sa este mozu rozmnozit a ja mam len 46 kg, som sa bala ze keby boli viac ako 2 tak ich nedonosim...zatial vysledok et neviem, lebo na krv idem az v pondelok

martuska00
14. feb 2015

baby koľko mm sliznicu ste mali na sone pred vkladom

katkafs
14. feb 2015

@martuska00 ahoj 11 m

katkafs
14. feb 2015

@martuska00 opravujem mm 😀

saxana15
autor
14. feb 2015

@martuska00 rozne,od 10 do 14 mm

martuska00
15. feb 2015

a ja mám len 6,8mm , užívali ste niečo alebo pili čajíky

xlolax80
15. feb 2015

@martuska00 ja 7 mm. Skus alchemilkovy caj, ale iba do vkladu

zwalsh
15. feb 2015

@martuska00 pila som alchemilku ale iba do vkladu a k tomu červené vínko 1 Dc každý večer s romantickým podkladom pre mm 🙂 a 12 DC11mm 🙂

martuska00
15. feb 2015

ja som mala 19DC a iba 6,8mm asi to zabalím ☹

zwalsh
16. feb 2015

@martuska00 To urcite nie, neblaZNI, kvoli sliznici to urcite nebal. Su na koni baby co mali sliznicu 6.5mm a su tehu. Nasad jeden mesiac alchemilku, pi ju dvakrat denne rano a vecer a k tomu cervene vinko 1dc vecer a uvidis. Viem ze mas depku ale sliznica sa da posilnit aj estrimaxom, neboj, uvidis zachvilu bude ukazkova. Drz sa moja a hlavu hore. Vsetky tu bojujeme kazda s niecim inym.

nisa_666
16. feb 2015

dnes HCG 362 no idem do nemocnice. dostala som od lekára papier. vraj málo to je furt pritom krásne začalo stúpať. 15 deň 110 16 deň 169 a dnes 19 deň 362...no čo už. držte palečky baby. Ďakujem

tinkatinulka
16. feb 2015

@nisa_666 este nevesaj hlavnu nech este spravia sono

nisa_666
16. feb 2015

@tinkatinulka Ďakujem

cuculik1
16. feb 2015

@nisa_666 mojko to je naozaj malo :( sice ti stupa, ale slabulinko...hladina by sa mala zdvojnasobit kazde dva dni...a naco nemocnica ? Ved pri takom hcg ked vysadis lieky sa ti ms spusti sama...ja som sla na kyrer len raz...a tri krat som si na to radsej pockala...aj moj dr mi tak radil...kyret je zasah do maternice a hoci bezny, nemusi ostat bez nasledkov ( zjazvenie stien maternice a horsie...) ja som mavala hcg v tisickach a na kyret som nesla...aj tu na mk je o tom vela popisane. Drzkaj sa.

katkafs
16. feb 2015

@nisa_666 ahoj moja, drzim ti straasne palce dufam ze to bude dobre, co dobre, super !

katkafs
16. feb 2015

@cuculik1 prosim ta, ako to ze si mavala hcg v tisickach a nedopadlo to dobre? Zistili co sa stalo?

cuculik1
16. feb 2015

@katkafs ale ved to je normalne....vysoke hcg neznamena vzdy uspesne tehotenstvo. Stava sa...:(

mariajuraj
16. feb 2015

@nisa_666
@cuculik1 presne tak ako pise cuculik. Ja som mala hcg pekne vysoke a aj taknic z toho.... A keby som vedela ze to ide aj inak ako kyretazou, tak by som pockala. Mne teraz pri kyretazi pretrhli maternicu, tak naozaj neviem co bude.....drzkaj sa

cuculik1
16. feb 2015

@mariajuraj to mi je luto....tiez som prvy krat sla na kyret "nevedomky" co sa moze stat...nasledne som bola tehotna este tri krat neuspesne a po porade s dr som na kyret uz nikdy nesla....pockala som, kym som sa vycistila sama...samozrejme potom nasledoval usg ci ostala maternica cista. Aj podla WHO sa odporuca radsej pockat...a to aj vo vyssom stadiu tehu (samozrejme do nejakeho 9-10 tt) potom je uz drobcek vacsi a hrozi , ze sa vsetko samo nevycisti. V zahranici kyret vobec nie je taky bezny ako u nas. Ja som rada, ze som posluchla svojho dr...neviem si predstavit ist 4 krat na kyret...uz raz bola trauma nie len pre dusu aj telo.
@nisa_666

nisa_666
16. feb 2015

Pockame. Som v nemocnici na sledovacke. Uvidime ako bude. Ale urcite fajn

lauri
16. feb 2015

@cuculik1 baby neplette ju... ma trochu inu situaciu a nikde neni napisane ze bez hormonov jej ms pride sama...
Ja som mala minuly rok hcg 42000, neperspektivne tehu a bez kyretu by to dalej stupalo. A zase teraz ms pri nizkom hcg,ale az ked zacalo same klesat, takze jednoznacne riesenie neexistuje...

A teda som v zahranici, ked uz to spominate

martuska00
17. feb 2015

@nisa666 ako čo nové

karkulka2014
18. feb 2015

Ahojte, ja mam dnes za sebou prvu injekciu..je tu este niekto kto zacina so stimulaciou?

nisa_666
23. feb 2015

@martuska00 no už som z nemocnice doma a bublinka je v maternici,,,o 2 týždne na sono