Embryotransfer alebo kryoembryotransfer v decembri 2014
Ahoj zienky.chysta sa niekto na vklad embryjka buduci mesiac? Podelime sa o pocity a skusenosti ? 🙂
Ahojte kocky, chcela by som sa k vam pridat a hned vas poprosit o zopar rad. Idem prvykrat na ivf a mam v tom trochu zmatok. Myslela som ze jedno ivf znamena aj jeden vklad, ale pisete tu ze prve ivf a napr. 3 vklad. Ako to je? Vysvetlite mi to prosim? A este co je to biochemicke tehu? Dakujem vam moc..
@adrianaaa32 ahoj zalezi kolko vajicok sa im v tvojom ivf podary oplodnit, podla toho kol,o budes mat embrijok podla toho bude pocet vkladov 🙂
@ivanam5389 ja sim myslela ze ak sa nepodari prvy vklad, tak ten dalsi o mesiac sa berie uz ako 2.ivf.
@adrianaaa32 kym som sa v tom nehybala aj ja som si to myslela 🙂
Kam chodis do centra si spokojna?
@adrianaaa32 ked ti zostane viac embryok tak si ich mozes dat zmrazit..a ked ti tento embryotransfer nevyjde (co urcite vyjde 🙂...tak mozes ist na KET bez dalsej stimulacie...a punkcie vajicok. Tam beries iba nieco na sliznicu maternice- ale to zavisi od centra.
@ivanam5389 chodim do Ferticentu v Ba. Zatial som spokojna, ale nemam s cim zrovnavat 😂😂
Baby dakujem za vysvetlenie ☺
Stale nieco studujem a vzdy ma prekvapi nieco nove co neviem 😂😂
Ahojte baby. No dnes som bola na odber. 16 folikov mame. Vklad sa odklada na dalsi cyklus lebo je tam podozrenie na hyperstimulak ☹ ... tak si musime pockat.
ak baby. Dnes som bola u gyndy a mám MA. plod nie je. mám vysadiť lieky a ak do piatka nedostanem menzes, tak na kyret.
po akej dobe ste dostali menzes? dnes mala bublinka iba 7mm. díki

@karkulka2014 ahoj, ja mam dnes 4.injekciu ☺. Tiez zacinam prvykrat..