icon

Embryotransfer alebo kryoembryotransfer v decembri 2014

saxana15
28. nov 2014

Ahoj zienky.chysta sa niekto na vklad embryjka buduci mesiac? Podelime sa o pocity a skusenosti ? 🙂

scheflera
9. dec 2014

@lucusik33 tak to nechápem,asi zbytočne.prednison znižuje imunitu a dáva sa ,aby organizmus proti nemu nebojoval,a má účinok,ked sa berie dlhodobo,preto som nemohla mať KET v skorších cykloch,museli sme to "natiahnuť".ale ty máš krásny test,tak bud v klude.

lucusik33
9. dec 2014

@scheflera v klude budem v piatok ked povedia z krvi. Testy predtym boli rovnako silne a nic z toho :/(

cuculik1
9. dec 2014

@lucusik33 ja od zaciatky toho cyklu v ktorom bol ket. 5 mg denne. Neskor , ale uz si nepamatam v kt. Tyzdni som to pri prvom znizila na 2,5 mg denne a uplne vysadila v 24 tt. Vsetko na radu reprodukcnej imuno.

scheflera
9. dec 2014

@cuculik1 mala si aj ty darované vajíčka?

cuculik1
9. dec 2014

@scheflera nie moje. u mna sa doteraz neprislo na to, preco som 4 krat potratila po spontanom otehu. tak sme sli do ivf, manzel mal horsi spermiogram, vysoku dna fragmentaciu, ale nechceli sme vsetko vsadzat len na PICSI, nakolko po klasikom ICSI som neostala tehotna, tak som v druhom ivf trvala na liecbe prednisonom a intralipidmi... teraz mam tu istu liecbu, tak uvidime...

cuculik1
9. dec 2014

@lucusik33 dolezity je druhy odber krvi, ja som mala 4 krat pekne hodnoty krvi vzhladom na tyzden tt a druhy odber vzdy naznacil, ze to nie je idealne, hcg zacalo stupat pomalinky...inak ja idem na krv zajtra a potom kontrolnu v piatok. zajtra bude 9 den po transfere, tak som bola aj u syna a vtedy som mala hcg 198. na 14dpo velmi pekne cislo...zajtra take urcite necakam, ale ako hovorim, viac budem vediet v piatok...dolezity je doubling time.

scheflera
9. dec 2014

@cuculik1 tak to hej,držím palce na zajtra aj na piatok,nech ti prednison pomôže a po toľkých sklamaniach sa už dočkáš babätka živého a zdravého.a ešte ma tak napadlo,či máš aj ty genetické testy a či robili vyšetrenie na toxoplazmozu.

lucusik33
9. dec 2014

@cuculik1 presne ako pises az dalsi odber je dolezity...dnes na 11.den to bolo 255,17 tak uvidime v piatok ako dopadneme

lucusik33
9. dec 2014

@cuculik1 a samozrejme veeela stasticka zajtra 😉

cuculik1
9. dec 2014

@lucusik33 tak to su pekne cisla. Ja sa podvedome riadim tym, ako to bolo u syna a to nie je dobre. Pri nom som mala v 11 den po et takmer 400. Vysoke cisla ;) ale ta roznorodost hcg je fakt siroka. Teraz cakam omnoho menej. Inak poobede som robila dva testy a mamatest svetlejsi nez vcera a ten druhy zas tmavsi...iba mi to mota hlavu ;) vyhodit testy a bude najlepsie. Tak uspesny piatok ;)

cuculik1
9. dec 2014

@scheflera vysetrene mam vsetko ;) vsetko ok ;) verim v dobry koniec ci teraz ci neskor ;) ved uz jedneho drobca mame a teraz uz len ten surodenec chyba ;)

lucusik33
9. dec 2014

@cuculik1 ďakujem aj ty sa drž zajtra a neriad sa hodnotami z pred tým. Ty máš prečo ozaj krv tak skoro. Zajtra budeš 9. Deň po či ?

cuculik1
9. dec 2014

@lucusik33 preto krv tak skoro aby sa vedelo ci mam pichat intralipidy zaciatkom buduceho tyzdna. Dovtedy treba vediet ci hcg rastie a ci sa oplati mi ich pichnut. V prvom tehu som ich kazde tri tt do 6mes. Brala. Teraz som mala jednu uz pred ket....takze preto ;)

cuculik1
10. dec 2014

Moje dnesne cislo 150 🙂 9 den po transfere. Moze byt ;)

scheflera
10. dec 2014

@mariajuraj aj ja som mala KET v pondelok o 12tej.prvý pokus a ty?

mariajuraj
10. dec 2014

@scheflera Ahojik, Ja som mala na 11.30..:) tak sme sa v šatni asi aj obchádzali...hehe. 🙂 Je to moje prve IVF...teda čerstvý ET vyšiel ale len do 8 tt... ☹ V novembri prvý KET nevyšiel a teraz sme vložili posledného snehuliačika....máš ešte mrazáčikov?

candour
10. dec 2014

@cuculik1 gratulujem🙂

dancez
10. dec 2014

@cuculik1 ahoj ja som z temy Ferticent v BA ale vás čítam lebo aj ja pojdem ale v januáry na KET,
chcem sa ťa spýtať ty chodíš do CAR teraz na určenie hcg alebo ku gyndošovy?

cuculik1
10. dec 2014

@dancez do car som po transfere nikdy nechodila. Len ku svojmu dr.

dancez
10. dec 2014

@cuculik1 a moj dr. mi može zobrať krv na určenie hcg aj bez nejakej diagnozy alebo to bežne nerobia?
že ked tam prídem a poviem že to chcem či mi to urobí alebo sa to robí len pri diagnozach?

scheflera
10. dec 2014

@mariajuraj moje prvé IVF nevyšlo,nemám žiadne vajká,tak sme sa rozhodli pre darovančekov.toto bol moj prvý KET a máme ešte dvoch mrazáčikov.spermie máme svoje a spg v poriadku,darkyna vraj bola mladá,sliznica okej,prednison beriem už 9týždnov,tak čakám,či sa aspon jedno zahryzne.možno to aj vyjde,ked jedno dieťa vlastné doma mám./16ročné,prirodzenou cestou/.to sa divili že s tým istym partnerom xixi.teraz mi dali jedno 6bunkové a druhé tuším 5. a tebe?

zuzanka05
10. dec 2014

@lucusik33 Graulujem ti mas krasny test,nech len drzi tak dalej 🙂Aj ja som mala 6.decembra ET mala som 2 embrijka vlozene (CM+)kompaktnu morulu...trosku bojim lebo ja uz to mam 4 ivf ...Chem ta pytat mala si niake bolesti hned na zaciatko citila si niake priznaky kym si netestovala?,ake lieki uzivas?strasne je to ze clovek musi tolko cakat 😒

lucusik33
10. dec 2014

@zuzanka05 toto je môj 4.vklad tak dúfam že bude konečne úspešný po 3 biochemickych tehu. Držím aj tebe tuho palce. Pobolievalo má brucho a kríze a trochu cítim prsia.absolvovala som vklad v prirodzenom cykle. Beriem len utrogestan od 14dc a pol tablety prednisonu a nejaké vitamíny.

cuculik1
11. dec 2014

@dancez jasne ze moze zobrat krv. Ked mu pivies, ze si po transfere. Mne vzdy bere aj braval aj opakovane. Aj 4-5 krat...., ale to v pripade, ked mi hcg nestupalo idealne.

cuculik1
11. dec 2014

Takze, kto dalsi testuje baby ? 🙂

lucusik33
11. dec 2014

@cuculik1 ty daj testik 🙂 ako silnie môj je tuuu

cuculik1
11. dec 2014

@lucusik33 tak moje nie su vobec tak silne. Ale uspokojujem sa hcg. Aj od vcera stmavli, hoci je to stale slaba ciarka. Pri synovi som mala take poriadne kolajnice az pri hcg okolo 2000. Zajtra uvidime ;)

lucusik33
11. dec 2014

@cuculik1 však ale si dnes 10. Deň tak nemôžeš mat take tmavé je dôležité že tmavnu. Zajtra máš krv? Ja idem zajtra do caru na krv.

cuculik1
11. dec 2014

@lucusik33 ano zajtra krv. Ja som vzdy uz len ku svojmu gyn. Chodila. Ja som uz do car ani nesla...len som im zavolala. Aj teraz mi povedali, ze staci zavolat. Inak vcera mi hovoril moj gyn, ze 150 na 9 den je super cislo, tak ma to potesilo ;) zajtra aj tebe drzim palce.

cuculik1
11. dec 2014

@lucusik33 moje testy su take nieco ako u teba na 10 den ;)