Embryotransfer alebo kryoembryotransfer v decembri 2014
Ahoj zienky.chysta sa niekto na vklad embryjka buduci mesiac? Podelime sa o pocity a skusenosti ? 🙂
@scheflera nie moje. u mna sa doteraz neprislo na to, preco som 4 krat potratila po spontanom otehu. tak sme sli do ivf, manzel mal horsi spermiogram, vysoku dna fragmentaciu, ale nechceli sme vsetko vsadzat len na PICSI, nakolko po klasikom ICSI som neostala tehotna, tak som v druhom ivf trvala na liecbe prednisonom a intralipidmi... teraz mam tu istu liecbu, tak uvidime...
@lucusik33 dolezity je druhy odber krvi, ja som mala 4 krat pekne hodnoty krvi vzhladom na tyzden tt a druhy odber vzdy naznacil, ze to nie je idealne, hcg zacalo stupat pomalinky...inak ja idem na krv zajtra a potom kontrolnu v piatok. zajtra bude 9 den po transfere, tak som bola aj u syna a vtedy som mala hcg 198. na 14dpo velmi pekne cislo...zajtra take urcite necakam, ale ako hovorim, viac budem vediet v piatok...dolezity je doubling time.
@lucusik33 tak to su pekne cisla. Ja sa podvedome riadim tym, ako to bolo u syna a to nie je dobre. Pri nom som mala v 11 den po et takmer 400. Vysoke cisla ;) ale ta roznorodost hcg je fakt siroka. Teraz cakam omnoho menej. Inak poobede som robila dva testy a mamatest svetlejsi nez vcera a ten druhy zas tmavsi...iba mi to mota hlavu ;) vyhodit testy a bude najlepsie. Tak uspesny piatok ;)
Moje dnesne cislo 150 🙂 9 den po transfere. Moze byt ;)
@mariajuraj aj ja som mala KET v pondelok o 12tej.prvý pokus a ty?
@scheflera Ahojik, Ja som mala na 11.30..:) tak sme sa v šatni asi aj obchádzali...hehe. 🙂 Je to moje prve IVF...teda čerstvý ET vyšiel ale len do 8 tt... ☹ V novembri prvý KET nevyšiel a teraz sme vložili posledného snehuliačika....máš ešte mrazáčikov?
@mariajuraj moje prvé IVF nevyšlo,nemám žiadne vajká,tak sme sa rozhodli pre darovančekov.toto bol moj prvý KET a máme ešte dvoch mrazáčikov.spermie máme svoje a spg v poriadku,darkyna vraj bola mladá,sliznica okej,prednison beriem už 9týždnov,tak čakám,či sa aspon jedno zahryzne.možno to aj vyjde,ked jedno dieťa vlastné doma mám./16ročné,prirodzenou cestou/.to sa divili že s tým istym partnerom xixi.teraz mi dali jedno 6bunkové a druhé tuším 5. a tebe?
@lucusik33 Graulujem ti mas krasny test,nech len drzi tak dalej 🙂Aj ja som mala 6.decembra ET mala som 2 embrijka vlozene (CM+)kompaktnu morulu...trosku bojim lebo ja uz to mam 4 ivf ...Chem ta pytat mala si niake bolesti hned na zaciatko citila si niake priznaky kym si netestovala?,ake lieki uzivas?strasne je to ze clovek musi tolko cakat 😒
@zuzanka05 toto je môj 4.vklad tak dúfam že bude konečne úspešný po 3 biochemickych tehu. Držím aj tebe tuho palce. Pobolievalo má brucho a kríze a trochu cítim prsia.absolvovala som vklad v prirodzenom cykle. Beriem len utrogestan od 14dc a pol tablety prednisonu a nejaké vitamíny.
Takze, kto dalsi testuje baby ? 🙂

@lucusik33 tak to nechápem,asi zbytočne.prednison znižuje imunitu a dáva sa ,aby organizmus proti nemu nebojoval,a má účinok,ked sa berie dlhodobo,preto som nemohla mať KET v skorších cykloch,museli sme to "natiahnuť".ale ty máš krásny test,tak bud v klude.