icon

Embryotransfer - jún 2018

peta1223
28. máj 2018

Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

sticker
evaachesa
1. júl 2018

@becaa tak to je pekne ciselko 🙂 neboj bude dobre

alexwarring
2. júl 2018

@zupe11 ak nie, tak sa pýtaj sama. Aspoň ja tak mám v pláne, ak by mi nevyšiel ani druhý vklad, odmietam platiť ďalšie peniaze bez toho, aby mi spravili genetiku a reproimuno, takto som síce zdravá, ale môže tam byť nejaký skrytý problém a to by som peniaze do toho mohla nalievať zbyyocne

lilkim1
Autor odpoveď zmazal
lilkim1
2. júl 2018

@leren1 ahoj 😊ako sa máš? Netestujes ešte?

ivankalaco
2. júl 2018

@mimulik Na 7 deň vyzerá sľubne..dnes si už testovala?

leren1
2. júl 2018

@lilkim1 ahoj nie 🙂 , nemam odvahu vobec ... ty ako sa citis ?

mimulik
2. júl 2018

@ivankalacouz som nemala doma test..musim si kupit a to budem testovat az vecer bo zajtra rano..v stredu idem na krv tak to uz bude istota

lilkim1
2. júl 2018

@leren1 u mňa ešte skoro na test 😊 cítim sa dobre😊 aj keď začínam mať obavy lebo včera sme išli na návštevu k znamim po takej rozbitej ceste a dosť s nami hadzalo 🙄tak dúfam ze to dorbcom neublizilo..... A ty sa ako cítiš? Ešte máš kludovy režim?

ivankalaco
2. júl 2018

@mimulik Držím ti palčeky, ja mám transfer 24.7. a už teraz mi testovanie naháňa hrôzu..neviem, či budem mať odvahu testovať..

leren1
2. júl 2018

@lilkim1 uz ani nie ,snazim sa zamestnavat mysel tak stale labzujem 🙂 neboj nic uz ked su vnutri nemoze sa nic stat ,urcite su ok 🙂 nemas ziadne bolesti ani nic ? Ja som mega nervna ,moj drahy uz je na nervy a nohy ma cele dni bolia aj ked lahnem ....este 7 dni :D

lilkim1
2. júl 2018

@leren1 dúfam a verím ze máš pravdu 😊 keď si mam porovnať prvý vklad a teraz tento tak ten prvý bol horší..... Všetko má bolelo, podbrusko, vaječníky, kríže, prsia a teraz nič sem tam cítim jedno alebo druhé vajko ale inak nič akoby sa nič nedialo 😋

lilkim1
2. júl 2018

@leren1 ináč presne o 7 dní idem aj ja na krv.... Mne kázal prísť o 11 dní...

leren1
2. júl 2018

@lilkim1 takze 9.7 ? :D tak to je super 🙂 tak to vydrzim netestovat ak budem cakat s tebou 🙂 a prvy si mala ET a teraz KET ?

michaela1905
2. júl 2018

Kočky, ja mám pocit, že keď to človek vôbec nerieši, vtedy sa to podarí.. mám švagrinú, ktorá tiež podstúpila IVF minulý rok. Pýtam sa jej, že koľko jej odobrali vajíčok, ona , že "neviem, asi 10".. potom sa jej pýtam, že koľko sa jej oplodnilo a ona na to, že "jedno mi vložili a jedno zamrazili... Keby som chcela a doplatila si, tak by dopestovali ešte ďalšie 3, ale ja som nechcela"... Ty kokos a ja som sa modlila, aby ich dopestovali čo najviac po PK.. pýtam sa jej, že ako sa ona cítila po vklade... A ona, že "ona si to nepamätá.. "dokonca ani fotku z ultrazvuku nevie, z ktorého pokusu bola.. a viete ako dopadla??? Prvý ET sa im nepodaril... A to jedno jediné embryo, ktoré jej zamrazili sa aj správne rozmrazilo, správne ďalej vyvíjalo a dnes majú doma skoro ročnú slečnu... Vôbec neriešila, že iba jedno embryo mrazí, že sa nemusí vôbec rozmraziť a tak.. ona si proste verila... Chceli jedno dieťa a z dvoch pokusov ho určite mať bude... A to podotýkam išla na IVF, keď mala 39 rokov, čiže posledný možný vek na to, aby jej to uhradila ZP. Asi by sme sa tak mali k tomu všetky postaviť.. a štatistiky by boli určite lepšie...😀😀 To len tak na okraj som vám chcela napísať, že asi je lepšie nič neriešiť, len si veriť 😀😀

lilkim1
2. júl 2018

@leren1 😃 áno 9.7. Idem aj ja 😃 nechcem sa testovať budem tiež čakať s tebou 😃😊 určite to vinde nám obom 😘😍 áno prvý som mala ET ten bol negatívny a teraz KET ten už musí byť pozitívny 😘😘 ty máš tiež KET však??

leren1
2. júl 2018

@lilkim1 tak preto pri prvom vsetko bolelo ( nasledky stimulky ) ...ano ja mam uplne prvy KET ,teda aj vklad 🙂 takze neviem este porovnat 🙂 takze este 7 dni bojujeme a drzime si palce 💪💪💪

ingelika78
2. júl 2018

@michaela1905 toto mi pripomina moj pribeh ale ze doslova. Mam tiez 39 rokov a vysiel mi prvy KET. Ja som tomu az slepo verila, stiahla som si tehotensky app, zadala datum porodu, v exceli tabulka co potrebujem na vybavicku, atd... (samozrejme este davno pred vkladom! moj muz si myslel ze trpim deziluziou. 😉A som 14tt.

michaela1905
2. júl 2018

@ingelika78 Presne tak... Mám pocit, že čím viac to žena rieši, tým viac je to horšie... Ona si to ani neuvedomuje, ale psychika je na tom potom úplne inak, ako keď si verí a nerieši žiadne veci okolo, žiadne sledovanie príznakov a testovanie aj napriek tomu, že vie, že ešte je skoro, že napr. na 7. deň jej test ešte nič neukáže.. asi je to tak, že keď strašne chceme, sledujeme sa a netrpezlivo testujeme, tak práve tým škodíme samy sebe 🤔🤔 inak gratulujem k úspechu a verím, že v piatok sa aj ja dozviem pozitívny výsledok 😀😀 inak kde ste chodili do centra??

ingelika78
2. júl 2018

@michaela1905 Dakujem krasne a drzim silno palce na piatok! 😍 Ja zijem v Australii - na IVF som bola tam.

lilkim1
2. júl 2018

@leren1 áno presne tak následky stimuly 😋 ale teraz je je to pohodicka až na to čakanie 😃😋😉 presne ešte 7 dní bojujeme a spoločne si držíme palce 🤩🤩 vystihla si to úplne presne 😊😊

mimulik
2. júl 2018

@ivankalaco no ja nejak pri vysledkoch testu som nestresovala aky bude vysledok..som si povedala ze aky bude taky bude..nie som lovec duchov ale len tak pre seba som chcela vediet ze kedy ukaze..dnes si este jedno balenie kupim a urobim mozno vecer a mozno az rano test..v stredu sa to potvrdi

evaachesa
2. júl 2018

@alexwarring veru pravdu mas ... odporucam rovno sa objednat na reproimuno lebo sa tam dlho caka a ak to nebude uz nutne tak sa termin zrusi ... ja som sa objednala v marci a to sme mali este 2 pokusy ze keby nahodou ... zial nevysli a tak idem na vysetrenie teraz 10teho... genetiku uz mame za sebou ... velmi sa obavam toho co mi tam zistia ... teraz viem len tolko ze vytvaram protilatky proti spermiam no co citam v diskusiach ake rozne problemy tam mozu byt a obyc vysetrenim sa to nezisti, mam dost ...

alexwarring
2. júl 2018

@evaachesa keď som bola v heliose v BB tiež mi povedali, že mám protilátky proti manželovej spermiam, v NR v GF sa mi to nepotvrdilo, ale nakoľko sa nám vajíčka úspešne oplodnilo, tie protilátky by tam nemali byť, ale keď to tu všetko čítam, niekto bol x-krát a nič a až potom ho poslali na testy keď už bol finančné aj psychicky vyčerpaný, nemienim to nechať zájsť až do takéto štádia. Ja platím, ja si budem diktovať čo mi kedy spravia.

evaachesa
2. júl 2018

@alexwarring no ja by som isla aj skor ale doktor mi povedal ze ivf to obide tie protilatky ...ale co citam kadejake diskusie tak to tak vobec nemusi byt a mozem vytvarat protilatky aj voci plodu atd ..je tam toho vela ...na imunologiu som sa objednala az ked som sa docitala co vsetko tam este moze byt a nie len tie protilatky proti spermiam...takze stve ma ze som do toho nesla hned...

marec2018
2. júl 2018

@evaachesa ak sa mozem opytat na tu imunologiu ako rychlo tp vedia poriesit...lebo mam pocit ze tymto budem musiet prejst aj ja.Tiez mi v BB povedali ze mam hranicne výsledky co sa tyka protilatkam voci spermiam.

alexwarring
2. júl 2018

@marec2018 ja ked som priniesla skopirovany vysledok mojmu gynekologovi, nic take tam nevidel a tiež mi povedali, že je to hraničné, strašne sa vtedy čudoval, že čo za testy mi to robili, lebo vôbec neboli jasne čitatelne

alexwarring
2. júl 2018

@evaachesa ahoj a potrebovala si k objednaniu sa na imuno aj vymenny listok alebo stacilo zavolat?

evaachesa
2. júl 2018

@marec2018 ahoj .. a co myslis tym poriesit? Na termin v ba cakacka 3 mesiace .. vezmu mi krv a urobia kompletny rozbor ..na vysledky sa vraj caka cca mesiac ... pozri si diskusiu Reprodukcna imunologia ...precitala som tam uz vela prispevkov a teda vyzera to na beh na dlhu trat...niektore baby sa liecia aj rok a ziadne vysledky ...hlavne tam kazdej predpisuju Medrol co je strasny hnus (vedlajsie ucinky)..takze dufam ze to nedaju aj mne ... urcite sa hned objednaj nech potom zbytocne necakas...a ty si teraz v akom stadiu? Drzim ti palce 🙂

evaachesa
2. júl 2018

@alexwarring ahoj...ja som sa objednala online cez formular a potom mi pisali mailom...pytali sa kto ma posiela na vysetrenie ... vymenny listok mi dali v CAR

alexwarring
3. júl 2018

@evaachesa vďaka, tak uvidíme, verím, že tento mesiac príde bábo aj samo a nebude to treba ;)