icon

Embryotransfer - jún 2018

peta1223
28. máj 2018

Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

sticker
zupe11
30. jún 2018

@alexwarring vyzerá to tak,že to tam robia cez kopirak. Ja chodím tiež do GF a konzultácia po prvom biochemickom trvala 3 minúty. Dali mi recept, lieky na vklad, dva papiere a šup domov. Som zvedavá ako bude prebiehať druhá konzultácia po druhom biochemickom

bobulkapetka
30. jún 2018

@lilkim1 dakujem ja takisto ☺️

alexwarring
30. jún 2018

@michaela1905 Doteraz som bola fakt spokojná, ale toto ma naštvalo, už len kvôli tomu, že človek mal nábeh na OHSS by mi mali spraviť sono, či sa to dalo všetko do poriadku, povedala som mužovi, že tento mesiac to dáme prirodzene 🙂

alexwarring
30. jún 2018

@zupe11 Ahoj, chodíš do NR či do BA? tak ty si na tom trochu horšie ako ja, si mala aspoň náznak, že sa tam niečo deje, u mňa boli testy absolútne negatívne.

becaa
30. jún 2018

Ahojte ja som bola na Et 21.6 po par dnoch som zacala spinit teraz sa k tomu pridalo krvacanie myslite ze to embryjka vzdali dali sme dve,mrchu cakam 3.7 a odber krvy idem 6.7 dakujem za rady a odpovede

becaa
Autor odpoveď zmazal
zupe11
30. jún 2018

@alexwarring chodím do Nitry. Toto bolo už moje druhé biochemické

vrds
30. jún 2018

@michaela1905 8 dni po Ket

vrds
30. jún 2018

@becaa to máš vklad ako ja... keď trochu špiníš to nevadí, keby šlo o krv je to horšie. A si tehotná či nie? Test si robila?

michaela1905
30. jún 2018

@becaa Ja som mala ET 23.06. na krv sa tiež chystám 6.7. no ja zatiaľ nemám žiadne prejavy... Ako keby tá "bublinka" vo mne ani nebola.. ale aspoň z toho, čo mne vraveli v centre, tak špinenie je v pohode. Dokonca aj rúžovkastý výtok. Pokiaľ nemá sýto červenú farbu, je to zatiaľ v poriadku. Pokiaľ by to bola tmavo červená krv, to sa vraj iba čistíš, ale sýto červenú krv je už problém a treba ihneď kontaktovať centrum... Tak to bolo aspoň prezentované mne už vopred. Aby som zbytočne nepanikárila.. 😉👍 tak snáď som aspoň troška pomohla a držím palce, nech všetko dobre dopadne.. 😀

michaela1905
30. jún 2018

@vrds Myslím, že to je ešte dosť skoro na paniku..8 dní je ešte dosť málo... Až do 9 dňa sa embryo môže uhniezďovať a až po uhniezdení začne vylučovať HCG... Takže ešte pár dní počkaj... Neboj, určite všetko dobre dopadne.. 😀 držím palce 😉

marec2018
30. jún 2018

@michaela1905 ja som spinila po kete na 7den a vcera a dnes som si robila test a negativny😢 prsia ma obcas bolia a j spodok bruska..ako na kramy ale nic...volala som doktora a on ze test by to mal uz dnes ukazat a nic...ale mam pocit ze embrya sa neskoro zobudili..a aj doktor mi povedal ze sa embrya niekedy pomaly spamataju...len uz vysledok by mal byt..mam 25 citlivosť😢 som smutna..a do toho aj zapal priedusiek a zatial sa antibiotikam vyhybam.😢 moj manzel ze este mame šancu. Ja som z toho nešťastná

michaela1905
30. jún 2018

@marec2018 A ktorý deň po KET si?? Možno skús citlivejší test od 10... 25 je dosť malá citlivosť.. 😀😉

marec2018
30. jún 2018

@michaela1905 dnes je to 11den;((( vklad 19.6

marec2018
30. jún 2018

@marec2018 aj doktor ze dnes uz by to malo byt povedal...ze vysledok z vcera nemam brat ale dnes to bolo negativne;((( test mam z kauflandu.

michaela1905
30. jún 2018

@marec2018 Neviem ti poradiť, kedy by mal byť test pozitívny... a ešte keď máš slabú citlivosť.. asi by bolo fajn ešte skúsiť citlivosť od 10.. 😉Ja mám za sebou prvý ET a zatiaľ som netestovala... Dnes mám len 7. deň od ET. A dúfam, že vydržím netestovať vôbec.. chcela by som vydržať až do krvi.. no uvidím.. či to zvládnem..😀 držím palce 😉

marec2018
30. jún 2018

@michaela1905 no ja som pri et mala na 5 den spinenie a pri 10 a 11 dni mi krasne stupali //.Len tu som spinila na 7 den. Tak uvidime...viem,ze tu nikto nie je vestec...ale zazraky sa hadam deju.;))) drzim kazdopadne palce nech to vyjde a prajem to vsetkym.Viem ake krasne je byt tehotna..aj ked som to zazila len 10tt.

alexwarring
1. júl 2018

@zupe11 Aj ja som v NR, kedy ideš na ďalšiu konzultáciu alebo vklad?

becaa
1. júl 2018

@michaela1905 to moje krvacanie je na striedacku rano krvacam potom par hodin nic a potom znova , no uvidim aky bude vysledok je to 50/50 snazim sa mysliet pozitivne a ked by to nevyslo teraz tak este mame zamrazene 4 embryjka 😊😇😍

mimulik
1. júl 2018

Divcata..robila som si test..dnes je to presne 7 den od et..trochu som na neho zabudla..toto tam bolo po 10min cca..myslite ze ho mozem povazovat za pozitivny?

michaela1905
1. júl 2018

@becaa Ja síce nemám žiadne pocity ani prejavy.. ale myslím presne ako ty 😉😀 stále verím a aj keď sa to nepodarilo, pôjdem znova.. veď tak isto mám štyroch bojovníkov v mrazáčiku 😀

becaa
1. júl 2018

@vrds Ahoj nie nerobila som si test.pockam do 6.7 na odber krvy ,piaty den po vklade som zacala spinit a to som sa docitala ze sa embryjka uhniezduju,no vcera rano som zacala trochu krvacat sle nie tak ako pri beznej mrche,krvacanie mam na striedacku chvilju je potom par hodin nic a potom znova,snazim sa mysliet pozitivne je to 50/50 ale v zalohe mam este zamrazene 4 embryjka 😊😇😍

becaa
1. júl 2018

@michaela1905 treba sa naladit pozitivne ved raz sa to musi podarit ci uz to bude jedno babo alebo dvojicky🚼😇😍

zupe11
1. júl 2018

@alexwarring 9.7 tak som zvedavá ci ma aj niekam pošlú

becaa
1. júl 2018

Babule prosim poradte mi, dnes je 10 den po vklade embry cely den krvacam , krv je svetlej farby rozmyslam ze zajtra pojdem ku gynek.co vy na to?alebo mam cakat do odberu krvy to je 6.7 dakujem som zufala 😕😢

evaachesa
1. júl 2018

@becaa ahoj, zajtra zavolaj do centra, radsej necakaj tak dlho...ja som tak krvacala tusim na 11den, tak som zavolala a hned ma aj volali na krv

leren1
1. júl 2018

@evaachesa ahoj a ako di dopadla po tom krvacani ?

bobulkapetka
1. júl 2018

@becaa určite by som hneď volala do centra. Koordinátorka resp.lwkar ti zodvihnu j cez víkend. Ráno hneď volaj a oni ti povedia ako ďalej postupovať.

evaachesa
1. júl 2018

@leren1este to nemusi nic znamenat .. hlavne nepanikar a zajtra rano hned volaj a uvidis co ti povedia... no nam nevyslo ani jedno z 3 pokusov :-/ musime ist na dalsie ivf ... kolko mas mrazacikov?

becaa
1. júl 2018

@evaachesa mame zamrazene dalsie 4